Halvat lennot Eurooppa

Euroopan historia on täynnä kammottavia tapahtumia, sotia, taisteluita ja hallitsijoita, jotka ovat tulleet ja menneet. Nykypäivänä Eurooppa, joka koostuu noin 40:stä maasta, ulottuu idän Ural-vuorista, Irlantiin ja Islantiin lännessä.

Euroopassa puhutaan monia kieliä. Eniten käytetty ja tunnetuimmat ovat englanti, ranska, italia, espanja ja saksa. Täällä puhutaan myös erästä maailman harvinaisimmista kielistä retoromaniaa! Historian vaikutukset näkyvät vieläkin Euroopassa, jossa vanha ja uusi sekoittuu. Perinteet ovat tärkeitä.

Eurooppa on yksi eniten vierailluista maanosista. Eräät tunnetuimmat ja maailmallekin levinneet ruokakulttuurit ovat alkujaan täältä. Italialaisen ja ranskalaisen keittiön vaikutukset tuntuvat ympäri maailmaa.

Euroopan luonto on monimuotoista. Pohjoisessa hallitsee Norjan mahtavat vuonot, Ruotsin ainutlaatuiset Sarek-tunturit, Suomen tuhannet järvet ja Tanskan hiekkarannat.

Keski-Euroopassa luontoa hallitsee Alppien vuoristo valkoisine vuorenhuippuineen, vihreine laaksoineen ja idyllisine alppikylineen. Hieman etelämpänä löytyy Välimeren samettinen vesi ja upeat hiekkarannat.

Eurooppa on pullollaan mitä erilaisimpia maita. Pieniä ja suuria, hyvin säilyneitä keskiaikaisia kyliä ja sykkiviä suurkaupunkeja kuten Pariisi, Lontoo ja Rooma. Eurooppa on todella vierailun arvoinen!

Tervetuloa varaamaan Euroopan matkasi Travellinkilta!