Lennot Hotellit Lento + Hotelli Autonvuokraus
Travellink on nyt käytettävissä seuraavissa maissa:
Europe
Denmark (DKK)
Norway (NOK)
Sweden (SEK)

Varaa Vueling-lentoja Travellinkin kautta

Miksi kannattaa varata Travellinkin kautta?
  • Halpoja lentoja yli 450 lentoyhtiön joukosta
  • Fiksut lentoyhdistelmät
  • Meiltä saat kaiken yhdellä kertaa matkaasi varten

Parhaat Vueling-lentotarjoukset

Amsterdam - Kööpenhamina
Amsterdam - Kööpenhamina
paluulento alkaen 57€
Malaga - Palma de Mallorca
Malaga - Palma de Mallorca
paluulento alkaen 19€
Barcelona - Ibiza
paluulento alkaen 20€
Barcelona - Las Palmas
paluulento alkaen 31€
Amsterdam - Barcelona
paluulento alkaen 68€
Barcelona - Malaga
paluulento alkaen 27€
Näytä lisää

Vueling

Lentoyhtiöstä Vueling

Espanjan tunnetuimman halpalentoyhtiön Vueling Airlinesin – lyhyesti vain Vuelingin – tärkein kotimaan tukikohta sijaitsee Kataloniassa, Barcelonan kansainvälisellä lentokentällä. Euroopassa sen liikenteen keskeinen solmukohta on Roomassa sijaitseva Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema, ja muita tärkeitä kohdekaupunkeja Espanjassa ja maailmalla ovat esimerkiksi Firenze, A Coruña, Alicante, Amsterdam, Bilbao, Madrid, Málaga, Palma de Mallorca, Pariisi, Santiago de Compostela, Sevilla ja Valencia. Lentoyhtiön suosittu kesäkohde on Ibiza.

Vueling halvat lennot lennetään kaikkiaan 83 lentokoneen voimin paitsi Espanjaan ja Eurooppaan myös muun muassa Afrikan ja Aasian puolelle. Espanjalaislentoyhtiö ei kuulu suuriin kansainvälisiin lentoyhtiöalliansseihin, mutta Vueling lennot operoidaan osittain sen yhteistyökumppaneiden voimin. Kumppaniyhtiöihin kuuluvat esimerkiksi laadukkaat British Airways, Cathay Pacific, Iberia ja Skytraxin vuonna 2017 maailman parhaaksi lentoyhtiöksi rankkaama Qatar Airways.

Lähtöselvitys netissä

Online-lähtöselvitys on mahdollista tehdä Vueling kotisivun kautta useimmille sen lennoille niin tietokoneella kuin matkapuhelimellakin. Online-lähtöselvitysaika alkaa, lennosta riippuen, jopa viikkoa ennen lennon lähtöä ja sulkeutuu 4–24 tuntia ennen lentoa. Oman lennon check-in-ajoista kannattaa siis ottaa selvää etukäteen. Jos haluat valita istumapaikkasi tai lisätä varaukseesi matkatavaroita, onnistuu se lentoyhtiön nettisivuilla Manage your booking -osion kautta.

Kun check-in on tehty, voit joko printata maihinnousukortin tai tallentaa sen matkapuhelimeesi. Mobiilimaihinnousukortti on käytössä noin 50:llä lentoyhtiön käyttämällä kentällä. Muille lentoasemille on otettava mukaan tulostettu boarding pass. Jos online-lähtöselvitys ei ole mahdollinen lennollesi, voit toki tehdä lähtöselvityksen myös paikan päällä kentällä. Pidä mielessä, että lentoyhtiön check-in-tiskit sulkeutuvat yleensä viimeistään 40 minuuttia ennen lennon lähtöä.

Käsimatkatavaroiden rajoitukset

Vueling lennoilla käsimatkatavaran enimmäiskoko on 10 kg ja maksimimitat 55 x 40 x 20 cm. Lisäksi matkustamoon saa tuoda yhden pienemmän tavaran, esimerkiksi käsilaukun tai pienen tietokonekassin, jonka maksimimitat ovat 35 x 20 x 20 cm, sekä mahdolliset lentokentältä tehdyt ostokset. Pienen matkatavaran ja ostosten on mahduttava edessä olevan istuimen alle. Jos matkustat Excellence Fare -lipulla, on varsinaisen käsimatkatavaran paino enimmillään 14 kg.

Alle 2-vuotiaat, pienet lapset matkustavat Vuelingin lennoilla aikuisen sylissä. Aikuinen voi kuljettaa oman käsimatkatavaralaukkunsa sisällä ruokia ja juomia pienelle lapselle matkan aikana kulutettaviksi. Lasten nestemäiset elintarvikkeet saa tuoda koneeseen alle 100 ml:n pakkauksissa. Rattaat saa tuoda kentillä lähtöportille asti, josta lentoyhtiön henkilökunta siirtää ne ruumaan. Koneeseen saa tuoda lapsen turvaistuimen, jos lapselle on varattu oma paikka ja jos istuimen mitat vastaavat lentoyhtiön vaatimuksia.

Ruumaan menevien matkatavaroiden rajoitukset

Vueling edullisimmissa lipputyypeissä lippuhintoihin ei kuulu ruumaan kirjattavia matkatavaroita, mutta matkatavaroita voi liittää varaukseen lisämaksusta. Matkatavarat kannattaa aina ostaa etukäteen lentoyhtiön nettisivun kautta, sillä niiden maksaminen paikan päällä lentokentällä tulee kalliimmaksi. Optima-lipputyypillä lentävien matkan hintaan kuuluu yksi ruumaan kirjattava matkatavara ja Excellence-lipputyypillä lentävälle kaksi matkatavaraa. Kolmas mahdollinen matkatavara on maksullinen kaikille.

Lipun hintaan kuuluvien matkatavaroiden enimmäispainorajoitus on 23 kg. Lisämaksusta ruumaan saa kirjata maksimissaan 32 kg:n painoisen matkatavaran. Urheiluvälineiden kuljetusehdot ja -maksut riippuvat välineestä, eli tiedustele niitä suoraan lentoyhtiöltä. Lapsiperheet voivat kuljettaa rattaat ilmaiseksi lentokoneen ruumassa. Pyörätuolilla liikkuvien ja mahdollisesti avustusta lentokentällä tarvitsevien on informoitava lentoyhtiötä tilanteestaan mieluiten jo lentoa varatessa tai viimeistään 48 tuntia ennen lentoa.

Tietoa lentoyhtiöstä

  • Lentoyhtiön nimi: Vueling Airlines
  • IATA-koodi: VY
  • Perustamisvuosi: 2004
  • Päämaja: Barcelona, Espanja
  • Nettisivu: vueling.com

Vueling Airlinesin koneissa lennät turvallisesti ja takuulla edullisesti. Bongaa nyt edullisimmat lennot Travellinkin avulla!

Muita suosittuja lentoyhtiöitä

Tarjouksia suosituimpiin kohteisiin

Näytä lisää

Vueling fly
Vueling flyreiser
Vueling flyg