Lennot Hotellit Lento + Hotelli Autonvuokraus
Travellink on nyt käytettävissä seuraavissa maissa:
Europe
Denmark (DKK)
Norway (NOK)
Sweden (SEK)

Varaa Egyptair-lentoja Travellinkin kautta

Miksi kannattaa varata Travellinkin kautta?
  • Halpoja lentoja yli 450 lentoyhtiön joukosta
  • Fiksut lentoyhdistelmät
  • Meiltä saat kaiken yhdellä kertaa matkaasi varten

Parhaat Egyptair-lentotarjoukset

Kairo - {var.firstDestinationCityName}
Kairo - Luxor
paluulento alkaen 126€
Kairo - Sharm el-Sheikh
Kairo - Sharm el-Sheikh
paluulento alkaen 121€
Baghdad - Kairo
paluulento alkaen 314€
Luxor - Kairo
paluulento alkaen 128€

Egyptair

Lentoyhtiöstä Egyptair

Egyptin kansallisen lentoyhtiön EgyptAirin lentoliikenteen tukikohta sijaitsee historiallisista nähtävyyksistään tunnetun Kairon kansainvälisellä lentoasemalla. Yhtiön omistaa kokonaisuudessaan Egyptin valtio. EgyptAirin lennot yltävät paitsi kohteisiin Afrikan mantereella myös muun muassa Eurooppaan, Aasian ja Pohjois- sekä Etelä-Amerikkaan. Mikäli haluat tutkia esimerkiksi Afrikkaa tai Lähi-itää, egyptiläislentoyhtiö on erinomainen valinta, sillä EgyptAirin halvat lennot kuljettavat matkailijoita edullisesti eksoottisiin kohteisiin, kuten Khartoumiin, Nairobiin, Kairoon, Beirutiin, Johannesburgiin ja Ammaniin.

EGYPTAIR kuuluu maailmanlaajuiseen Star Alliance -lentoyhtiöallianssiin, eli lentoyhtiö on osa kätevää lentoverkostoa, joka kuljettaa lentomatkustajia jokaiseen maailmankolkkaan. Sillä on myös useita tärkeitä yhteistyökumppaneita, jotka auttavat egyptiläislentoyhtiötä operoimaan lentoja tietyillä reiteillä. Niihin kuuluvat muun muassa Air Canada, Air China, Brussels Airlines, Ethiopian, Swiss, Thai ja TAP Portugal. EgyptAirin omia reittejä lentää reilun 50 lentokoneen laivasto.

Lähtöselvitys netissä

Lähtöselvityksen EgyptAirin lennoille voi tehdä kolmella tavalla: lentoyhtiön kotisivuilla, lentoyhtiön matkapuhelinsovelluksen kautta tai paikan päällä lentokentällä. Mobiililähtöselvitys on toistaiseksi käytössä vain Kairon lentokentällä ja Egyptin sisäisille lennoille lähdettäessä. Online-lähtöselvitys onnistuu lentoyhtiön kotisivuilla useimmille lentoreiteille lennon varausnumeron avulla, ja lähtöselvitysprosessin aikana matkailija voi valita itse oman paikkansa lentokoneessa. Kun check-in-prosessi on valmis, maihinnousukortti (boarding pass) on tulostettava mukaan lentokentälle. Online-lähtöselvitys aukeaa 48 tuntia ja päättyy 90 minuuttia ennen lentoa.

Vaikka olisit tehnyt lähtöselvityksen netissä, moniin kohteisiin lennettäessä matkailijan on silti pistäydyttävä lentoyhtiön check-in-tiskillä esittämässä tarvittavat matkustusdokumentit, kuten passi ja viisumi. Egyptin sisäisillä lennoilla check-in-prosessin tehnyt matkustaja voi suunnata suoraan turvatarkastuksen kautta lähtöportille. Tosin mahdolliset matkatavarat on ensin jätettävä baggage drop -matkatavaratiskille.

Käsimatkatavaroiden rajoitukset

Niin kansainvälisillä lennoilla kuin Egyptin kotimaankin lennoilla käsimatkatavaroiden rajoitukset ovat yleensä samat. Business-luokassa lentävä saa ottaa matkustamoon kaksi matkatavaraa, joiden kunkin maksimipaino on 8 kg. Economy-luokassa lentävälle sallitaan puolestaan yksi käsimatkatavara, jonka paino on alle 8 kg. Kummassakin matkustusluokassa matkustamoon saa lisäksi ottaa mukaan yhden henkilökohtaisen matkatavaran, esimerkiksi käsilaukun tai pienen tietokonelaukun. Käsimatkatavararajoitukset kannattaa kuitenkin aina tarkistaa lentotiedoista lentokohtaisesti.

Matkustamoon saa tuoda yleensä esimerkiksi vauvan kantokopan tai kokoontaitettavat rattaat, jos ne sopivat mitoiltaan lentoyhtiön vaatimuksiin. Joillekin reiteille, koneen tietyille paikoille, on mahdollista saada etukäteisvarauksesta vauvan matkakoppa. Isommalle lapselle on varattava oma paikkansa, jolloin lasta koskevat samat käsimatkatavararajoitukset kuin muitakin kyseisen luokan lentomatkustajia.

Ruumaan menevien matkatavaroiden rajoitukset

Ruumaan kirjattavien matkatavaroiden rajoitukset riippuvat lentoreitistä, matkustusluokasta ja lipputyypistä. Tarkista siis oma lipputyyppisi ja siihen sisältyvät matkatavarat lentotiedoista. Esimerkiksi kansainvälisillä lentoreiteillä käytössä olevaan Light Fare? -lipputyyppiin kuuluu yksi matkatavara, jonka enimmäispaino on 23 kg. Muihin Economy-luokan lippuihin kuuluu normaalisti kaksi matkatavaraa, joiden kunkin enimmäispaino on 23 kg, ja Business-luokan sekä ensimmäisen luokan lippuihin vähintään kaksi matkatavaraa, joiden kunkin enimmäispaino on 32 kg. Ruumaan laitettavan matkatavaran maksimikoko on aina 158 cm (pituus, leveys ja korkeus yhteenlaskettuina).

Urheiluvälineiden kuljetusehdot riippuvat urheiluvälineestä. Esimerkiksi yhden golfbägin voi yleensä kuljettaa normaaliin matkatavarakiintiöön kuuluvana. Monien urheiluvälineiden kuljetuksesta peritään lisämaksu. Sylissä matkustavan pienen lapsen osalta matkustamoon saa kirjata yleensä 10–23 kg:n matkatavaran lentoreitistä riippuen. Rattaat kuljetetaan ruumassa ilmaiseksi. Myös pyörätuoli kulkee ruumassa maksutta, mutta sen kuljettamisesta on sovittava etukäteen.

Tietoa lentoyhtiöstä

  • Lentoyhtiön nimi: EGYPTAIR
  • IATA-koodi: MS
  • Perustamisvuosi: 1932
  • Päämaja: Kairo, Egypti
  • Nettisivu: egyptair.com

Maailman ihmeet odottava ja EGYPTAIR vie niiden äärelle edullisesti. Buukkaa nyt lentosi kätevästi Travellinkin kautta!

Muita suosittuja lentoyhtiöitä

Tarjouksia suosituimpiin kohteisiin

Näytä lisää

Egyptair fly
Egyptair flyreiser
Egyptair flyg