Travellink on nyt käytettävissä seuraavissa maissa:

Lennot Helsinki–Kittilä

Viime hetken lennot kohteesta Helsinki kohteeseen Kittilä

Varaa ennen kuin on myöhäistä

Helsinki Kittilä
su, 02 kesäk. HEL - KTT
ma, 03 kesäk. KTT - HEL
162€
Hinta/matkustaja
Helsinki Kittilä
ke, 12 kesäk. HEL - KTT
75€
Hinta/matkustaja
Helsinki Kittilä
ke, 12 kesäk. HEL - KTT
to, 13 kesäk. KTT - HEL
162€
Hinta/matkustaja
Helsinki Kittilä
su, 09 kesäk. HEL - KTT
ma, 10 kesäk. KTT - HEL
171€
Hinta/matkustaja
Helsinki Kittilä
ma, 17 kesäk. HEL - KTT
to, 20 kesäk. KTT - HEL
170€
Hinta/matkustaja

Reittitiedot

Etäisyys: 832 kms
Helsinki lentoasemat
Helsinki Vantaa (HEL) Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
Helsinki Malmi (HEM) Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
Kittilä lentoasemat
Kittila (KTT) Etäisyys kaupungin keskustasta: 1 kms

Lentokenttämatkat

Lennot lähtöpaikasta Helsinki

Helsinki on monipuolinen kaupunki, jossa matkailija voi kierrellä Kauppatorilla, ihastella Kiasman teoksia tai tehdä ostoksia kaupungin design-kortteleissa. Lapsiperheet suuntaavat kesäaikaan Korkeasaaren eläintarhaan tai Linnanmäen huvipuistoon. Kaupungin lentokentältä, Helsinki-Vantaalta, lähtee päivittäin lentoja ympäri maailmaa. Myös halvat lennot Helsingistä Kittilään lähtevät tältä Vantaan kaupungin alueella sijaitsevalta Suomen suurimmalta lentoasemalta. Kyseessä on maan vilkkaimmin liikennöity lentokenttä, jonne on Helsingin keskustasta matkaa noin 18 kilometriä. Lentoasema on saanut useita kansainvälisiä palkintoja laadukkaista palveluistaan, ja sitä pidetäänkin yhtenä Euroopan parhaista lentoasemista. Kentällä on kaksi terminaalia, joista lähtevät myös lennot Helsingistä Kittilään. Lentoasema on hyvin varusteltu, ja sen alueelta löytyy monia kahviloita ja liikkeitä, joista voi ostaa viime hetken tuliaisia ja matkaeväitä.

Matka lentoasemalle Helsinki

Helsingin keskustasta lentokentälle pääsee vaivatta julkisilla liikennevälineillä. Etenkin lähijunalla kannattaa matkustaa, sillä Helsingin päärautatieasemalta, aivan ydinkeskustasta, junia lähtee tiheästi. Lähijuna vie sinut suoraan lentoaseman ytimeen. Saapuessasi lentoasemalle junalla, saavut terminaalien 1 ja 2 välissä sijaitsevalle maanalaiselle asemalle, josta on lyhyt kävelymatka molempien terminaalien lähtöselvitysalueille. Helsingistä Kittilään suorat lennot lähtevät joko terminaalista 1 tai 2, tarkista matkalipustasi oikea paikka. Myös linja-autot liikennöivät lentokentän ja Helsingin välistä reittiä. Käytössäsi ovat Finnair City Bus -lentokenttäbussi sekä HSL:n paikallisbussit. Voit myös tilata Helsingin keskustasta taksin. Lentoaseman edustalta löydät myös kohtuuhintaisen paikoitusalueen, jonne voit parkkeerata oman autosi. Parkkimaksu maksetaan autoa noudettaessa.

Matka kohteeseen Kittilä

Länsi-Lappi tarjoaa matkailijoille rentouttavia lomaelämyksiä monimuotoisessa arktisessa luonnossa. Alueelta löytyy niin metsiä, hillojen täytteisiä soita, joki- ja järvimaisemia kuin tietysti myös komeita tuntureitakin. Lapin luonto kutsuu virkistymään ympäri vuoden. Kesällä voit esimerkiksi patikoida, kalastaa tai meloa, ja talvella voit viettää aktiiviloman lasketellen ja hiihtäen tai lähteä vaikkapa lähteä ikimuistoiselle husky-safarille. Alueelta löytyvät kaikki tarvittavat palvelut onnistuneeseen lomanviettoon. Seudun tunnettu laskettelukeskus Levi on Suomen suurin hiihtokeskus. Tekemistä riittääkin alueella kaikenikäisille, niin lapsiperheille kuin ystäväporukoillekin. Koe Kittilässä valoisat keskikesän yöt, ruskan runsas värikirjo tai keskitalven tähtitaivaan loiste valkoisten hankien yllä. Alueelta löytyy hyviä majoitusvaihtoehtoja aina eri tasoisista lomahuviloista hotelleihin.

Matka kaupungin keskustaan

Kittilän lentoasema sijaitsee Länsi-Lapissa, Kittilän kunnan alueella. Monet laskeutuvat tälle kentälle jatkaakseen matkaansa joko Leville tai muihin alueen hiihtokeskuksiin. Kittilän keskustaan lentoasemalta on matkaa viisi kilometriä. Hiihtokeskuksista Levi on 15 kilometrin ja Ylläsjärvi 35 kilometrin päässä lentokentältä. Lentoasemalta voit joko vuokrata auton, tilata taksin tai matkustaa matkakohteeseesi linja-autolla. Suosituimman matkailusesongin aikaan bussiyhteydet Leville ja Ylläsjärvelle ovat hyvät, muina aikoina bussit kulkevat ainoastaan tilauksesta. Liikennöintiä Kittilä–Levi-välillä hoitaa Tunturilinjat ja Kittilä–Ylläs-välillä Rundgren. Taksit päivystävät matkustajia lentoaseman edessä lentoaikataulujen mukaan. Varmistaaksesi kyydin, tilaa taksi etukäteen. Lentoasemalta löytyy myös autovuokraamoja, jotka ovat auki ennakkovarausten pohjalta. Länsi-Lapin tiestö on pääosin hyvässä kunnossa ja pääset ajelemaan kentältä määränpäähäsi helposti.