Lennot Hotellit Lento + Hotelli Autonvuokraus
Travellink on nyt käytettävissä seuraavissa maissa:
Europe
Denmark (DKK)
Norway (NOK)
Sweden (SEK)

Varaa United Airlines-lentoja Travellinkin kautta

Miksi kannattaa varata Travellinkin kautta?
  • Halpoja lentoja yli 450 lentoyhtiön joukosta
  • Fiksut lentoyhdistelmät
  • Meiltä saat kaiken yhdellä kertaa matkaasi varten

Parhaat United Airlines-lentotarjoukset

Newark - Nj - Los Angeles
paluulento alkaen 171€

United Airlines

Lentoyhtiöstä United Airlines

Yhdysvaltojen suurimpiin lentoyhtiöihin kuuluvan United Airlinesin kotipaikka on Chicago. Lentoliikenteen tukikohtia yhtiöllä on useita ympäri Yhdysvaltoja. Chicagon lisäksi sen liikenteen tärkeitä solmukohtia ovat muiden muassa Denver, Houston, Los Angeles, Newark, San Francisco ja Washington. United Airlinesin lennot kulkevat kaiken kaikkiaan lähes 340 lentokentälle ympäri maailmaa, ja pelkästään Yhdysvalloissa lentokohteita on reippaasti yli 200. Kansainvälisiä lentokohteita on yli 120, ja United Airlinesin halvat lennot kuljettavat esimerkiksi Aasiaan, Tyynenmeren alueelle ja etenkin Keski- ja Etelä-Amerikkaan sekä Karibialle lukemattomiin eri maihin ja kaupunkeihin. Yhdysvalloissa Unitedin siivin voi päästä käytännössä minne tahansa.

United Airlinesin noin 750 lentokoneen laivastossa riittää volyymia sadoille reiteille ympäri maailmaa ja Yhdysvaltoja. Lentoyhtiö on Star Alliance -lentoyhtiöallianssin jäsen, mikä laajentaa entisestään sen asiakkaiden mahdollisuuksia matkustaa kätevin yhteyksin kaikilla maailman mantereilla. Allianssiin kuuluu 28 lentoyhtiötä.

Lähtöselvitys netissä

Unitedin lennoille voi tehdä lähtöselvityksen netin kautta aikaisintaan 24 tuntia ennen lennon lähtöä. Se, mihin mennessä check-in on oltava tehtynä, riippuu lähtökentästä ja matkakohteesta. Nettilähtöselvityksen voi hoitaa kätevästi lentoyhtiön kotisivuilla tai mobiilisovelluksen avulla, ja kun prosessi on saatu päätökseen, voi maihinnousukortin (boarding pass) joko printata mukaan lentokentälle tai pyytää lähetettäväksi matkapuhelimeen. Näin boarding passin voi esittää lentokentällä suoraan matkapuhelimesta. Lähtöselvitysprosessin aikana matkustajan on skannattava oma passinsa United Airlinesin matkapuhelinsovelluksen avulla, eli passi on pidettävä käsillä.

Netti-check-in onnistuu vain siinä tapauksessa, että matkustajan ensimmäinen lento on United Airlinesin operoima. Oman istumapaikan valitseminen onnistuu vielä check-in-vaiheessa, samoin kuin matkatavaroiden lisääminen lentovaraukseen. Lisämatkatavarat myös maksetaan saman tien luottokortilla. Ainoastaan Basic Economy -lipulla matkustavien osalta istumapaikan valitseminen ei ole mahdollista.

Käsimatkatavaroiden rajoitukset

United Airlinesin matkustajat saavat tuoda matkustamoon yleisimmin yhden varsinaisen käsimatkatavaran ja toisen pienen matkatavaran, esimerkiksi pienen käsilaukun tai tietokonekassin. Käsimatkatavaran enimmäismitat ovat 22 x 35 x 56 cm ja pienemmän henkilökohtaisen tavaran maksimimitat 22 x 25 x 43 cm. Jos matkustat edullisimmalla Basic Economy -lipulla, saat tuoda matkustamoon ainoastaan pienemmän käsimatkatavaran. Oman lennon käsimatkatavararajoitukset kannattaa tarkistaa lentotiedoista. Jos matkan seuraavia etappeja operoivat toiset lentoyhtiöt, kannattaa myös muiden lentoyhtiöiden käsimatkatavarasäädökset tarkistaa ennen lennolle lähtöä.

Mikäli matkatavararajoitukset ylittyvät, on ruumaan lähetettävistä ylimääräisistä matkatavaroista maksettava lisämaksu luottokortilla lähtöportilla. Lapsen kanssa matkustava voi halutessaan tuoda matkustamoon FAA:n hyväksymän turvaistuimen, vaippapaketin ja muita lennon aikana tarvittavia lastentarvikkeita. Alle 10 kg:n painoisten vauvojen käyttöön voi pyytää vauvan matkakopan hyvissä ajoin ennen matkaa.

Ruumaan menevien matkatavaroiden rajoitukset

Matkatavararajoitukset vaihtelevat ruumaan kirjattavien tavaroiden osalta matkustusluokasta ja matkakohteesta riippuen, eli oman lennon matkatavararajoitteet kannattaa aina varmistaa lennon varaustiedoista. Kaikkien ruumaan laitettavien matkatavaroiden suurin sallittu koko on Unitedilla kuitenkin 158 cm (matkatavaran pituus, leveys ja korkeus yhteenlaskettuina). Economy-luokassa matkatavaran enimmäispaino on normaalisti 23 kg ja esimerkiksi Business-luokassa 32 kg.

Urheiluvälineiden kuljetusehdot riippuvat niiden koosta ja painosta. Esimekriksi golfbägi, sukset tai lumilauta voidaan kuljettaa yleensä yhtenä matkatavarana. Ne on pakattava hyvin lentomatkaa varten. Lastenrattaat lentoyhtiö kuljettaa lasten kanssa matkustaville ruumassa ilmaiseksi. Lentomatkustajan pyörätuoli kuljetetaan koneessa maksutta, ja jos esimerkiksi liikuntaesteisellä asiakkaalla on tarvetta avustukselle kentällä, on siitä hyvä informoida lentoyhtiötä 48 tuntia ennen lennon lähtöä.

Tietoa lentoyhtiöstä

  • Lentoyhtiön nimi: United Airlines
  • IATA-koodi: UA
  • Perustamisvuosi: 1926
  • Päämaja: Chicago, Yhdysvallat
  • Nettisivu: united.com

Maailma on avoinna United Airlinesin siivillä lentäville. Siispä valitse lempikohteesi tarjonnasta ja varaa lento kätevästi Travellinkin kautta.

Muita suosittuja lentoyhtiöitä

Tarjouksia suosituimpiin kohteisiin

Näytä lisää

United Airlines fly
United Airlines flyreiser
United Airlines flyg