Travellink on nyt käytettävissä seuraavissa maissa:

Halvat lennot kohteeseen Dublin

Viime hetken lennot kohteeseen Dublin

Varaa ennen kuin on myöhäistä

Tampere Dublin
la, 27 huhtik. TMP - DUB
ke, 01 toukok. DUB - TMP
466€
Hinta/matkustaja
Bryssel Dublin
pe, 28 kesäk. CRL - DUB
15€
Hinta/matkustaja
Helsinki Dublin
la, 27 huhtik. HEL - DUB
ke, 01 toukok. DUB - HEL
174€
Hinta/matkustaja
Rovaniemi Dublin
la, 20 huhtik. RVN - DUB
ke, 24 huhtik. DUB - RVN
454€
Hinta/matkustaja
Rovaniemi Dublin
la, 20 huhtik. RVN - DUB
ti, 23 huhtik. DUB - RVN
468€
Hinta/matkustaja
Bryssel Dublin
su, 21 huhtik. BRU - DUB
ke, 24 huhtik. DUB - BRU
190€
Hinta/matkustaja

Suositut lentoreitit kohteeseen Dublin

Matkalla kohteeseen Dublin

Mitä nähdä Dublin

Dublin on hyväntuulinen kaupunki Irlannin itärannikon keskiosissa. Kaupunki on Irlannin suurin, ja sen alueella asuukin lähes kaksi miljoonaa asukasta. Halvat lennot Dubliniin ja suora lentoyhteys Helsingistä saavat suomalaiset vierailemaan vihreällä ja eläväisellä saarella ympäri vuoden, mutta erityisen miellyttävä matkakohde kaupunki on kesäaikaan. Matkat Dubliniin ovat suosittuja myös Pyhän Patrikin päivän aikoihin, jolloin kaupunki muuttuu riehakkaaksi vihreän värin sävyttämäksi juhlapaikaksi ja irlantilainen kulttuuri on voimakkaimmillaan. Kaupungissa on paljon iloisia pubeja, rentoja ravintoloita, mielenkiintoinen Dublin Zoo -eläintarha, mainio ostoskatu Grafton Street sekä historiallisia turistikohteita, kuten Dublin Castle -linna sekä Trinity College -yliopisto. Monipuolinen kaupunki tarjoaa kirjaimellisesti jokaiselle jotakin.

Nähtävyyksiä Dublin

Mitä tehdä Dublinissa on kysymys, johon vastausta ei tarvitse hakea kaukaa. Pelkkä rento oleskelu irlantilaisen kulttuurin keskellä on kokemus itsessään. Mikäli olet oluiden ystävä, käy tutustumassa Guiness Storehouse -oluttehtaaseen, jossa maistiaisia on aina tarjolla janoisille. Dublin Castle -linnassa historiannälkäinen matkailija saa nauttia Irlannin historiasta koko rahan edestä. Kurkista ihmeessä myös paikallisiin pubeihin, joissa juttua iskevien paikallisten keskuudessa piilee kaupungin sydän.

Dublinin matka ei olisi täydellinen ilman näitä:

Lentokenttien lähellä Dublin

Lennot Dubliniin laskeutuvat Dublinin lentoasemalle. Kyseessä on Irlannin kiireisin ja suurin lentoasema, jonka lävitse kulkee noin 20 miljoonaa matkustajaa vuosittain. Lentoasemalla on kaksi terminaalia: T1 ja T2. Terminaali T1 on lyhyitä lentoja varten ja terminaali T2 palvelee kaukolentoja. Terminaaleista T1 on vanhempi ja pienempi, T2 taas uudempi, modernimpi ja paljon ykkösterminaalia suurempi. Kokonaisuudessaan Dublinin kenttä ei ole suurikokoinen, mutta ajoittain se on hyvinkin vilkas.

Dublinin Lentoasema

Suosittu lentoyhtiöt

Dublinin lentoasemalle lentävät muun muassa nämä lentoyhtiöt: Finnair, Aer Lingus ja British Airways.

Sijainti

Dublinin lentoasema sijaitsee noin kymmenen kilometriä kaupungin keskustasta pohjoiseen.

Kuljetus

Dublinin lentoasemalta keskustaan on noin puolen tunnin matka, liikenteestä riippuen. Lentokentältä liikennöivät monet bussit, kuten Airlink 747 -bussi, joka vie matkaajan kaupungin keskustaan. Myös Aircoach-bussi numero 700 kulkee samaa reittiä. Paikallisbussit kulkevat lentokentän kautta, mutta ovat hieman hitaampia, eivätkä kaikki bussit kulje kaupungin keskustaan. Jos et ole varma suunnasta, kysy kuskilta. Muista myös, että paikallisbussissa tarvitaan tasaraha lipun maksamiseen, eikä suurille matkalaukuille välttämättä ole tilaa. Lentokentältä voit myös napata taksin lopulliseen määränpäähäsi.