Lennot Hotellit Lento + Hotelli Autonvuokraus
Travellink on nyt käytettävissä seuraavissa maissa:
Europe
Sweden (SEK)
Norway (NOK)
Denmark (DKK)

Lennot Helsinki–Dublin

Miksi kannattaa varata Travellinkin kautta?
 • Halpoja lentoja yli 660 huippulentoyhtiöltä
 • Vertaile halvimpia tarjouksia
 • Lennot parhaaseen hintaan kohteeseen Dublin

Näe Dublin viime hetken lennoilla

Parhaat lentotarjoukset kaikilta lähtöpaikan Helsinki kentiltä.

Lähtö ti, 06 joulukuuta Menopaluu ke, 14 joulukuuta
HEL Helsinki
DUB Dublin
menopaluu alkaen 154€
Lähtö la, 31 joulukuuta Menopaluu ke, 04 tammikuuta
HEL Helsinki
DUB Dublin
menopaluu alkaen 285€
Reittitiedot
Hyödyllistä tietoa paikoista Helsinki ja Dublin matkasi suunnitteluun.
Elinkustannustason vertailu
Juna
Paikallinen, yksisuuntainen lippu
30%

Junamatkat kohteessa Dublin ovat 30 % halvempia kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
2,8€
Dublin
2€
Ateria
Keskihintainen ravintola
40%

Keskimääräinen ateria on 40 % kalliimpi kohteessa Dublin kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
13€
Dublin
18€
Taksi
Vakioaloitushinta päiväsaikaan
40%

Taksimatka kohteessa Dublin on 40 % halvempi kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
7€
Dublin
4€
Kahvi
Tavallinen cappuccino
12%

Kahvi kohteessa Dublin on 12 % halvempi kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
4,09€
Dublin
3,58€
Helsinki lentoasemat
 • ( Helsinki Vantaa (HEL)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
 • ( Helsinki Malmi (HEM)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
Dublin lentoasemat
 • ( Dublin (DUB)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 9 kms
K Etäisyys: 2024 kms

Lentokenttämatkat

Lennot lähtöpaikasta Helsinki

Helsingissä urbaanin sykkeen voi tuntea luonnonläheisissä maisemissa. Upea arkkitehtuuri sekä viihtyisät puistot maalaavat kaupunkikuvaa. Kesäisin Itämeri kutsuu laivaretkille lähisaaristoon.

Helsinki-Vantaan lentoasema sijaitsee Helsingin pohjoispuolella, noin 18 kilometrin päässä Helsingin kaupungin ydinkeskustasta. Kyseessä on Suomen vilkkaimmin liikennöity lentokenttä, jolta lähtee joka päivä noin 500 lentokonetta. Jopa 90 prosenttia Suomen kaikista kansainvälisistä lennoista kulkee tämän lentokentän kautta. Löydät Helsinki-Vantaan lentoasemalta kaksi toisistaan noin 250 metrin päässä olevaa lentoterminaalia. Halvat lennot Helsingistä Dubliniin lähtevät lentoyhtiöstä riippuen joko terminaalista 1 tai 2. Molemmissa terminaaleissa on omat turvatarkastuspisteensä, ja matkustajille on tarjolla runsaasti liikkeitä, ravintoloita ja muita palveluita.

Matka lentoasemalle Helsinki

Lennot Helsingistä Dubliniin lähtevät Helsinki-Vantaan lentokentältä, jonne pääset Helsingin keskustasta kätevästi julkisilla kulkuvälineillä, bussilla ja junalla. Vuonna 2015 avattu lentoaseman rautatieasema mahdollistaa nopeat siirtymiset keskustasta lentokentälle. Pääset junaan kaikilta kehäradan varrella olevilta asemilta, kuten Helsingin päärautatieasemalta tai Pasilasta, ja junalla voit matkustaa kentälle aamuneljästä aina puolille öihin.

Helsingin ja lentokentän väliseen matka-aikaan kannattaa junalla varata aikaa noin puoli tuntia. Lentokentän rautatieasema sijaitsee terminaalien 1 ja 2 välissä maanalaisella tasanteella, ja laitureilta on selkeät ja nopeat reitit molempien terminaalien lähtöselvityspisteisiin. Voit matkustaa junalla lentokentälle myös kauempaa Suomesta. Kaukoliikenteen juna tulee kuitenkin vaihtaa lentoasemalle saapuvaan kehäradan junaan esimerkiksi Tikkurilan tai Pasilan asemilla. Halutessasi pääset Helsinki-Vantaalle kätevästi myös taksilla.

Matka kohteeseen Dublin

Irlannin sympaattinen Dublin hurmaa rentoudellaan ja hyväntuulisuudellaan. Monet matkustavat kaupunkiin viikonlopuksi virkistäytymään ja pyyhkimään työkiireet hartioiltaan. Kaupungin hilpeät pubit ja ystävälliset ihmiset nostavatkin matkatunnelman korkealle. Dublin on myös mainio shoppailukohde, ja Grafton Streetin ostoskatu tulvii toinen toistaan houkuttelevampia vaateliikkeitä. Temple Barin ympäristöstä löytyy makuhermoja kutkuttavia, tunnelmallisia ruokapaikkoja, ja ravintoloiden hintataso on varsinkin Suomen hintoihin tottuneille varsin kohtuullinen.

Dublinissa on hyvä valikoima eritasoisia yöpymispaikkoja. Edullisimpia niistä ovat bed & breakfast -majapaikat, mutta myös hotelleista löytyy kohtuuhintaisia vaihtoehtoja. Kaupungista löytyy myös runsaasti nähtävää historiallisista kohteista taidegallerioihin. Alueella vierailevan kannattaa myös tehdä kierros kaupunkia ympäröivälle maaseudulle, jossa pääsee ihailemaan Irlannin vihreitä niittymaisemia idyllisine pikkukylineen. Helsingistä Dubliniin suorat lennot saapuvat Dublinin lentokentällä joko terminaaliin 1 tai 2.

Matka kaupungin keskustaan

Dublinin lentokenttä sijaitsee ainoastaan 10 kilometrin päässä kaupungin keskustasta, joten kentältä pääsee nopeasti keskustaan. Bussilla matka taittuu yleensä noin puolessa tunnissa, ja se onkin kaikkein suosituin ja kätevin tapa matkustaa. Esimerkiksi AirCoach-busseilla, joita lähtee terminaalin edestä jatkuvasti, pääsee suoraan kaupungin keskustaan. Kun ostat lipun AirCoach-bussiin etukäteen, saat yhdensuuntaisen lipun hieman edullisempaan hintaan.

Jos haluat kulkea Dublinissa julkisilla liikennevälineillä enemmänkin matkan aikana, kannattaa kaupunkiin ostaa Leap Visitor -kortti. Se käy lentokenttäbussin lisäksi muihinkin paikallisbusseihin, raitiovaunuihin sekä DART-juniin. Yhden päivän lippu maksaa 10 euroa ja kolmen päivän lippu 19,50 euroa. Leap Visitor -lipun voit ostaa esimerkiksi terminaali 1:n saapuvien lentojen kohdalta tai terminaali 2:n Discover Ireland -turisti-infosta.

Muita kiinnostavia reittejä

Flyg från Helsingfors till Dublin
Fly fra Helsinki til Dublin
Fly fra Helsinki til Dublin