Travellink on nyt käytettävissä seuraavissa maissa:

Lennot Helsinki–Ivalo

Viime hetken lennot kohteesta Helsinki kohteeseen Ivalo

Varaa ennen kuin on myöhäistä

Helsinki Ivalo
pe, 15 maalisk. HEL - IVL
la, 16 maalisk. IVL - HEL
868€
Hinta/matkustaja
Helsinki Ivalo
ti, 27 helmik. HEL - IVL
147€
Hinta/matkustaja
Helsinki Ivalo
ke, 06 maalisk. HEL - IVL
to, 07 maalisk. IVL - HEL
312€
Hinta/matkustaja
Helsinki Ivalo
to, 29 helmik. HEL - IVL
la, 02 maalisk. IVL - HEL
844€
Hinta/matkustaja
Helsinki Ivalo
la, 09 maalisk. HEL - IVL
la, 09 maalisk. IVL - HEL
855€
Hinta/matkustaja
Helsinki Ivalo
ti, 19 maalisk. HEL - IVL
pe, 22 maalisk. IVL - HEL
800€
Hinta/matkustaja

Reittitiedot

Etäisyys: 952 kms
Helsinki lentoasemat
Helsinki Vantaa (HEL) Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
Helsinki Malmi (HEM) Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
Ivalo lentoasemat
Ivalo (IVL) Etäisyys kaupungin keskustasta: 9 kms

Lentokenttämatkat

Lennot lähtöpaikasta Helsinki

Kulturelli Helsinki hurmaa erityisesti taiteen ja käsityön ystävät. Design-kierroksen Helsingissä voi aloittaa Design District Helsinki -alueesta, ja kaupungin arkkitehtuurisia jalokiviä esittelee raitiovaunu numero 2, jonka reitti tunnettaan lukuisista nähtävyyksistään. Mikäli kaipaat Etelä-Suomen vilinästä luonnon rauhaan, suuntaa Lappiin. Esimerkiksi halvat lennot Helsingistä Ivaloon lähtevät Helsinki-Vantaan lentoasemalta, joka on Suomen vilkkaimmin liikennöity lentokenttä. Lentoasema sijaitsee noin 18 kilometrin päässä Helsingin keskustasta, Vantaan alueella. Suurin osa Suomen lentoliikenteestä kulkee Helsinki-Vantaan lentoaseman kautta, ja myös monet kotimaan reittilennot lähtevät täältä. Kyseessä on palvelutasoltaan yksi parhaista eurooppalaisista lentokentistä. Lentokentältä löytyy monia matkailijaa palvelevia palveluita, kuten ravintoloita, kahviloita, matkamuistomyymälöitä ja apteekki.

Matka lentoasemalle Helsinki

Pääset Helsingin keskustasta lentokentälle joko junalla, taksilla, linja-autolla tai omalla autollasi. Julkisista kulkuvälineistä monet suosivat junaa, sillä junalla pääset Helsingin lentokentältä suoraan lentokentän ytimeen lähelle terminaalien 1 ja 2 lähtöselvitysalueita. Lennot Helsingistä Ivaloon lähtevät joko 1 tai 2 terminaalista. Junia kulkee tiheästi, ja vuorokauden ensimmäiset junat lähtevät aamuyöllä. Jos tulet junalla kauempaa Suomesta, vaihda kaukojuna kehäradan junaan Tikkurilassa tai Pasilassa.

Voit tulla lentokentälle Helsingin keskustasta myös linja-autolla. Reittiä liikennöivät Finnairin City Bussin lisäksi HSL:n paikallisbussit. Jos tulet lentokentälle omalla autollasi, jätä autosi lentoaseman edustalla olevalle parkkialueelle. Ota parkkilippu tullessasi alueelle ja maksa parkkimaksu noutaessasi autoa. Myös taksikyyti keskustasta kentälle on kätevä.

Matka kohteeseen Ivalo

Lapin tunnetuimpiin kohteisiin kuuluva Ivalo sijaitsee Tunturi-Lapin sydämessä. Monet niin suomalaiset kuin ulkomaalaisetkin matkustavat saapuvat alueelle rentoutumaan upeissa lappilaismaisemissa ja nauttimaan erämaan rauhasta. Ivalo kuuluu Inarin kunnan alueeseen, ja seudulta on hyvät tieyhteydet muun muassa Saariselän matkailukeskukseen. Pienen Ivalon kokonaispinta-ala on reilut seitsemän neliökilometriä.

Ivalo avaa turisteille oven Lapin lumoavaan luontoon. Tästä tuntureiden ympäröimästä kylästä löydät pohjoisen Lapin laajimman palveluvalikoiman. Vilkkaasta taajamasta on vain pieni matka esimerkiksi Urho Kekkosen kansallispuistoon, joka on suosittu retkeilykohde. Upea luonto onkin paras syy tulla Inariin kaikkina vuodenaikoina. Saariselän matkailukeskuksesta löydät kaikki tarvittavat palvelut onnistuneeseen lomaan aina laskettelurinteistä luontopolkuihin, kylpylöihin, hotelleihin ja ravintoloihin.

Matka kaupungin keskustaan

Helsingistä Ivaloon suorat lennot saapuvat Ivalon lentoasemalle, joka on Suomen pohjoisin lentokenttä. Kentälle laskeutuu reittilentojen lisäksi kansainvälisiä charter-lentoja muun muassa Keski-Euroopasta. Lentoasemalta on noin 11 kilometrin matka Ivalon keskustaan, Saariselkä taas sijaitsee 25 kilometrin päässä. Voit matkustaa lentokentältä lomakohteeseesi joko linja-autolla, taksilla tai vuokra-autolla. Ivalon taajamaan pääset Kuljetusliike Ilmari Slantin liikennöimällä bussilla, Eskelisen Lapin-Linjat kuljettavat sinut taas Saariselälle. Lentoaseman edustalla on myös taksitolppa, ja taksit päivystävät siellä matkustajia lentoaikataulujen mukaisesti. Taksikyyti suositellaan tilaamaan etukäteen. Ivalon lentoasemalta voi myös vuokrata auton, kunhan sen varaa etukäteen. Lentoasemalla palvelevat Avis, Budget, Europcar, Green Motion, Hertz ja Sixt; löydät niiden toimistot lentoaseman aulasta.