Travellink on nyt käytettävissä seuraavissa maissa:

Varaa Ukraine Intl Airlines-lentoja Travellinkin kautta

Miksi kannattaa varata Travellinkin kautta?
  • Halpoja lentoja yli 450 lentoyhtiön joukosta
  • Fiksut lentoyhdistelmät
  • Meiltä saat kaiken yhdellä kertaa matkaasi varten

Parhaat Ukraine Intl Airlines-lentotarjoukset

Varaa ennen kuin on myöhäistä.

Ukraine Intl Airlines

Lentoyhtiöstä Ukraine Intl Airlines

Ukraine International Airlines (UIA) on Ukrainan johtava, yksityisomisteinen lentoyhtiö. Lentoyhtiö hoitaa niin reitti- kuin rahtilentojakin, ja sen liikenteen tärkein solmukohta on Kiovassa sijaitseva Boryspilin kansainvälinen lentoasema. Lentoyhtiön nykyaikaiseen laivastoon kuuluu kaikkiaan 42 lentokonetta. UIA lentää Euroopan kohteiden ja Ukrainan kaupunkien välillä enemmän lentoja kuin mikään toinen lentoyhtiö. Ukraine International Airlinesin lennot suuntautuvatkin paitsi kotimaan kohteisiin Ukrainassa, myös kansainvälisiin kohteisiin Euroopassa, Yhdysvalloissa, Lähi-idässä ja Aasiassa.

Kaiken kaikkiaan Ukraine International Airlinesin halvat lennot kuljettavat matkustajia jopa 3 000 kohteeseen maailmalla. Osa lennoista liikennöidään UIA:n yhteistyökumppaneiden, kuten Air Francen, Austrian Airlinesin, KLM:n ja Etihad Airwaysin, avulla. Euroopassa reitit vievät moniin suurimpiin kaupunkeihin, myös Helsinkiin, ja lentoyhtiön kaukokohteita ovat esimerkiksi Peking ja New York monien muiden kaupunkien lisäksi.

Lähtöselvitys netissä

Lähtöselvitysmahdollisuus aukeaa netin kautta 48 tuntia ennen lennon lähtöä ja päättyy 40 minuuttia ennen lähtöaikaa. Business- ja Premium Economy -luokissa matkustavat voivat tehdä online-lähtöselvityksen jo 14 päivää ennen lentoa. Lähtöselvitys onnistuu lennon varausnumeron avulla. Prosessin voi tehdä joko tietokoneella lentoyhtiön nettisivuilla tai matkapuhelinsovelluksen kautta. Jos valitset tietokoneen, printtaa mukaan maihinnousukortti (boarding pass) tai tallenna se laitteellesi. Matkapuhelinsovelluksella maihinnousukortin voi tallentaa suoraan puhelimeen.

Lentokenttien palvelutiskeillä tehdyistä lähtöselvityksistä perintään 1.10.2017 alkaen lisämaksu, jos lentosi on Ukrainan tai esimerkiksi Euroopan sisäinen. Kaukolentoja maksu ei koske. Jos haluat valita oman paikkasi koneessa, on paikkavaraus tehtävä lentoa varatessa tai viimeistään 48 tuntia ennen matkaa esimerkiksi UIA Contact Centerin kautta. Economy-luokan matkustajille paikan valinta on maksullista. Matkatavaran voi lisätä varaukseen lisämaksusta viimeistään 24 tuntia ennen lennon lähtöä.

Käsimatkatavaroiden rajoitukset

Ukraine International Airlinesin käsimatkatavararajoitukset vaihtelevat hieman reitistä riippuen, mutta normaalisti Economy-luokan matkustajat saavat viedä koneeseen yhden käsimatkatavaran, jonka painoraja on 7 kg. Business-luokassa käsimatkatavaran painoraja on puolestaan yleensä 12–15 kg (lennettävästä reitistä riippuen), ja Business-matkustajat saavat kaukolennoille mukaan yleensä kaksi käsimatkatavaraa. Embraer-145-koneessa Economy-luokan käsimatkatavaran maksimipainoraja on vain 5 kg. Kokorajoitukset käsimatkatavaralle ovat 40 x 55 x 20 cm.

Koneeseen saa ottaa lisäksi mukaan esimerkiksi päällystakin ja pienen käsilaukun tai esimerkiksi tietokonelaukun. Alle 2-vuotiaan lapsen kanssa matkustava saa ottaa mukaan myös yhden enintään 5 kg:n painoisen laukun lapsen tarvikkeita varten (enimmäiskoko 40 ? 55 x 20 ?m) sekä kokoontaitettavat rattaat tai lastenistuimen.

Ruumaan menevien matkatavaroiden rajoitukset

UIA:n Hand Baggage Only -kategorian matkalippuihin ei kuulu yhtään ruumaan kirjattavaa matkatavaraa. Economy Class -luokassa lipun hintaan kuuluu 1–2 rumaan laitettavaa matkatavaraa (reitistä riippuen) ja Premium Economy ja Business-luokissa 2 matkatavaraa. Panorama Club -etukortin avulla matkatavaroita saa kirjata ruumaan normaalia enemmän, kaikkiaan 2–3 matkustusluokasta riippuen. Ruumaan kirjattavan matkatavaran koko on maksimissaan 158 cm (korkeus + leveys + pituus yhteensä).

Alle 2-vuotiaiden lasten osalta ruumaan on mahdollista kirjata enimmillään 10 kg:n painoinen matkatavara. Urheiluvälineiden ja muiden erikoismatkatavaroiden kuljetusmahdollisuudet on varmistettava lentoyhtiöltä matkaa varatessa, mutta normaalisti alle 23 kg:n painoinen urheiluväline luetaan yhdeksi matkatavaraksi riippumatta sen mitoista. Esimerkiksi surffilauta on kuitenkin kuljetettava rahtina. Liikuntarajoitteisten ja muiden erityisavustusta tarvitsevien matkustajien tulisi ilmoittaa lentoyhtiölle tarpeistaan viimeistään 72 tuntia ennen lennon lähtöä.

Tietoa lentoyhtiöstä

  • Lentoyhtiön nimi: Ukraine International Airlines
  • IATA-koodi: PS
  • Perustamisvuosi: 1992
  • Päämaja: Kiova, Ukraina
  • Nettisivu: flyuia.com

Kohteet ympäri maailmaa odottavat, joten varaa Ukraine International Airlinesin edullinen lento Travellinkin kautta!