Travellink on nyt käytettävissä seuraavissa maissa:

Lennot Helsinki–Dublin

Viime hetken lennot kohteesta Helsinki kohteeseen Dublin

Varaa ennen kuin on myöhäistä

Helsinki Dublin
ma, 18 maalisk. HEL - DUB
pe, 22 maalisk. DUB - HEL
301€
Hinta/matkustaja
Helsinki Dublin
ma, 11 maalisk. HEL - DUB
78€
Hinta/matkustaja
Helsinki Dublin
ma, 04 maalisk. HEL - DUB
ke, 06 maalisk. DUB - HEL
157€
Hinta/matkustaja
Helsinki Dublin
ti, 27 helmik. HEL - DUB
ke, 28 helmik. DUB - HEL
240€
Hinta/matkustaja
Helsinki Dublin
pe, 08 maalisk. HEL - DUB
ma, 11 maalisk. DUB - HEL
245€
Hinta/matkustaja
Helsinki Dublin
ke, 13 maalisk. HEL - DUB
su, 17 maalisk. DUB - HEL
260€
Hinta/matkustaja

Reittitiedot

Elinkustannustason vertailu

Juna Paikallinen, yksisuuntainen lippu
40% Junamatkat kohteessa Dublin ovat 40 % halvempia kuin kohteessa Helsinki.
Helsinki 3,1€
Dublin 2€
Ateria Keskihintainen ravintola
30% Keskimääräinen ateria on 30 % kalliimpi kohteessa Dublin kuin kohteessa Helsinki.
Helsinki 15€
Dublin 20€
Etäisyys: 2024 kms
Helsinki lentoasemat
Helsinki Vantaa (HEL) Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
Helsinki Malmi (HEM) Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
Dublin lentoasemat
Dublin (DUB) Etäisyys kaupungin keskustasta: 9 kms

Lentokenttämatkat

Lennot lähtöpaikasta Helsinki

Helsingissä urbaanin sykkeen voi tuntea luonnonläheisissä maisemissa. Upea arkkitehtuuri sekä viihtyisät puistot maalaavat kaupunkikuvaa. Kesäisin Itämeri kutsuu laivaretkille lähisaaristoon.

Helsinki-Vantaan lentoasema sijaitsee Helsingin pohjoispuolella, noin 18 kilometrin päässä Helsingin kaupungin ydinkeskustasta. Kyseessä on Suomen vilkkaimmin liikennöity lentokenttä, jolta lähtee joka päivä noin 500 lentokonetta. Jopa 90 prosenttia Suomen kaikista kansainvälisistä lennoista kulkee tämän lentokentän kautta. Löydät Helsinki-Vantaan lentoasemalta kaksi toisistaan noin 250 metrin päässä olevaa lentoterminaalia. Halvat lennot Helsingistä Dubliniin lähtevät lentoyhtiöstä riippuen joko terminaalista 1 tai 2. Molemmissa terminaaleissa on omat turvatarkastuspisteensä, ja matkustajille on tarjolla runsaasti liikkeitä, ravintoloita ja muita palveluita.

Matka lentoasemalle Helsinki

Lennot Helsingistä Dubliniin lähtevät Helsinki-Vantaan lentokentältä, jonne pääset Helsingin keskustasta kätevästi julkisilla kulkuvälineillä, bussilla ja junalla. Vuonna 2015 avattu lentoaseman rautatieasema mahdollistaa nopeat siirtymiset keskustasta lentokentälle. Pääset junaan kaikilta kehäradan varrella olevilta asemilta, kuten Helsingin päärautatieasemalta tai Pasilasta, ja junalla voit matkustaa kentälle aamuneljästä aina puolille öihin.

Helsingin ja lentokentän väliseen matka-aikaan kannattaa junalla varata aikaa noin puoli tuntia. Lentokentän rautatieasema sijaitsee terminaalien 1 ja 2 välissä maanalaisella tasanteella, ja laitureilta on selkeät ja nopeat reitit molempien terminaalien lähtöselvityspisteisiin. Voit matkustaa junalla lentokentälle myös kauempaa Suomesta. Kaukoliikenteen juna tulee kuitenkin vaihtaa lentoasemalle saapuvaan kehäradan junaan esimerkiksi Tikkurilan tai Pasilan asemilla. Halutessasi pääset Helsinki-Vantaalle kätevästi myös taksilla.

Matka kohteeseen Dublin

Irlannin sympaattinen Dublin hurmaa rentoudellaan ja hyväntuulisuudellaan. Monet matkustavat kaupunkiin viikonlopuksi virkistäytymään ja pyyhkimään työkiireet hartioiltaan. Kaupungin hilpeät pubit ja ystävälliset ihmiset nostavatkin matkatunnelman korkealle. Dublin on myös mainio shoppailukohde, ja Grafton Streetin ostoskatu tulvii toinen toistaan houkuttelevampia vaateliikkeitä. Temple Barin ympäristöstä löytyy makuhermoja kutkuttavia, tunnelmallisia ruokapaikkoja, ja ravintoloiden hintataso on varsinkin Suomen hintoihin tottuneille varsin kohtuullinen.

Dublinissa on hyvä valikoima eritasoisia yöpymispaikkoja. Edullisimpia niistä ovat bed & breakfast -majapaikat, mutta myös hotelleista löytyy kohtuuhintaisia vaihtoehtoja. Kaupungista löytyy myös runsaasti nähtävää historiallisista kohteista taidegallerioihin. Alueella vierailevan kannattaa myös tehdä kierros kaupunkia ympäröivälle maaseudulle, jossa pääsee ihailemaan Irlannin vihreitä niittymaisemia idyllisine pikkukylineen. Helsingistä Dubliniin suorat lennot saapuvat Dublinin lentokentällä joko terminaaliin 1 tai 2.

Matka kaupungin keskustaan

Dublinin lentokenttä sijaitsee ainoastaan 10 kilometrin päässä kaupungin keskustasta, joten kentältä pääsee nopeasti keskustaan. Bussilla matka taittuu yleensä noin puolessa tunnissa, ja se onkin kaikkein suosituin ja kätevin tapa matkustaa. Esimerkiksi AirCoach-busseilla, joita lähtee terminaalin edestä jatkuvasti, pääsee suoraan kaupungin keskustaan. Kun ostat lipun AirCoach-bussiin etukäteen, saat yhdensuuntaisen lipun hieman edullisempaan hintaan.

Jos haluat kulkea Dublinissa julkisilla liikennevälineillä enemmänkin matkan aikana, kannattaa kaupunkiin ostaa Leap Visitor -kortti. Se käy lentokenttäbussin lisäksi muihinkin paikallisbusseihin, raitiovaunuihin sekä DART-juniin. Yhden päivän lippu maksaa 10 euroa ja kolmen päivän lippu 19,50 euroa. Leap Visitor -lipun voit ostaa esimerkiksi terminaali 1:n saapuvien lentojen kohdalta tai terminaali 2:n Discover Ireland -turisti-infosta.