Denmark (DKK)
Norway (NOK)
Sweden (SEK)

Varaa Air Canada-lentoja Travellinkin kautta

��
Q
Miksi kannattaa varata Travellinkin kautta?
Halpoja lentoja yli 450 lentoyhtiön joukosta
Fiksut lentoyhdistelmät
Meiltä saat kaiken yhdellä kertaa matkaasi varten

Parhaat Air Canada-lentotarjoukset

{var.firstOriginCityName} - Helsinki
Victoria - Helsinki
paluulento alkaen 1 326€

Air Canada

Lentoyhtiöstä Air Canada

Kanadan kansallinen lentoyhtiö Air Canada kuljettaa matkustajia jopa noin 200 kohteeseen ympäri maailmaa. Lentoyhtiön valkopunaiseen laivastoon kuuluu noin 300 lentokonetta. Kanadassa lentoyhtiön reittiliikenteellä on useita tärkeitä tukikohtia, esimerkiksi Calgaryssä, Montrealissa, Torontossa ja Vancouverissa. Tärkeitä kohdekenttiä ovat myös Halifaxin ja Ottawan kansainväliset lentoasemat. Skytraxin lentoyhtiövertailussa Air Canada saavutti vuonna 2017 Pohjois-Amerikan parhaan lentoyhtiön tittelin. Sen liikennettä Kanadan sisällä ja lähialueilla operoi myös tytäryhtiö Air Canada Express.

Air Canadan lennot suuntaavat paitsi Pohjois-Amerikan kohteisiin myös Eurooppaan, Aasiaan ja Tyynenmeren alueelle. Star Alliance -lentoyhtiöallianssiin kuuluvalla lentoyhtiöllä on solmittuna yhteistyösopimuksia useiden kansainvälisten lentoyhtiöiden kanssa, muun muassa Air Chinan, Etihad Airwaysin, Lufthansan ja Singapore Airlinesin. Yhteistyösopimusten ansiosta lentoyhtiö on pystynyt laajentamaan reittejään vuosittain. Air Canadan halvat lennot kulkevat viimeisten reittiuudistusten ansiosta esimerkiksi Torontosta Mumbaihin, Berliiniin, Reykjavikiin, San Antonioon, Memphisiin ja Savannahiin sekä Vancouverista Taipeihin, Nagoyaan, Lontooseen ja Frankfurtiin.

Lähtöselvitys netissä

Air Canadan lennoille on mahdollista tehdä nettilähtöselvitys lentoyhtiön kotisivuilla tai mobiililähtöselvitys lentoyhtiön matkapuhelinsovelluksella aikaisintaan 24 tuntia ennen lennon lähtöä. Lähtöselvityksen sulkeutumisaika riippuu lentokentästä ja -kohteesta, eli tarkista oman lentoreittisi check-in-aikataulut etukäteen. Lähtöselvitysvaiheessa voit valita itsellesi paikan koneesta ja lisätä varaukseesi matkatavaroita. Kun check-in on tehty, voit joko tulostaa maihinnousukortin (boarding pass) kotona tai lentoaseman lähtöselvitysautomaateilla. Voit myös tallentaa boarding passin puhelimeesi – tosin kaikilla lentoasemilla mobiilimaihinnousukortti ei ole vielä käytössä.

Jos check-in on tehty, jätetään ruumaan kirjattavat matkatavarat lentokentällä baggage drop -tiskille, minkä jälkeen matkustaja voi suunnata yleensä suoraan turvatarkastuksen kautta lähtöportille. Mikäli teet lähtöselvityksen mieluiten kentällä, lentoyhtiö suosittelee matkustajia tekemään sen lähtöselvitysautomaateilla. Automaateilla check-in onnistuu aikaisintaan 12 tuntia ennen lennon lähtöä. Lähtöselvitystiskeillä check-in hoidetaan yleensä vain erityistapauksissa.

Käsimatkatavaroiden rajoitukset

Oli lentoreittisi mikä tahansa, saat tuoda matkustamoon yhden käsimatkatavaran sekä yhden henkilökohtaisen pienemmän matkatavaran, esimerkiksi käsilaukun, pienen tietokonelaukun tai tax free -ostoskassin. Varsinaisen käsimatkatavaran enimmäismitat ovat 55 x 40 x 23 cm ja pienemmän esineen 33 x 16 x 43 cm. Tarkkaa painorajaa matkatavaroille ei ole, mutta matkustajan on pystyttävä itse nostamaan käsimatkatavaransa niille tarkoitettuihin lokeroihin.

Jos sylissäsi matkustaa pieni lapsi, lapselle saa tuoda matkustamoon pienen tarvikekassin vaippoineen ja lennon aikana tarvittavine ruokineen. Kokoontaitettavat rattaat voi ottaa maksutta matkustamoon tai ruumaan, riippuen niiden koosta. Alle 12 kg:n painoisille vauvoille on myös tietyissä lentokoneissa tarjolla lentoyhtiön puolesta matkakoppa, joka on aina varattava etukäteen.

Ruumaan menevien matkatavaroiden rajoitukset

Air Canadan lennoilla ruumaan kirjattavien matkatavaroiden säännökset vaihtelevat suuresti lentoreitistä ja matkustusluokasta riippuen, eli oman lennon rajoitukset kannattaa aina tarkistaa lentotiedoista. Normaalisti esimerkiksi kansainvälisillä lennoilla saa kuljettaa matkustusluokasta riippumatta ainakin yhden ruumaan kirjattavan matkatavaran, jonka enimmäispaino on 23 kg. Ruumaan laitettavan matkatavaran koko on aina maksimissaan 158 cm (pituus, korkeus ja leveys yhteenlaskettuina). Mikäli haluat lisätä varaukseesi ylimääräisiä matkatavaroita, riippuu niiden hinta lentoreitistä ja -kohteesta.

Ruumassa kuljetettavista urheiluvälineistä on informoitava lentoyhtiötä viimeistään 24 tuntia ennen lähtöä. Usein urheiluvälineet, esimerkiksi golfbägin, voi kuljettaa oman matkatavarakiintiön sisällä. Isokokoisista välineistä voidaan periä lisämaksu. Pyörätuolit ja muut liikuntarajoitteisen apuvälineet kuljetetaan ruumassa maksutta. Lastenrattaat kulkevat maksutta joko ruumassa tai matkustamossa.

Tietoa lentoyhtiöstä

  • Lentoyhtiön nimi: Air Canada
  • IATA-koodi: AC
  • Perustamisvuosi: 1937
  • Päämaja: Montreal, Kanada
  • Nettisivu: aircanada.com

Turvallinen Air Canada vie perille varmasti ja kohtuuhintaan, joten nappaa nyt omat lentosi kätevästi Travellinkin kautta!

Muita suosittuja lentoyhtiöitä

Tarjouksia suosituimpiin kohteisiin

Näytä lisää

Air Canada fly
Air Canada flyreiser
Air Canada flyg