Lennot Hotellit Lento + Hotelli Autonvuokraus
Travellink on nyt käytettävissä seuraavissa maissa:
Europe
Denmark (DKK)
Norway (NOK)
Sweden (SEK)

Varaa China Southern Airlines-lentoja Travellinkin kautta

��
Q
Miksi kannattaa varata Travellinkin kautta?
Halpoja lentoja yli 450 lentoyhtiön joukosta
Fiksut lentoyhdistelmät
Meiltä saat kaiken yhdellä kertaa matkaasi varten

China Southern Airlines

Lentoyhtiöstä China Southern Airlines

China Southern Airlines on kiinalainen lentoyhtiö, jonka lentoliikenne yhdistää Kiinan ja Aasian Eurooppaan, Yhdysvaltoihin, Tyynenmeren alueeseen sekä Afrikkaan. China Southern Airlinesin lennot kattavat siis laajan alueen maailmassa, ja SkyTeam-lentoyhtiöallianssin jäsenenä se pystyy tarjoamaan käteviä yhteyksiä lähes kaikkiin maailman kolkkiin. Lentoyhtiön liikenteen tärkeimpiä tukikohtia ovat Kiinassa Kanton, Peking, Ürümqi ja Chongqing lentokenttineen. Kaikkiaan lentoyhtiö operoi noin 20 kiinalaiseen kaupunkiin, ja muualla Aasiassa sen kohteita ovat esimerkiksi Hanoi, Bali ja Bangkok. Euroopan kohdekaupunkeja ovat muun muassa Lontoo, Pariisi ja Moskova, ja Pohjois-Amerikan lentokohteita esimerki New York ja Los Angeles.

China Southern Airlinesin halvat lennot kulkevat 208 kohteeseen kaikkiaan 40 maan alueella. Päivittäin se liikennöi noin 2000 lentoa. SkyTeam-verkoston kautta kohteita on jopa 177 alueella tai maassa. Skytrax on arvottanut China Southernin neljän tähden lentoyhtiöksi, ja useissa matkailualan vertailuissa se on rankattu Kiinan parhaaksi lentoyhtiöksi.

Lähtöselvitys netissä

Lähtöselvitys on mahdollista tehdä China Southern Airlinesin nettisivun kautta useimmille lentoyhtiön lennoille aikaisintaan 24 tuntia ennen lennon lähtöä. Esimerkiksi lasten kanssa matkustavien tai erikoismatkatavaroita kuljettavien (esimerkiksi urheiluvälineet) osalta online-lähtöselvitys ei kuitenkaan ole mahdollinen. Kun online-lähtöselvitys on tehty, kaikkien matkustajien on printattava maihinnousukortti (boarding pass) mukaan lentokentälle. Matkapuhelimeen tallennettava mobiilimaihinnousukortti ei ole käytössä monillakaan lentoyhtiön käyttämillä kentillä.

Lentokentällä jätä mahdolliset ruumaan kirjattavat matkatavarat lentoyhtiön baggage drop -pisteeseen ennen turvatarkastuksen kautta lähtöportille suuntaamista. Jos haluat tehdä lähtöselvityksen paikan päällä lentokentällä, onnistuu se maksutta joko lähtöselvitysautomaateilla tai lentoyhtiön check-in-tiskillä. Mieluisan istumapaikan voi valita ja lisämatkatavaroita maksaa etukäteen lentoyhtiön nettisivun kautta. Istumapaikan voi varata myös lähtöselvitysprosessin aikana.

Käsimatkatavaroiden rajoitukset

Käsimatkatavararajoitukset China Southern Airlinesin lennoilla riippuvat paitsi matkustusluokasta myös lentokohteesta ja -reitistä. Tarkista siis oman lipputyyppisi matkatavararajoitukset vielä lentotiedoistasi. Niin Kiinan kotimaan lennoille kuin kansainvälisillekin lennoille sallitaan 1–2 käsimatkatavaraa matkustusluokasta riippuen. Normaalisti kaksi käsimatkatavaraa saa ottaa vain ensimmäiseen luokkaan, kun muissa luokissa käsimatkatavaroita sallitaan yksi kappale. Käsimatkatavara saa painaa enimmillään 5 kg ja maksimikoko on 115 cm (pituus, leveys ja korkeus yhteenlaskettuina).

Mukaan matkustamoon voi ottaa lisäksi myös esimerkiksi pienen käsi- tai tietokonelaukun tai matkapeiton. Alle 2-vuotiaiden, sylissä matkustavien lasten osalta matkustamoon voi tuoda enimmillään 10 kg:n painoisen tarvikekassin sekä kokoontaitettavat rattaat tai lapsen kuljetuskopan, jos ne sopivat koneen mittoihin.

Ruumaan menevien matkatavaroiden rajoitukset

Lennon hintaan kuuluvien matkatavaroiden rajoitukset riippuvat matkustusluokasta sekä lentoreitistä. Kiinan kotimaan lennoilla lennon hintaan kuuluu yleisimmin 20–40 kg:n edestä ruumaan kirjattavaa matkatavaraa (matkatavaroiden kappalemäärää ei ole rajoitettu). Kansainvälisillä lennoilla Premium- ja Economy-luokissa matkustava saa yleensä laittaa ruumaan kaksi matkatavaraa, joiden kunkin paino on maksimissaan 24 kg. Business-luokan lippuun kuuluu kaksi enimmillään 32 kg:n matkatavaraa ja ensimmäiseen luokkaan kolme 32 kg:n matkatavaraa. Kansainvälisillä lennoilla matkatavaran maksimikoko on aina 158 cm (pituus, leveys ja korkeus yhteenlaskettuina).

Sylilapsen osalta ruumaan saa kirjata 10 kg:n matkatavaran sekä kokoontaitettavat rattaat ja isomman lapsen osalta hänen lipputyyppiinsä kuuluvan matkatavaramäärän. Urheiluvälineiden kuljetuksesta peritään usein lisämaksu riippuen niiden painosta ja koosta. Pyörätuolin kuljetuksesta on hyvä informoida lentoyhtiötä viimeistään 48 tuntia ennen lentoa mahdollisten erityisjärjestelyjen tekemiseksi.

Tietoa lentoyhtiöstä

  • Lentoyhtiön nimi: China Southern Airlines
  • IATA-koodi: CZ
  • Perustamisvuosi: 1988
  • Päämaja: Kanton, Kiina
  • Nettisivu: global.csair.com

Aasian ykköslentoyhtiöihin kuuluvan China Southern Airlinesin laatulennot nappaat helposti Travellinkin kautta!

Muita suosittuja lentoyhtiöitä

Tarjouksia suosituimpiin kohteisiin

Näytä lisää

China Southern Airlines fly
China Southern Airlines flyreiser
China Southern Airlines flyg