Lennot Hotellit Lento + Hotelli Autonvuokraus
Travellink on nyt käytettävissä seuraavissa maissa:
Europe
Denmark (DKK)
Norway (NOK)
Sweden (SEK)

Varaa Qantas Airways-lentoja Travellinkin kautta

��
Q
Miksi kannattaa varata Travellinkin kautta?
Halpoja lentoja yli 450 lentoyhtiön joukosta
Fiksut lentoyhdistelmät
Meiltä saat kaiken yhdellä kertaa matkaasi varten

Qantas Airways

Lentoyhtiöstä Qantas Airways

Qantas Airwaysillä, Australian kansallisella lentoyhtiöllä, on kotimaassaan kolme tärkeää tukikohtaa ja lentoliikenteen solmukohtaa: Brisbane, Melbourne ja etenkin Sydney kansainvälisine lentoasemineen. Qantas Airwaysin lennot kulkevat vilkkain yhteyksin niin Australian kotimaan kohteisiin kuin ulkomaillekin, sillä lentoyhtiöllä on suosittuja lentokohteita Australian lisäksi esimerkiksi Afrikassa, Aasiassa, Euroopassa ja Tyynenmeren alueella. Australiassa sen suosituimpiin kohdekaupunkeihin kuuluvat esimerkiksi Cairns sekä Darwin ja ulkomailla muun muassa Los Angeles. Qantasin tytäryhtiö on halpalentoyhtiö Jetstar Airways, joka on erikoistunut Australian sisäisiin lentoihin. Australian matkaajille Qantas Airwaysin halvat lennot maan reiteillä tulevatkin varmasti tutuiksi.

Australialaislentoyhtiö kuuluu maailmanlaajuiseen OneWorld-lentoyhtiöallianssiin, eli lentoyhtiö lennättää matkustajia käteville reiteille kaikkiin maailmanosiin. Lentoyhtiön yhteistyökumppaneihin kuuluvat esimerkiksi Emirates, American Airlines, Bangkok Airways, British Airways, China Airlines ja suomalainen Finnair. Qantasin oman laivaston koko on reilusti yli 120 konetta.

Lähtöselvitys netissä

Qantas Airwaysin lennoille lähtöselvityksen voi tehdä kätevästi monella eri tyylillä. Kätevimmin check-in onnistuu netissä lentoyhtiön kotisivuilla tai matkapuhelinsovelluksen kautta. Lentokentälläkin lähtöselvityksen voi tehdä joko check-in-automaateilla tai lentoyhtiön lähtöselvitystiskeillä, jotka ovat lentoasiakkaiden käytössä ilmaiseksi. Mobiili- tai nettilähtöselvitys eivät ole käytössä kaikille lennoille, mutta jos online-lähtöselvitys on mahdollinen sinun lentosi kohdalla, tee se aikaisintaan 24 tuntia ja viimeistään 30–90 minuuttia ennen lentoa (kohteesta riippuen). Lähtöselvityksen aikana voit myös varata koneesta sopivan istumapaikan.

Jos teet online-lähtöselvityksen lentoyhtiön nettisivun kautta, printtaa maihinnousukortti (boarding pass) mukaasi kentälle. Mobiilisovelluksella lähtöselvityksen tekevä voi puolestaan tallentaa boarding passin suoraan puhelimeensa kentällä näytettäväksi. Mikäli lennät ruumaan kirjattavien matkatavaroiden kera, muista, että baggage drop -tiskit sulkeutuvat 30–90 minuuttia ennen lennon lähtöä.

Käsimatkatavaroiden rajoitukset

Käsimatkatavaroiden rajoitukset riippuvat lentokohteesta ja matkustusluokasta, eli tarkista oman lentosi matkatavarasäännöt hyvissä ajoin etukäteen. Esimerkiksi kansainvälisillä lennoilla yksittäisen käsimatkatavaran painoraja on 7 kg. Ensimmäisessä ja Business-luokassa matkustava voi ottaa matkustamoon normaalisti kaksi käsimatkatavaraa ja Economy-luokkaan mukaan saa ottaa yhden käsimatkatavaran. Kovan, ruumaan tuotavan matkalaukun enimmäismitat ovat 56 x 36 x 23 cm tai jos valitset kangaskassin, mitat ovat 60 x 114 x 11 cm.

Pienille lapsille saa ottaa matkustamoon pienen tarvikekassin esimerkiksi vaipoille. Vauvoille, joiden paino on alle 11 kg, voi varata matkustamoon matkustuskopan, joita ei ole tosin tarjolla kaikille lennoille. Alle 2-vuotiaille lapsille saa tuoda matkustamoon myös lennon aikana tarvittavat ruuat.

Ruumaan menevien matkatavaroiden rajoitukset

Ruumaan kirjattavien matkatavaroiden rajoitukset riippuvat lentokohteesta, ja omalle lennolle sallitut matkatavarat voi nähdä lentotiedoista. Kansainvälisille lennoille (Pohjois-Amerikan lentoja lukuun ottamatta) ruumaan voi yleensä laittaa Economy-luokassa 30 kg:n edestä matkatavaroita, Business- ja Premium Economy -luokassa 40 kg:n verran ja ensimmäisessä luokassa 50 kg:n verran matkatavaroita. Määrän voi jakaa useampaan matkatavaraan, sillä yksittäisen matkalaukun tai vastaavaan painoraja on 32 kg. Australian kotimaan lennoilla Economy-luokassa saa kuljettaa maksutta yhden 23 kg:n matkatavaran ja Business-luokassa kaksi 32 kg:n matkatavaraa.

Alle 2-vuotiaille ei kuulu kotimaan lennoilla yhtään matkatavaraa, mutta kansainvälisillä lennoilla heidän osaltaan saa kirjata ruumaan normaalisti yhden enintään 10 kg:n painoisen matkatavaran sekä esimerkiksi rattaat, kantokopan ja turvaistuimen. Urheiluvälineiden kuljettamisesta on konsultoitava lentoyhtiötä tapauskohtaisesti. Pyörätuolit lentoyhtiö kuljettaa aina maksutta ennakkovarauksesta.

Tietoa lentoyhtiöstä

  • Lentoyhtiön nimi: Qantas Airways
  • IATA-koodi: QF
  • Perustamisvuosi: 1920
  • Päämaja: Sydney, Australia
  • Nettisivu: qantas.com

Qantas Airways vie matkustajansa laadukkaasti maailman ääriin. Nappaa australialaislentoyhtiön edulliset lennot nyt Travellinkin kautta!

Muita suosittuja lentoyhtiöitä

Tarjouksia suosituimpiin kohteisiin

Näytä lisää

Qantas Airways fly
Qantas Airways flyreiser
Qantas Airways flyg