Denmark (DKK)
Norway (NOK)
Sweden (SEK)

Varaa Iberia-lentoja Travellinkin kautta

��
Q
Miksi kannattaa varata Travellinkin kautta?
Halpoja lentoja yli 450 lentoyhtiön joukosta
Fiksut lentoyhdistelmät
Meiltä saat kaiken yhdellä kertaa matkaasi varten

Parhaat Iberia-lentotarjoukset

Madrid - Malaga
Madrid - Malaga
paluulento alkaen 57€
München - Madrid
München - Madrid
paluulento alkaen 86€
Madrid - Nizza
paluulento alkaen 73€
Madrid - Barcelona
paluulento alkaen 38€
Madrid - Almería
paluulento alkaen 140€
Madrid - Las Palmas
paluulento alkaen 88€
Näytä lisää

Iberia

Lentoyhtiöstä Iberia

Espanjan kansallisen lentoyhtiön Iberian tukikohta sijaitsee Madridissa, Madrid-Barajasin lentokentällä, josta monet sen lennoista ponnistavat ympäri maailmaa. Iberian lennot tarjoavat monenlaisia mahdollisuuksia, sillä pelkästään Espanjan sisällä lentoyhtiöllä on yli 25 kohdetta. Kansainvälisiä lentokohteita yhtiöllä on noin 63 – Afrikassa, Aasiassa, Amerikan mantereella ja Euroopassa –, ja koska lentoyhtiö on mittavan Oneworld-lentoyhtiöallianssin jäsen, ovat Iberian lennot osa maailmanlaajuista lentoverkostoa. Lentojen operoinnissa sen yhteistyökumppaneita ovat muun muassa airberlin, American Airlines, Avianca, British Airways ja monet muut lentoyhtiöt.

Iberian halvat lennot tarjoavat hienoja mahdollisuuksia Espanjassa seikkailusta nauttiville matkailijoille, sillä lentoyhtiö kuljettaa reissaajia muun muassa A Coruñaan, Alicanteen ja Barcelonaan. Amerikan mantereelle loikatessa matkoja kannattaa etsiä esimerkiksi Bostoniin, Chicagoon, Los Angelesiin, Buenos Airesiin, Bogotaan tai Mexico Cityyn. Iberian Afrikan suosikkikohteita ovat muun muassa Casablanca, Marrakesh ja Dakar. Lentoyhtiön laivaston koko on noin 80 lentokonetta.

Lähtöselvitys netissä

Käsimatkatavaroiden rajoitukset

Iberian lentokoneiden matkustamoon saa aina ottaa yhden käsimatkatavaran sekä yhden pienen esineen, kuten pienen käsi- tai tietokonelaukun. Ainoastaan kaukolentojen Business-luokkaan käsimatkatavaroita sallitaan yleensä kaksi kappaletta. Käsimatkatavaran maksimimitat ovat aina 56 x 45 x 25 cm. Varsinainen matkatavara laitetaan matkustamon käsimatkatavaralokeroihin ja pieni matkatavara edessä olevan penkin alle.

Pienelle lapselle saa ottaa matkustamoon lisäksi mukaan tarvikekassin, jossa on esimerkiksi vaippoja ja ruokatarvikkeita lennon ajaksi. Ruokatarvikkeet kannattaa tuoda lentokentälle ja koneeseen aina alkuperäispakkauksissaan. Alle 2-vuotias lapsi saa matkustaa koneessa aikuisen sylissä, tai jos lapselle halutaan tuoda Iberian määräyksiin soveltuva turvaistuin, on hänelle varattava oma paikka. Kokoontaitettavat rattaat voi kuljettaa ilmaiseksi joko matkustamossa tai ruumassa. Alle 8 kuukauden ikäisille vauvoille on mahdollista varata etukäteen tietyille lennoille matkakoppa (cot) lentoyhtiön kautta.

Ruumaan menevien matkatavaroiden rajoitukset

Omaan lentolippuun kuuluvien matkatavaroiden määrä kannattaa aina tarkistaa varauksesta. Iberian lennoilla ruumaan kirjattavan matkatavaran maksimikoko on painon puolesta yleensä 23 kg ja mittojen puolesta 158 cm (matkatavaran korkeus, leveys ja pituus yhteenlaskettuina). Lisämaksusta ruumassa voi saada kuljettaa maksimissaan 32 kg:n painoisen matkatavaran. Sen suurempia tavaroita ruumaan ei oteta. Espanjan ja Euroopan lennoilla Basic-lipputyyppiin ei kuulu yhtään ruumaan kirjattavaa matkatavaraa. Classic-/Flexible-luokassa matkatavaroita saa viedä ruumassa yhden ja Business-luokassa kaksi. Mannerten välisillä kaukolennoilla jokaiseen lentolippuun kuuluu yleensä ainakin yksi matkatavara.

Lapsiperheet voivat kuljettaa rattaat ilmaiseksi ruumassa, mikäli ne eivät mitoiltaan sovellu matkustamoon. Urheiluvälineiden mahdolliset kuljetusmaksut riippuvat esimerkiksi lentomatkan pituudesta, eli ne on tarkistettava jokaisen lennon kohdalla erikseen. Pyörätuolin voi viedä ruumassa yleensä ilmaiseksi, mutta lentoyhtiötä on informoitava pyörätuolin mitoista ja matkustajan mahdollisesta avuntarpeesta kentällä etukäteen.

Tietoa lentoyhtiöstä

  • Lentoyhtiön nimi: Iberia
  • IATA-koodi: IB
  • Perustamisvuosi: 1927
  • Päämaja: Madrid, Espanja
  • Nettisivu: iberia.com

Nappaa espanjalaisen Iberian edullisimmat lennot kätevästi Travellinkin kautta, ja kohteet ympäri maailmaa odottavat!

Muita suosittuja lentoyhtiöitä

Tarjouksia suosituimpiin kohteisiin

Näytä lisää

Iberia fly
Iberia flyreiser
Iberia flyg