Travellink on nyt käytettävissä seuraavissa maissa:

Halvat lennot kohteeseen Gdańsk

-
-
-
-

Viime hetken lennot kohteeseen Gdańsk

Varaa ennen kuin on myöhäistä

Helsinki Gdańsk
pe, 26 heinäk. HEL - GDN
ke, 31 heinäk. GDN - HEL
374€
Hinta/matkustaja
Tukholma Gdańsk
ke, 14 elok. ARN - GDN
11€
Hinta/matkustaja
Turku Gdańsk
ti, 23 heinäk. TKU - GDN
to, 25 heinäk. GDN - TKU
119€
Hinta/matkustaja
Turku Gdańsk
su, 21 heinäk. TKU - GDN
ti, 23 heinäk. GDN - TKU
439€
Hinta/matkustaja
Turku Gdańsk
ma, 22 heinäk. TKU - GDN
to, 25 heinäk. GDN - TKU
156€
Hinta/matkustaja
Turku Gdańsk
ma, 22 heinäk. TKU - GDN
to, 25 heinäk. GDN - TKU
171€
Hinta/matkustaja

Suositut lentoreitit kohteeseen Gdańsk

Matkalla kohteeseen Gdańsk

Mitä nähdä Gdańsk

Puolan Gdansk on kahden joen, Motlawan ja Veikselin, haarassa sijaitseva satamakaupunki, joka rajautuu myös Itämereen. Asukkaita kaupungissa on yli 460 000, mutta esikaupungit mukaan luettuna asukasmäärä nousee noin miljoonaan. Historiallinen kaupunki on täynnä mielenkiintoisia rakennuksia ja arkkitehtuuria, joka henkii menneitä aikoja. Suuret holvikaaret johdattavat sinut Gdanskin vanhaan kaupunkiin, jossa pääset maistelemaan perinteistä puolalaista ruokaa ja juomaa. Lennot Gdanskiin kannattaa ajoittaa kesäkaudelle. Silloin lämpötila on ylimmillään 21 astetta ja ympäristö on kauneimmillaan. Myös pitkä Itämeren rantaviiva tarjoaa kesäisin mahdollisuuden rantalomailuun. Kirkot ja katedraalit sekä kaupungin monet museot tarjoavat monia mahdollisuuksia kulturelliin lomaan. Halvat lennot Gdanskiin laskeutuvat kaikki samalle lentokentälle, Gda?sk Lech Wa??san lentoasemalle.

Nähtävyyksiä Gdańsk

Matkat Gdandskiin sisältävät paljon mielenkiintoista nähtävää. Museot ovat maanantaisin kiinni, mutta tiistaista sunnuntaihin kaupungin monista museoista kannattaa nauttia. Esimerkiksi European Solidarity Centre -museo, joka sijaitsee vanhalla telakka-alueella upeissa puitteissa, kertoo etenkin telakkatyöväkeen liittyvästä solidaarisuusaatteesta. Gdanskissa on myös ostoskeskuksia ja ulko-ilmakohteita, jotka tarjoavat lisää vaihtoehtoja mietittäessä, mitä tehdä Gdanskissa. Stogi Beach ja Jelitkowo Beach ovat parhaat hiekkarannat Itämeren rannalla, joissa matkailijan kannattaakin vierailla. Vanhassa kaupungissa on kaksi viihtyisää kävelykatua, Mariacka Street ja Dluga Steet, joiden varrella voi nauttia vanhan kaupungin tunnelmasta. Alueen kahviloissa voi nauttia pientä välipalaa turismin lomassa. Gdanskissa on kaksi matkailijoiden suosiossa olevaa kirkkoa. Oliwa-katedraali sijaitsee nimensä mukaan Oliwan kaupunginosassa, jonne pääsee kätevästi taksilla tai junalla. Toinen kuuluisa gdanskilainen kirkko, Marian kirkko, on maailman suurin tiilistä rakennettu kirkkorakennus. Motlawa-joen varrella sijaitsee matkailijoiden mieleen oleva keidas, josta löytyy ajanvietettä kaikenikäisille: hyvää ruokaa, kahviloita, huvipuistoja ja ennen kaikkea upeat rantamaisemat.

Gdanskissa ollessasi muista ainakin nämä kohteet:

Lentokenttien lähellä Gdańsk

Gdanskin lentokenttä on nimeltään Gda?sk Lech Wa??sa. Lentokenttä sijaitsee 14 kilometrin päässä kaupungin keskustasta ja se on ainoa kansainvälinen lentokenttä Gdanskissa. Lennot Suomesta Gdanskiin lähtevät joko Helsingistä tai Turusta. Lech Wa??sa -lentokentän kautta lentää vuosittain yli 3 miljoonaa matkustajaa. Kansainvälisiä reittejä käyttäviä matkustajia on vuosittain yli 2,5 miljoonaa.

Lech Wa??sa Lentokenttä

Suosittu lentoyhtiöt

Gdanskiin lentävät ainakin: Finnair ja SAS.

Sijainti

Gdanskin lentokenttä sijaitsee 14 kilometrin päässä kaupungin keskustasta.

Kuljetus

Matka lentokentältä kaupungin keskustaan taittuu näppärästi säännöllisesti kulkevalla bussilla, ja bussimatkan kesto on noin 40 minuuttia.