Travellink on nyt käytettävissä seuraavissa maissa:

Halvat lennot kohteeseen Tampere

-
-
-
-

Viime hetken lennot kohteeseen Tampere

Varaa ennen kuin on myöhäistä

Tukholma Tampere
pe, 26 heinäk. ARN - TMP
su, 28 heinäk. TMP - ARN
399€
Hinta/matkustaja
Tallinna Tampere
to, 01 elok. TLL - TMP
18€
Hinta/matkustaja
Kööpenhamina Tampere
to, 25 heinäk. CPH - TMP
su, 28 heinäk. TMP - CPH
249€
Hinta/matkustaja
Wien Tampere
pe, 19 heinäk. VIE - TMP
su, 21 heinäk. TMP - VIE
443€
Hinta/matkustaja
Wien Tampere
pe, 19 heinäk. VIE - TMP
su, 21 heinäk. TMP - VIE
444€
Hinta/matkustaja
Wien Tampere
pe, 19 heinäk. VIE - TMP
ma, 22 heinäk. TMP - VIE
478€
Hinta/matkustaja

Suositut lentoreitit kohteeseen Tampere

Matkalla kohteeseen Tampere

Mitä nähdä Tampere

Suomen suurimpiin kaupunkeihin kuuluva Tampere sijaitsee Pirkanmaalla, Näsijärven ja Pyhäjärven välisellä kannaksella. Matkat Tampereelle tutustuttavat kävijän tähän kulttuuri- ja urheilukaupunkiin, joka oli myös Suomen ensimmäinen teollisuuskaupunki. Kaupunkiin syntyneen teollisuuden teki mahdolliseksi järvien välissä juokseva Tammerkoski, jonka koskimaisema onkin nimetty yhdeksi Suomen kansallismaisemista. Tampereelta on lähtöisin myös manserockina tunnettu musiikkityyli, ja alueen perinneruoka on rakastettu ja vihattu mustamakkara, eli verimakkara. Tampereella on syntynyt myös koko joukko kulttuurivaikuttajia, kuten elokuvaohjaaja Aki Kaurismäki, kirjailija Päivi Alasalmi sekä muusikko Pauli Hanhiniemi. Tampere on kasvattanut lisäksi sankoin joukoin urheilijatähtiä, joiden joukossa ovat muun muassa hiihtäjälegenda Veikko Hakulinen ja jääkiekkolegenda Pekka Marjamäki. Halvat lennot Tampereelle vievät myös lapsiperheet viihtymään Särkänniemen huvipuistoon ja Pyynikin näköalatorniin, jonka munkit ovat maailmankuuluja.

nähtävyyksiä Tampere

Tampere on monipuolinen kaupunki, ja se onkin suomalaisille yksi kotimaan suosikkikohteista. Kysymys, mitä tehdä Tampereella, ei ole lainkaan hankala, sillä kaupungissa on tarjolla lukuisia kulttuuritapahtumia ja huvittelumahdollisuuksia. Alueen luonnosta on mahdollista nauttia seudun monissa puistoissa ja metsissä. Särkänniemen huvipuisto perustettiin jo 40 vuotta sitten, mutta se puoltaa yhä edelleen paikkaansa yhtenä Suomen suosituimmista huvittelukeskuksista. Pyynikin alue on puolestaan legendaarisen kaunis. Alue on maailman korkein soraharju, ja sen näkötornista voikin ihastella maisemia ja tarkastella Tamperetta lintuperspektiivistä. Tampere on myös työläiskaupunki, jonka vanhaan arkkitehtuuriin voi tutustua eri puolilla kaupunkia.

Tampereella vieraillessa kannattaa muistaa:

lentokenttien lähellä Tampere

Lennot Tampereelle lasketuvat Tampere-Pirkkalan lentokentälle, jolle lennetään paitsi kotimaasta myös ulkomailta. Päivittäin Tampere-Pirkkalan lentoasemalle lennetään Helsingistä sekä Tukholman Arlandan kentältä. Kenttä on matkustajamääriensä puolesta Suomen kahdeksanneksi suosituin, tosin kansainvälisiä matkustajia kentän kautta reissaa kolmanneksi eniten kaikista Suomen lentokentistä. Lentoasemalla on kaksi terminaalia, joista terminaali 2 on erikoistunut varsinkin halpalentoihin. Lentokenttä tarjoaa matkailijoille ilmaisen WiFi-yhteyden, kahviloita sekä mahdollisuuden pieniin ostoksiin.

Tampere-Pirkkalan Lentokenttä

Suosittu lentoyhtiöt

Tampereelle lentää päivittäin suoraan seuraava lentoyhtiö: Finnair

Sijainti

Tampere-Pirkkalan lentokenttä sijaitsee Pirkkalan alueella, noin 15 kilometriä Tampereen keskustasta lounaaseen.

Kuljetus

Tampere-Pirkkalan lentokenttä sijaitsee lyhyen taksimatkan päässä Tampereen keskustasta. Taksitolppa sijaitsee lentokentän ulkopuolella, ja taksit odottavat matkustajia kentällä aina lentojen laskeuduttua. Jos haluat varata tekstin etukäteen, voit ottaa yhteyttä Tampereen Aluetaksiin tai Raumairiin. Tampereen keskustaan pääsee kätevästi myös bussilla, sillä linja 1A liikennöi lentokentän ja Tampereen Koskipuiston väliä. Lentokentällä toimii myös lukuisia autovuokraamoja, joista auton vuokraaminen Tampereen vierailun ajaksi käy helposti ja kätevästi.