Travellink on nyt käytettävissä seuraavissa maissa:

Halvat lennot kohteeseen Ivalo

Viime hetken lennot kohteeseen Ivalo

Varaa ennen kuin on myöhäistä

Lontoo Ivalo
ma, 22 huhtik. LHR - IVL
ke, 24 huhtik. IVL - LHR
377€
Hinta/matkustaja
Tukholma Ivalo
su, 02 kesäk. ARN - IVL
152€
Hinta/matkustaja
Pariisi Ivalo
ma, 22 huhtik. CDG - IVL
ke, 24 huhtik. IVL - CDG
398€
Hinta/matkustaja
Pariisi Ivalo
su, 21 huhtik. CDG - IVL
ti, 23 huhtik. IVL - CDG
500€
Hinta/matkustaja
Milano Ivalo
pe, 26 huhtik. MXP - IVL
su, 28 huhtik. IVL - MXP
406€
Hinta/matkustaja
Bergen Ivalo
pe, 26 huhtik. BGO - IVL
ti, 30 huhtik. IVL - BGO
449€
Hinta/matkustaja

Suositut lentoreitit kohteeseen Ivalo

Matkalla kohteeseen Ivalo

Mitä nähdä Ivalo

Ivalon kylä sijaitsee Pohjois-Suomessa, Inarin kunnassa, noin 290 kilometriä Rovaniemeltä pohjoiseen. Vaikka Ivalo on kooltaan alle kahdeksan neliökilometriä, on se silti Inarin kunnan suurin taajama. Kylässä asuu hieman yli 3000 asukasta. Näyttelijä-käsikirjoittaja Kari Väänäsen kotikylässä on sen pienestä koosta huolimatta paljon nähtävää ja koettavaa, pohjoisen luonto, tunnelma ja hiljaisuus ovat kokemisen arvoiset. Osallistu esimerkiksi revontuliretkelle tai porosafarille ja nauti pohjoisen pitkästä ja lumisesta talvesta. Talvisin Winter Park -aktiviteettipuisto tarjoaa hauskaa tekemistä koko perheelle Suomen pisimmässä pulkkamäessä ja lumilabyrintissä. Maagisen Lapin maisemissa voit tutustua myös saamelaiskulttuuriin ja maistella perinteistä poronkäristystä sekä muita lappalaisia makuja. Ivalosta pääset näppärästi tutustumaan myös Saariselkään.

nähtävyyksiä Ivalo

Halvat lennot Ivaloon takaavat kohteen suosion. Matkat Ivaloon ovat anniltaan monipuolisia, ja kysymykseen, mitä tehdä Ivalossa, onkin helppo vastata. Alue sopii varsinkin erilaisiin luontoaktiviteetteihin, kuten poro- ja husky-ajeluihin, revontulien ihasteluun sekä moniin talviurheilulajeihin. Kesällä alueen upeasta luonnosta voi nauttia vaeltamalla tai vaikkapa lappilaisissa maisemissa joogaamalla ja hiljentymällä. Lapin erämaiden hiljaisuudessa on hyvä rauhoittua ja ladata akkuja. Tutustu saamelaiseen kulttuuriin retkellä museo- ja luontokeskus Siidaan ja koe maailman ainoa jääkaudella synnyinpaikaltaan siirtynyt tafoni, Karhunpesäkivi-siirtomaalohkare, joka kuuluu alueen tärkeimpiin luontokohteisiin.

Matkalla Ivaloon koe ainakin nämä:

lentokenttien lähellä Ivalo

Lennot Ivaloon laskeutuvat Ivalon lentoasemalle. Lentoasema on kooltaan pieni ja siellä on helppo liikkua, eli eksymistä ei tällä lentokentällä tarvitse pelätä. Kompaktin lentokentän läpi kulkee kuitenkin vuosittain noin 100 000 matkustajaa. Vaikka lentoasema on pienikokoinen, ei aika tule siellä pitkäksi. Suomen pohjoisimmalla kentällä voit muun muassa istuskella takkatulen loimussa, keinua kiikkutuolissa tai nauttia maittavan aterian lentokentän Ilmasilta-ravintolassa. Tee Lapin matkamuisto-ostokset lentokentän myymälöissä ja vie mukanasi kotiin esimerkiksi saamelaistyyliset töppöset.

Ivalon Lentoasema

Suosittu lentoyhtiöt

Lentoasemalle yleisimmin liikennöivät lentoyhtiöt ovat: Finnair, Norwegian ja Blue1.

Sijainti

Ivalon lentokenttä sijaitsee noin kymmenen kilometriä kylän keskustasta lounaaseen.

Kuljetus

Ivalon lentokentältä lähialueille liikennöivät bussit ja taksit, ja esimerkiksi lentokenttäbussit ajavat lentokentältä Inarin ja Saariselän alueille säännöllisesti. Halutessasi voit tilata etukäteen taksikuljetuksen lentokentältä lopulliseen määränpäähäsi. Kätevimmin pääset majapaikkaasi sekä alueen nähtävyyksien äärelle vuokraamalla lentokentältä henkilöauton omaan käyttöösi. Jos kyseessä on ryhmämatka, on ryhmälle mahdollista tilata tilausliikenteen bussi, joka hakee ryhmän lentokentältä ja kuljettaa haluttuun kohteeseen.