Lennot Hotellit Lento + Hotelli Autonvuokraus
Travellink on nyt käytettävissä seuraavissa maissa:
Europe
Denmark (DKK)
Norway (NOK)
Sweden (SEK)

Varaa Delta Air Lines-lentoja Travellinkin kautta

��
Q
Miksi kannattaa varata Travellinkin kautta?
Halpoja lentoja yli 450 lentoyhtiön joukosta
Fiksut lentoyhdistelmät
Meiltä saat kaiken yhdellä kertaa matkaasi varten

Parhaat Delta Air Lines-lentotarjoukset

Helsinki - Minneapolis
Helsinki - Minneapolis
paluulento alkaen 712€

Delta Air Lines

Lentoyhtiöstä Delta Air Lines

Maailman suurimpiin kuuluva lentoyhtiö, yhdysvaltalainen Delta Air Lines (lyhyesti vain Delta), lentää kaiken kaikkiaan 62:een maahan kuudella mantereella. Lentoyhtiön tukikohta sijaitsee Atlantassa, ja yhtiön lentoja operoidaan ympäri Yhdysvaltoja ja maailmaa jopa yli 800 lentokoneen laivaston voimin. Erinomaisia lentoyhteyksiä ympäri maailmaa lentoyhtiö tarjoaa myös SkyTeam-lentoyhtiöallianssin jäsenyyden ansiosta. Lentoyhtiön tärkeimpiä yhteistyökumppaneita lentojen operoinnissa ovat Air France-KLM-konsernin lentoyhtiöt, Alitalia ja Virgin Atlantic.

Delta Air Linesin lentojen tärkeitä kohdekaupunkeja ja tukikohtia maailmalla ovat muun muassa Amsterdam, Atlanta, Boston, Detroit, Los Angeles, Mexico City, Minneapolis, New York, Lontoo, Pariisi, Salt Lake City, Seattle, Soul ja Tokio. Oli toiveissasi sitten tutkia Yhdysvaltoja tai muita maailman kolkkia, Delta Air Linesin halvat lennot laadukkainen palveluineen ovat hyvä vaihtoehto. Esimerkiksi Skytraxissä yhtiö on rankattu Pohjois-Amerikan toiseksi parhaaksi lentoyhtiöksi vuonna 2017.

Lähtöselvitys netissä

Delta Air Linesin lennoille on mahdollista tehdä check-in neljällä tavalla: netissä lentoyhtiön kotisivuilla, matkapuhelimella lentoyhtiön omalla sovelluksella, lentokenttien lähtöselvitysautomaateilla tai perinteiseen tapaan lentokentän check-in-tiskillä. Nettilähtöselvitysmahdollisuus aukeaa 24 tuntia ennen lennon lähtöä, ja lähtöselvitysvaiheessa matkustaja voi valita itselleen paikan koneesta ja halutessaan lisätä lentovaraukseen lisää matkatavaroita. Maihinnousukortin voi check-in-prosessin päätteeksi tulostaa paperille tai lähettää ja tallentaa omaan matkapuhelimeen. Mobiilimaihinnousukortti (e-boarding pass) ei kuitenkaan ole vielä käytössä kaikilla maailman lentoasemilla.

Lentokenttien lähtöselvitysautomaateilla check-in onnistuu aikaisintaan 24 tuntia ennen lennon lähtöä. Check-in-tiskeilläkin lähtöselvityksen voi tehdä ilmaiseksi. Jos teet lähtöselvityksen mieluiten henkilökohtaisesti tiskillä, ota selville oman lentosi check-in-ajat, sillä lentoreitistä riippuen paikan päällä on oltava 1–4 tuntia ennen lennon lähtöä. Yhdysvaltojen lennoille lähdettäessä lentokentällä on aina oltava hyvissä ajoin.

Käsimatkatavaroiden rajoitukset

Deltan lennoilla matkustamoon sallitaan yleensä yksi käsimatkatavara ja yksi pieni henkilökohtainen esine, esimerkiksi käsilaukku tai pieni tietokonelaukku. Lapsiperheiden osalta pieni ylimääräinen tavara voi olla vaikkapa vauvan tarvikelaukku vaipoille ja muille tarvikkeille. Kokoontaitettavat rattaat voi usein ottaa matkustamoon, jos niiden mitat vastaavat lentoyhtiön vaatimuksia. Lisäksi mukaan matkustamoon voi ottaa esimerkiksi päällystakin, sateenvarjon tai kohtuullisen määrän tax free -ostoksia.

Varsinaisen käsimatkatavaran maksimikoko on 56 x 35 x 23 cm. Normaalisti käsimatkatavarassa ei ole painorajoitusta lukuun ottamatta joitakin Aasian alueen lentoja, joilla lennosta riippuen matkustamoon sallitaan enimmillään 7–10 kg:n matkatavara. Jos lennät osan matkasta jonkun Delta Air Linesin yhteistyökumppanin lennolla, varmista, että lentoyhtiöiden matkatavarasäädökset ovat yhteensopivat.

Ruumaan menevien matkatavaroiden rajoitukset

Ruumaan laitettavien matkatavaroiden rajoitukset riippuvat matkustusreitistä ja lentoluokasta, eli tarkat matkatavararajoitteet kannattaa tarkistaa omista lentotiedoista. Ensimmäisessä luokassa sekä Delta Premium Select ja Delta One -luokissa lipun hintaan kuuluu reitistä riippumatta kaksi matkatavaraa, joiden kunkin enimmäispaino saa olla 32 kg. Basic Economy, Main Cabin ja Delta Comfort -luokissa matkatavaran voi joutua ostamaan lisämaksusta Yhdysvaltojen tai Kanadan sisäisille lennoille. Muilla reiteillä lennon hintaan sisältyy yleensä yksi alle 23 kg:n matkatavara. Kaikissa luokissa matkatavaran enimmäiskoko on 157 cm (korkeus, leveys ja pituus yhteenlaskettuina).

Jos lapsi matkustaa ilmaislipulla, ei hänelle kuulu myöskään matkatavaroita. Muille lapsille kuuluu lipputyypistä riippuen ainakin 10 kg:n ruumaan kirjattava matkatavara. Rattaat kuljetetaan ruumassa ilmaiseksi, ja lisäksi ruumaan saa laittaa turvaistuimen tai vauvan kuljetuskopan. Urheiluvälineet voidaan koosta riippuen joko kuljettaa normaaliin matkatavarakiintiöön kuuluvina tai niistä peritään lisämaksu. Pyörätuolit ja vastaavat kuljetetaan ruumassa ilmaiseksi, mutta niistä pyydetään informoimaan lentoyhtiötä viimeistään 48 tuntia ennen lentoa.

Tietoa lentoyhtiöstä

  • Lentoyhtiön nimi: Delta Air Lines
  • IATA-koodi: DL
  • Perustamisvuosi: 1928
  • Päämaja: Atlanta, Yhdysvallat
  • Nettisivu: delta.com

Lennä Yhdysvaltojen tyyliin Delta Air Linesin huippukoneissa. Omat matkasi voit varata Travellinkin avulla jo tänään!

Muita suosittuja lentoyhtiöitä

Tarjouksia suosituimpiin kohteisiin

Näytä lisää

Delta Air Lines fly
Delta Air Lines flyreiser
Delta Air Lines flyg