Travellink on nyt käytettävissä seuraavissa maissa:

Halvat lennot kohteeseen Wien

Viime hetken lennot kohteeseen Wien

Varaa ennen kuin on myöhäistä

Helsinki Wien
pe, 26 huhtik. HEL - VIE
ma, 29 huhtik. VIE - HEL
268€
Hinta/matkustaja
Split Wien
ke, 19 kesäk. SPU - VIE
15€
Hinta/matkustaja
Helsinki Wien
la, 27 huhtik. HEL - VIE
ti, 30 huhtik. VIE - HEL
196€
Hinta/matkustaja
Helsinki Wien
la, 20 huhtik. HEL - VIE
su, 21 huhtik. VIE - HEL
269€
Hinta/matkustaja
Helsinki Wien
ma, 22 huhtik. HEL - VIE
ke, 24 huhtik. VIE - HEL
220€
Hinta/matkustaja
Helsinki Wien
ma, 22 huhtik. HEL - VIE
ke, 24 huhtik. VIE - HEL
311€
Hinta/matkustaja

Suositut lentoreitit kohteeseen Wien

Matkalla kohteeseen Wien

Mitä nähdä Wien

Itävallan tunnetuin kaupunki Wien sijaitsee Tonavan rannalla, maan itäosissa. Kauniissa kaupungissa ovat asuneet ja työskennelleet nerot, kuten Wolfgang Amadeus Mozart, Ludvig van Beethoven sekä Sigmund Freud. Matkat Wieniin ovat suuressa suosiossa historiallisia kohteita rakastavien keskuudessa, sillä kaupungista löytyy kolme toinen toistaan upeampaa linnaa. Niiden joukossa on esimerkiksi keisarillisen Habsburg-suvun kesäpalatsi, Schönbrunnin linna, jossa myös kuuluisa keisarinna Sissi vietti aikaa. Wienin ydinkeskustaa kiertää Ringstraße-kehäkatu, jonka varrella voi nähdä monia nähtävyyksiä, kuten kaupungin kuvankauniin oopperatalon. Kaupungissa kaikki nähtävyydet ovat lyhyen kävelymatkan päässä toisistaan, ja halvat lennot Wieniin mahdollistavat sen, että kaikkea ei tarvitse kokea kerralla. Aikaa voi käyttää myös kaupungilla kävelyyn, sen ainutlaatuisesta tunnelmasta nauttimiseen sekä kahviloissa istuskeluun ja niiden herkullisten antimien maisteluun.

Nähtävyyksiä Wien

Wien on täynnä toinen toistaan upeampia palatsialueita, museoita, bulevardeja sekä puutarhoja. Jos miettii, mitä tehdä Wienissä, ovat mahdollisuudet rajattomat. Historiallisten kohteiden lisäksi kannattaa muistaa, että Wien on mitä eläväisin ja kansainvälisin suurkaupunki, jossa voi nauttia niin shoppailusta, hyvästä ruuasta ja juomasta kuin vilkkaasta yöelämästäkin. Wienin ydinkeskusta on nimeltään Innere Stadt. Keskustan vieressä sijaitsevat nuorten suosiossa oleva Neubaun kaupunginosa sekä Mariahilf, jossa sijaitsee suosittu ostoskatu Mariahilfer Straße. MuseumsQuartier pitää sisällään nimensä mukaisesti paljon museoita ja Wienin vanha kaupunki puolestaan upean Stephensdom-katedraalin, eli Pyhän Tapanin tuomiokirkon.

Wienissä ollessa kannattaa:

Lentokenttien lähellä Wien

Lennot Wieniin laskeutuvat Wienin lentokentälle, joka on suuri kansainvälinen lentokenttä. Lentoasemalla on yhteensä neljä terminaalia, ja kentän kautta kulkee yli 20 miljoonaa matkustajaa vuodessa. Tältä kentältä lennetään myös kaukolentoja Aasiaan, Pohjois-Amerikkaan sekä Afrikkaan. Suosittua lentokenttää parannetaan ja laajennetaan jatkuvasti kysynnän kasvaessa. Wienin lentokentällä on myös runsaasti mahdollisuuksia tehdä ostoksia.

Wienin Lentokenttä

Suosittu lentoyhtiöt

Wienin lentokentälle lentävät muun muassa seuraavat lentoyhtiöt: Finnair, Norwegian ja Lufthansa.

Sijainti

Wienin lentokenttä sijaitsee Schwechatissa, 18 kilometriä Wienin keskustasta kaakkoon.

Kuljetus

Wienin lentokentältä Wienin kaupunkiin matkustamiseen on tarjolla runsaasti erilaisia vaihtoehtoja. Yksi nopeimmista on City Airport Train, eli CAT-lentokenttäjuna, joka vie matkustajan 15 minuutissa lentokentältä Mitte-asemalle. Lentokenttäjunaa halvempi vaihtoehto on metro, jonka Schnellbahn-linja (S7) vie sekä Mitten, Nordin että Florisdorfin asemille. Wienin keskustaan pääsee myös Vienna Airport Lines -busseilla, jotka kulkevat kolmea eri reittiä myös öisin. Ovelta ovelle pääsee taksilla, joita odottelee lentokentän ulkopuolella. Lentokentän monista autovuokraamoista voi myös vuokrata käyttöönsä auton matkan ajaksi.