Lennot Hotellit Lento + Hotelli Autonvuokraus
Travellink on nyt käytettävissä seuraavissa maissa:
Europe
Sweden (SEK)
Norway (NOK)
Denmark (DKK)

Lennot Helsinki–Porto

��
Q
Miksi kannattaa varata Travellinkin kautta?
 • Halpoja lentoja yli 660 huippulentoyhtiöltä
 • Vertaile halvimpia tarjouksia
 • Lennot parhaaseen hintaan kohteeseen Porto

Näe Porto viime hetken lennoilla

Parhaat lentotarjoukset kaikilta lähtöpaikan Helsinki kentiltä.

Lähtö ma, 22 elokuuta Menopaluu pe, 02 syyskuuta
HEL Helsinki
OPO Porto
menopaluu alkaen 256€
Lähtö ti, 13 syyskuuta Menopaluu to, 15 syyskuuta
HEL Helsinki
OPO Porto
menopaluu alkaen 174€
Reittitiedot
Hyödyllistä tietoa paikoista Helsinki ja Porto matkasi suunnitteluun.
Elinkustannustason vertailu
Juna
Paikallinen, yksisuuntainen lippu
50%

Junamatkat kohteessa Porto ovat 50 % halvempia kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
2,8€
Porto
1,5€
Ateria
Keskihintainen ravintola
30%

Ateria kohteessa Porto on 30 % halvempi kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
12€
Porto
8€
Taksi
Vakioaloitushinta päiväsaikaan
50%

Taksimatka kohteessa Porto on 50 % halvempi kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
6,45€
Porto
3,25€
Kahvi
Tavallinen cappuccino
60%

Kahvi kohteessa Porto on 60 % halvempi kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
4,02€
Porto
1,7€
Helsinki lentoasemat
 • ( Helsinki Vantaa (HEL)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
 • ( Helsinki Malmi (HEM)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
Porto lentoasemat
 • ( Porto (OPO)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 3 kms
K Etäisyys: 3113 kms

Lentokenttämatkat

Lennot lähtöpaikasta Helsinki

Itämeren äärellä sijaitsevan Helsingin parhaat matkailuvaltit ovat viihtyisä ympäristö, luonnonläheisyys, merellisyys sekä monipuolinen tapahtumatarjonta. Kaupungissa on monia kiinnostavia kulttuurikohteita, ja etenkin kesällä kannattaa tutustua kaupungin saaristoon.

Helsingin lentokenttä, Vantaan puolella sijaitseva Helsinki-Vantaan lentoasema, on Suomen suurin kenttä, josta myös lennot Helsingistä Portoon lähtevät. Joka päivä lentokentälle saapuu noin 500 lentoa, ja suurin osa Suomesta ulkomaille suuntautuvasta lentoliikenteestä starttaa tältä kentältä. Helsinki-Vantaan lentoasema sijaitsee 18 kilometrin etäisyydellä Helsingistä. Kentällä on kaksi terminaalia, ja halvat lennot Helsingistä Portoon lähtevät lentoyhtiöiden mukaan terminaalista 1 tai 2. Lentokenttä on saanut kansainvälisiä palkintoja toimivista palveluistaan. Lentojen odotellessa aika menee nopeasti esimerkiksi lentokentän ilmaisessa WiFi-verkossa surfatessa.

Matka lentoasemalle Helsinki

Helsinki-Vantaan lentokentälle on helppo kulkea Helsingin keskustasta lähijunalla. Hyppää junaan aivan ydinkeskustasta, päärautatieasemalta. Junia lähtee varhaisesta aamusta alkaen noin kymmenen minuutin välein, ja matka-aika on noin puoli tuntia. Juna vie sinut kehäradan kautta suoraan lentoasemalle, lähelle molempien terminaalien lähtöselvitysalueita. Tullessasi junalla kauempaa Suomesta, vaihda kaukojunasi lentokentälle menevään junaan Tikkurilassa tai Pasilassa.

Pääset Helsingistä lentokentälle myös linja-autolla. Väliä operoivat HSL:n seutubussit ja hieman nopeampi Finnair City Bus -lentokenttäbussi. Myös ne lähtevät päärautatieasemalta. Varaa matkaan hiukan enemmän aikaa, etenkin tullessasi HSL:n bussilla, sillä ruuhkat voivat hidastaa matkaa. Omalla autolla tullessasi voit jättää autosi lentoaseman edustalla olevalle paikoitusalueelle. Parkkivuokra maksetaan autoa noudatettaessa.

Matka kohteeseen Porto

Matka kaupungin keskustaan

Helsingistä Portoon suorat lennot eivät kuulu Helsinki-Vantaan tämänhetkiseen tarjontaan. Lähin kaupunki, johon Helsingistä tehdään suoria lentoja, on Lissabon, ja sieltä lähtee säännöllisesti lentoja Francisco Sá Carneiron lentokentälle Portoon. Porton lentokentältä on hyvät yhteydet kaupungin keskustaan joko linja-autolla, taksilla tai vuokra-autolla. Lentokenttäbussi kulkee kaupunkiin aamusta iltaan noin puolen tunnin välein. Myös Transporte Resende -linjan bussi numero 120 liikennöi lentokentän ja keskustan väliä.

Taksimatka keskustaan on kohtuuhintainen, ja löydät taksit lentoaseman edestä. Voit myös vuokrata auton. Autovuokraamojen palvelutiskit sijaitsevat saapuvien lentojen terminaalin pohjakerroksessa. Siellä palvelevat ainakin Auto Jardim, A.A. Castanheira/Budget, Europcar, Avis, Hertz, National Car Rental ja Sixt. Lentokentältä on helppo ajaa keskustaan IC-1-moottoritien kautta.

Muita kiinnostavia reittejä

Flyg från Helsingfors till Porto
Fly fra Helsinki til Porto
Fly fra Helsinki til Oporto