Lennot Hotellit Lento + Hotelli Autonvuokraus
Travellink on nyt käytettävissä seuraavissa maissa:
Europe
Denmark (DKK)
Norway (NOK)
Sweden (SEK)

Varaa Virgin Atlantic-lentoja Travellinkin kautta

Miksi kannattaa varata Travellinkin kautta?
  • Halpoja lentoja yli 450 lentoyhtiön joukosta
  • Fiksut lentoyhdistelmät
  • Meiltä saat kaiken yhdellä kertaa matkaasi varten

Virgin Atlantic

Lentoyhtiöstä Virgin Atlantic

Brittiläinen, vuonna 1984 perustettu Virgin Atlantic -lentoyhtiö luotiin alun perin Lontoon ja Falklandinsaarien välistä lentoliikennettä varten. Nykyään lentoyhtiö lentää kohteisiin ympäri maailmaa ja sen reiteillä on kolme tärkeää tukikohtaa: Lontoon Gatwickin ja Heathrow'n lentoasemat sekä Manchesterin lentokenttä. Virgin Atlanticin lennot suuntautuvat Yhdysvaltoihin ja Kanadaan, muun muassa Atlantaan, Bostoniin, Las Vegasiin ja Los Angelesiin, Karibialle ja Meksikoon, esimerkiksi Barbadokselle, Cancuniin ja Kuubaan, sekä Delhin ja Dubain kaltaisiin eksoottisiin kohteisiin. Kohteita on ympäri maailmaa kaikkiaan noin 30.

Virgin Atlantic on napannut useana vuonna esimerkiksi World Travel Awardseissa palkinnon Euroopan parhaana Pohjois-Amerikkaan lentävänä lentoyhtiönä. Lentoyhtiön noin 40 lentokoneen laivastossa on niin Airbus- kuin Boeing-koneitakin. Virgin Atlanticin halvat lennot operoidaan osittain lentoyhtiön yhteistyökumppaneiden avulla, esimerkiksi Air Chinan, Air New Zelandin, Deltan, Flyben, Jet Airwaysin ja Singapore Airlinesin siivin.

Lähtöselvitys netissä

Lähes kaikille Virgin Atlanticin lennoille on mahdollista tehdä online-lähtöselvitys lentoyhtiön kotisivuilla aikaisintaan 24 tuntia ja viimeistään 70 minuuttia ennen lentoa. Lähtöselvitysvaiheessa lennolle on mahdollista valita oma istumapaikka ja lisätä matkatavaraa. Online-lähtöselvityksen tekemiseksi tarvitset lennon varausnumeron sekä passin ja mahdollisen viisumin tiedot.

Lähtöselvitys onnistuu helposti myös lentoyhtiön mobiilisovelluksen avulla. Teit check-in-prosessin sitten lentoyhtiön kotisivuilla tai matkapuhelinapplikaatiolla, voit tallentaa maihinnousukortin (boarding pass) matkapuhelimeesi. Vältyt näin boarding passin tulostamiselta, tosin kaikilla kentillä mobiilimaihinnousukortti ei ole vielä käytössä. Jos tarvitset maihinnousukortin printattuna, onnistuu tulostaminen myös lentokentällä lentoyhtiön lähtöselvitysautomaateilla tai check-in-tiskeillä maksutta. Lähtöselvitysprosessi on toki mahdollista tehdä kokonaisuudessaankin paikan päällä kentällä. Check-in-tiskit sulkeutuvat normaalisti 60 minuuttia ennen lennon lähtöä.

Käsimatkatavaroiden rajoitukset

Käsimatkatavaroiden rajoitukset riippuvat Virgin Atlanticin lennoilla matkustusluokasta. Economy- ja Premium Economy -luokassa matkustamoon on sallittua tuoda yksi käsimatkatavara, jonka maksimimitat ovat 23 x 36 x 56 cm ja enimmäispaino 10 kg:aa. Matkustamoon ei saa ottaa erikseen tietokonelaukkua, vaan kannettavan tietokoneen on mahduttava varsinaisen käsimatkatavaralaukun sisään. Upper Class -luokassa matkustamoon saa viedä kaksi käsimatkavaraa, joiden yhteispaino on enimmillään 16 kg. Yksittäinen matkatavara saa painaa enintään 12 kg (maksimimitat samat kuin Economy-luokissakin). Kaikissa luokissa matkustamoon saa ottaa lisäksi esimerkiksi pienen käsilaukun tai päällystakin.

0–2-vuotiaiden sylilasten osalta matkustamoon saa ottaa yhden enimmillään 6 kg:n painoisen matkatavaran ja yli 2-vuotiaden lasten osalta yhden enimmillään 10 kg:n painoisen matkatavaran. Upper Class -luokassa matkustava yli 2-vuotias saa kuljettaa mukanaan saman verran matkatavaroita kuin muutkin luokassa matkustavat. Alle 2-vuotiaalle saa ottaa mukaan myös lennolla tarvittavat ruuat ja juomat.

Ruumaan menevien matkatavaroiden rajoitukset

Lennon hintaan kuuluvien, ruumaan kirjattavien matkatavaroiden rajoitukset riippuvat matkustusluokasta ja matkareitistä. Economy-luokassa matkustavat voivat kirjata ruumaan yleisimmin yhden matkatavaran, jonka enimmäispaino on 23 kg (joillakin reiteillä matkatavaroita saa kuljettaa kaksi). Premium Economy -luokassa matkustava saa laittaa ruumaan yleensä kaksi matkatavaraa, joista kunkin enimmäispaino on 23 kg. Upper Class -luokassa ruumaan saa laittaa kolme matkatavaraa (kunkin enimmäispaino 32 kg). Kaikissa luokissa matkatavaroiden enimmäismitat ovat samat: 90 x 75 x 43 cm.

Alle 2-vuotiaan sylilapsen osalta ruumaan saa kirjata ilmaiseksi yhden alle 23 kg:n painoisen matkatavaran sekä kokoontaitettavat rattaat ja auton turvaistuimen. Jos haluat kuljettaa ruumassa normaalimatkatavaran sijaan urheiluvälineen, on se yleensä mahdollista, jos väline painaa alle 23 kg ja sen mitat ovat alle 190 x 75 x 65 cm. Pyörätuoli voidaan kirjata ruumaan ilmaiseksi, mutta lentoyhtiön on tiedettävä etukäteen sen tarkat mitat.

Tietoa lentoyhtiöstä

  • Lentoyhtiön nimi: Virgin Atlantic
  • IATA-koodi: VS
  • Perustamisvuosi: 1984
  • Päämaja: Crawley, Yhdistynyt kuningaskunta
  • Nettisivu: virginatlantic.com

Kaipaat sitten Yhdysvaltoihin, Karibialle tai Aasiaan, Virgin Atlantic vie turvallisesti perille. Nappaa lentosi Travellinkin kautta!

Muita suosittuja lentoyhtiöitä

Tarjouksia suosituimpiin kohteisiin

Näytä lisää

Virgin Atlantic fly
Virgin Atlantic flyreiser
Virgin Atlantic flyg