Denmark (DKK)
Norway (NOK)
Sweden (SEK)

Varaa Malaysia Airlines-lentoja Travellinkin kautta

��
Q
Miksi kannattaa varata Travellinkin kautta?
Halpoja lentoja yli 450 lentoyhtiön joukosta
Fiksut lentoyhdistelmät
Meiltä saat kaiken yhdellä kertaa matkaasi varten

Parhaat Malaysia Airlines-lentotarjoukset

Phuket - Kuala Lumpur
Phuket - Kuala Lumpur
paluulento alkaen 97€

Malaysia Airlines

Lentoyhtiöstä Malaysia Airlines

Malesialaisen Malaysia Airlinesin lentoliikenteen tärkein tukikohta sijaitsee Kuala Lumpurin kansainvälisellä lentokentällä. Sen lentoliikenteen solmukohdat Malesiassa sijaitsevat myös Kota Kinabalussa, Kuchingissa ja Penangissa. Malaysia Airlinesin lennot tarjoavat eksoottisia vaihtoehtoja joka makuun. Lentokohteita on paljon myös Malesian rajojen ulkopuolella, etenkin Malakan niemimaalla ja koko Kaakkois-Aasian alueella, mutta myös Tyynenmeren alueella ja Euroopassa. Malaysia Airlinesin halvat lennot kulkevatkin esimerkiksi Balille, H? Chí Minhiin, Singaporeen, Jakartaan, Phuketiin ja Aucklandiin. World Travel Awardseissa lentoyhtiö on valittu muun muassa Aasian parhaaksi lentoyhtiöksi.

Malaysia Airlinesin omistuksessa on kaksi pienempää lentoyhtiötä, Firefly ja MASwings. Lentoyhtiö kuuluu myös massiiviseen Oneworld-lentoyhtiöallianssiin, joka mahdollistaa kätevät lentoyhteydet kaikille maailman mantereille. Lentoyhtiön tärkeimpiä yhteistyökumppaneita lentojen operoinnissa ovat esimerkiksi American Airlines, Cathay Pacific Airways, Cathay Dragon, Finnair, Japan Airlines, Qatar Airways, Royal Jordanian ja Sri Lankan Airlines.

Lähtöselvitys netissä

Malaysia Airlinesin lennoille voi tehdä lähtöselvityksen netissä niin tietokoneella kuin matkapuhelinsovelluksellakin aikaisintaan 48 tuntia ennen lennon lähtöä. Lähtöselvitysmahdollisuus sulkeutuu 90 minuuttia ennen lentoaikaa. Kun lähtöselvitys on tehty, voi maihinnousukortin (boarding pass) joko printata mukaansa tai tallentaa matkapuhelimeen. Mobiilimaihinnousukortti ei kuitenkaan toistaiseksi ole käytössä kaikilla maailman kentillä. Ruumaan menevät matkatavarat jätetään aina matkatavaratiskille ennen turvatarkastukseen ja lähtöportille suuntaamista viimeistään 45–60 minuuttia ennen lennon lähtöä matkakohteesta riippuen.

Lähtöselvitys on yleensä mahdollista tehdä myös paikan päällä lentokentällä joko check-in tiskillä tai lähtöselvitysautomaatilla. Lähtöselvitystiski sulkeutuu tunti ennen lennon lähtöä ja lähtöportti 20 minuuttia ennen lennon lähtöä. Kuala Lumpurin lentokentältä lentävien Economy-luokan matkustajien on pakollista tehdä check-in joko netissä tai lähtöselvitysautomaatilla.

Käsimatkatavaroiden rajoitukset

Käsimatkatavaroiden rajoitukset Malaysia Airlinesin lennoilla riippuvat lentoluokasta. Economy-luokkaan sallitaan enintään yksi matkatavara, jonka enimmäispaino on 7 kg. Business-luokkaan ja ensimmäiseen luokkaan matkatavaroita saa tuoda kaksi kappaletta. Niiden yhteispaino saa olla enintään 14 kg. Käsimatkatavaran enimmäismitat ovat 56 x 36 x 23 cm kaikissa matkustusluokissa.

Lisäksi mukaan matkustamoon saa ottaa yhden pienen matkatavaran, esimerkiksi salkun, pienen tietokonelaukun tai kameralaukun. Pienen lapsen kanssa matkustava saa ottaa mukaan lapselle pienen tarvikekassin, jossa on esimerkiksi ruokia ja vaippoja matkan ajaksi. Ruuat lennolle kannattaa tuoda aina alkuperäispakkauksissaan. Lisäksi matkustamoon saa ottaa joko vauvan matkakopan tai kokoontaitettavat rattaat, mikäli niiden mitat sopivat lentokoneen matkustamoon. Kävelykepit ja muut vastaavat liikkumisapuvälineet ovat sallittuja matkustamossa, samoin kuin päällystakit.

Ruumaan menevien matkatavaroiden rajoitukset

Ruumaan kirjattavien matkatavaroiden rajoitukset riippuvat Malaysia Airlinesin lennoilla ennen kaikkea matkustusluokasta. Varmista siis aina lentotiedoistasi omaa lipputyyppiäsi koskevat matkatavararajoitukset. Economy-luokassa ruumaan saa kirjata matkatavaroita yleensä 30 kg:n edestä, Business-luokassa 40 kg:n ja ensimmäisessä luokassa 50 kg:n edestä. Yksittäisen matkatavaran enimmäiskoko on aina 158 cm (pituus, leveys ja korkeus yhteenlaskettuina). Useimmille lennoille matkatavaroiden määrää ei ole rajoitettu, vaan matkalaukkuja tai vastaavia matkatavaroita saa laittaa ruumaan haluamansa määrän, kunhan edellä mainittu painorajoitus ei ylity.

Monet urheiluvälineet voi kuljettaa ruumassa osana normaaleja matkatavaroita; tarkemmat tiedot erilaisten urheiluvälineiden kuljettamisesta saa suoraan lentoyhtiöltä. Lastenrattaat kuljetetaan ilmaiseksi joko ruumassa tai lentokoneen matkustamossa. Liikkumisvaikeuksista ja pyörätuolista on hyvä informoida lentoyhtiötä jo lennon varausvaiheessa tarvittavien järjestelyjen tekemiseksi lentokentällä ja esimerkiksi pyörätuolin kuljettamiseksi.

Tietoa lentoyhtiöstä

  • Lentoyhtiön nimi: Malaysia Airlines
  • IATA-koodi: MH
  • Perustamisvuosi: 1947
  • Päämaja: Kuala Lumpur, Malesia
  • Nettisivu: malaysiaairlines.com

Aasian ykköslentöyhtiöihin kuuluva Malayasia Airlines kutsuu seikkailuun, joten varaa nyt lippusi Travellinkin kautta!

Muita suosittuja lentoyhtiöitä

Tarjouksia suosituimpiin kohteisiin

Näytä lisää

Malaysia Airlines fly
Malaysia Airlines flyreiser
Malaysia Airlines flyg