Denmark (DKK)
Norway (NOK)
Sweden (SEK)

Varaa Bangkok Airways-lentoja Travellinkin kautta

��
Q
Miksi kannattaa varata Travellinkin kautta?
Halpoja lentoja yli 450 lentoyhtiön joukosta
Fiksut lentoyhdistelmät
Meiltä saat kaiken yhdellä kertaa matkaasi varten

Bangkok Airways

Lentoyhtiöstä Bangkok Airways

Bangkok Airways on thaimaalainen alueellinen lentoyhtiö, jonka lentoliikenteen tärkein solmukohta on Bangkokissa sijaitseva Suvarnabhumin kansainvälinen lentoasema. Bangkok Airwaysin lennot kulkevat paitsi Thaimaan sisällä myös lähialueilla, muun muassa Kiinassa, Hongkongissa, Singaporessa, Vietnamissa ja Malesiassa, eli Kaakkois-Aasian alueella. Thaimaassa kotimaan kohteita on kymmenkunta, muun muassa Chiang Mai, Pattaya, Phuket ja Krabi, ja maan rajojen ulkopuolella noin 15.

Bangkok Airwaysin halvat lennot kiinnostavat ketä tahansa Thaimaassa ja Kaakkois-Aasiassa reissaavaa, ja lentoyhtiö palvelee hyvin varsinkin Thaimaan suosituimmille matkailualueille suuntaavia. Esimerkiksi Samuille, Sukhothaihin ja Tratiin lentoyhtiö on investoinut rakentamalla lentokenttiä, jotta alueille voitaisiin lennättää matkailijoita. Bangkok Airwaysin laivasto käsittää noin 40 lentokonetta. Lentoyhtiö ei kuulu mihinkään suureen lentoyhtiöallianssiin, mutta se tekee tiiviisti yhteistyötä esimerkiksi toisen thaimaalaisen lentoyhtiön, THAIn, kanssa. Bangkok Airways haluaa panostaa yksilölliseen palveluun ja laadukkaisiin lentoihin, ja yhtiö kutsuukin itseään boutique-lentoyhtiöksi.

Lähtöselvitys netissä

Bangkok Airwaysin lennoille on mahdollista tehdä lähtöselvitys netissä aikaisintaan 24 tuntia ja viimeistään 1 tunti ennen lennon lähtöä. Mikäli haluat lisätä varaukseesi matkatavaroita, on se tehtävä viimeistään neljä tuntia ennen lähtöä. Online-lähtöselvitys onnistuu lentoyhtiön nettisivuilla niin tietokoneella kuin matkapuhelimellakin, mutta oli väline mikä tahansa, on maihinnousukortti (boarding pass) lopuksi printattava mukaan lentokentälle.

Vaikka lähtöselvitys olisi tehty netissä tai lentoasemien lähtöselvitysautomaatilla, kaikkien Bangkok Airwaysin kansainvälisillä lennoilla lentävien matkustajien on pistäydyttävä lentoyhtiön check-in-tiskillä viimeistään 90 minuuttia ennen lennon lähtöä esittämässä matkustusdokumenttinsa sekä jättämässä mahdolliset ruumaan kirjattavat matkatavaransa. Maiden sisäisille kotimaanlennoille lähdettäessä matkatavarat jätetään Bag Drop -tiskille tunti ennen lennon lähtöä, mutta jos matkatavaroita ei ole, voi lähtöselvityksen tehnyt matkustaja suunnata suoraan turvatarkastukseen. Lähtöportilla on oltava kohteesta riippuen 40–50 minuuttia ennen lennon lähtöä.

Käsimatkatavaroiden rajoitukset

Bangkok Airwaysin koneiden matkustamoon on sallittua viedä matkustusluokasta riippumatta aina vain yksi käsimatkatavara. Käsimatkatavaran painoraja on 5 kg ja enimmäismitat 56 x 36 x 23 cm. Aikuisen sylissä matkustavan pienen lapsen osalta matkustamoon ei saa tuoda yhtään matkatavaraa, mutta mikäli lapselle ostetaan oma paikkalippu, saa hän tuoda matkustamoon saman määrän käsimatkatavaroita kuin aikuisetkin matkustajat. Lastenrattaat on normaalisti laitettava koneen ruumaan.

Jos lento on kestoltaan yli kaksi tuntia, vauvoille voi pyytää lennon ajaksi lentoyhtiöltä matkustuskopan. Koppia on tarjolla rajattu määrä, joten matkustajia pyydetään tilaamaan baby bassinet -matkakoppa lentoyhtiöltä viimeistään 24 tuntia ennen lennon lähtöä. Se on tarkoitettu alle 14 kg:n painoisille lapsille.

Ruumaan menevien matkatavaroiden rajoitukset

Ruumaan menevien matkatavaroiden rajoitukset riippuvat matkustusluokasta. Economy Class -luokassa matkatavaroiden painorajoitus on 20 kg ja Premium Economy -luokassa 30 kg. Blue Ribbon -luokassa, eli Bangkok Airwaysin bisnesluokassa, ruumaan kirjattavien matkatavaroiden painorajoitus on 40 kg. Lasten osalta painorajoitus matkatavaroille on jokaisessa luokassa 10 kg.

Mikäli haluat kuljettaa lennolla urheiluvälineitä, tarkista suoraan lentoyhtiöltä mahdollisuus oman urheiluvälineesi kuljettamiseen. Esimerkiksi surffilaudan thaimaalaislentoyhtiö laskee yleensä yhdeksi normaaliksi matkatavaraksi, jos sen pituus on alle 277 cm. Myös golfbägi lasketaan yleensä normaaliksi ruumaan meneväksi matkatavaraksi. Pyörätuolin kuljettamisesta on informoitava lentoyhtiötä viimeistään 48 tuntia ennen lennon lähtöä, ja pyörätuolin mitat on otettava ylös ennen yhteydenottoa. Lentoyhtiö järjestää esimerkiksi liikuntaesteisille matkustajille avustusta lentokentillä, mutta ei lentokoneeseen lennon ajaksi.

Tietoa lentoyhtiöstä

  • Lentoyhtiön nimi: Bangkok Airways
  • IATA-koodi: PG
  • Perustamisvuosi: 1968
  • Päämaja: Bangkok, Thaimaa
  • Nettisivu: bangkokair.com

Kaakkois-Aasian helmet kutsuvat tutkimaan, joten varaa Bangkok Airwaysin edulliset lennot Travellinkin kautta!

Muita suosittuja lentoyhtiöitä

Tarjouksia suosituimpiin kohteisiin

Näytä lisää

Bangkok Airways fly
Bangkok Airways flyreiser
Bangkok Airways flyg