Lennot Hotellit Lento + Hotelli Autonvuokraus
Travellink on nyt käytettävissä seuraavissa maissa:
Europe
Denmark (DKK)
Norway (NOK)
Sweden (SEK)

Varaa Adria Airways-lentoja Travellinkin kautta

��
Q
Miksi kannattaa varata Travellinkin kautta?
Halpoja lentoja yli 450 lentoyhtiön joukosta
Fiksut lentoyhdistelmät
Meiltä saat kaiken yhdellä kertaa matkaasi varten

Adria Airways

Lentoyhtiöstä Adria Airways

Slovenian suurimmalla lentoyhtiöllä, Adria Airwaysillä, on jo yli 50 vuoden kokemus lentoliikenteestä. Lentoyhtiö yhdistää Slovenian muihin Euroopan maihin, ja erityisen paljon lentokohteita yhtiöllä on Kaakkois-Euroopassa. Adria Airwaysin halvat lennot kannattaakin napata silloin, kun toiveissa on tutkia tätä Euroopan kolkkaa. Slovenialaislentoyhtiön liikenteen tärkein solmukohta sijaitsee Jože Pu?nikin kansainvälisellä lentoasemalla Ljubljanassa, josta Adria Airwaysin lennot lähtevät viikoittain 170 kohteeseen maailmalla. Myös Kosovon Pristinasta ja Albanian Tiranasta lentoliikenne on melko vilkasta. Muualla Euroopassa sen tärkeitä kohdekaupunkeja ja tukikohtia ovat esimerkiksi Moskova, Bryssel, Zürich ja Frankfurt.

Adria Airways on 28 lentoyhtiön muodostaman Star Alliance -lentoyhtiöallianssin jäsen ja kumppanilentoyhtiöidensä ansiosta osa jopa 192 maan muodostamaa globaalia lentoverkostoa. Lentoyhtiön tärkeitä yhteistyökumppaneita ovat tunnetut lentoyhtiöt, kuten Aeroflot, Air France, KLM ja SAS.

Lähtöselvitys netissä

Käsimatkatavaroiden rajoitukset

Jokainen matkustaja saa tuoda Adria Airwaysin lentokoneen matkustamoon ainakin yhden käsimatkatavaran. Sen painoraja on 8 kg ja maksimimitat 55 x 40 x 23 cm. Business-luokassa matkustavat saavat matkustaa kahden käsimatkatavaran kera (kokorajoitukset samat kuin muissakin lentoluokissa). Lisäksi matkustamoon saa tuoda aina yhden pienen lisätavaran, esimerkiksi käsi- tai tietokonelaukun sekä päällystakin.

Lennolla matkustavaa lasta koskevat samat käsimatkatavararajoitukset kuin aikuisiakin matkustajia, jos lapselle on varattu oma istumapaikka. Jos pieni lapsi matkustaa aikuisen sylissä, hänelle ei kuulu varsinaista käsimatkatavaraa. Lentokoneeseen saa kuitenkin tuoda esimerkiksi lapsen kokoontaitettavat rattaat (jos ne sopivat mitoiltaan matkustamoon) sekä tarvikekassin, jossa on lapselle vaippoja, ruokaa ja muita tarvikkeita matkan ajaksi.

Ruumaan menevien matkatavaroiden rajoitukset

Ruumaan kirjattavien matkatavaroiden rajoitukset vaihtelevat suuresti lentoluokan ja lipputyypin mukaan, eli tarkista aina oman lipputyyppisi matkatavararajoitukset lentotiedoistasi. Basic-lipputyyppiin ei kuulu yhtään ruumaan kirjattavaa matkatavaraa. Classic- ja Flexible-lipuilla matkustavat saavat laittaa ruumaan yhden enintään 23 kg:n painoisen matkatavaran. Business-luokassa matkustavan matkatavaran painoraja on yleensä 32 kg. Kokorajoitus matkatavaroissa on lentoluokasta riippumatta 158 cm (matkatavaran leveys, korkeus ja pituus yhteenlaskettuina).

Lapsimatkustajille kuuluu aina sama matkatavaramäärä kuin saman lipputyypin aikuisillekin matkustajille, jos lapset matkustavat omilla istumapaikoillaan. Urheiluvälineitä voi kuljettaa koneessa usein tavallisena matkatavarana, mutta kuljetusta on tiedusteltava etukäteen lentoyhtiöltä. Vaikeasti liikuntarajoitteisten ja esimerkiksi pyörätuolilla liikkuvien on hyvä ottaa yhteys lentoyhtiöön viimeistään 48 tuntia ennen lennon lähtöä, jotta heille ehditään tehdä tarvittavat matkajärjestelyt.

Tietoa lentoyhtiöstä

  • Lentoyhtiön nimi: Adria Airways
  • IATA-koodi: JP
  • Perustamisvuosi: 1961
  • Päämaja: Ljubljana, Slovenia
  • Nettisivu: adria.si

Reissaa edullisesti ja turvallisesti kokeneen Adria Airwaysin siivin. Liput buukkaat helposti Travellinkin kautta!

Muita suosittuja lentoyhtiöitä

Adria Airways fly
Adria Airways flyreiser
Adria Airways flyg