Denmark (DKK)
Norway (NOK)
Sweden (SEK)

Varaa Japan Airlines-lentoja Travellinkin kautta

Miksi kannattaa varata Travellinkin kautta?
Halpoja lentoja yli 450 lentoyhtiön joukosta
Fiksut lentoyhdistelmät
Meiltä saat kaiken yhdellä kertaa matkaasi varten

Parhaat Japan Airlines-lentotarjoukset

Sydney - Helsinki
Sydney - Helsinki
paluulento alkaen 984€
Helsinki - Busan
paluulento alkaen 878€

Japan Airlines

Lentoyhtiöstä Japan Airlines

Tokiossa päämajaansa pitävä perinteikäs Japan Airlines eli JAL on yksi Japanin kansallisista lentoyhtiöistä. Sen liikenteen tärkeimmät solmukohdat sijaitsevat Tokion ja Osakan kansainvälisillä lentoasemilla. Lentoyhtiön omaan laivastoon kuuluu 192 lentokonetta, ja Japan Airlinesin lennot vievät matkustajia muun muassa Yhdysvaltoihin, Eurooppaan, Lähi-itään sekä tietenkin useisiin Aasian maihin, kuten Japanin kotimaan kohteisiin, Kiinan Pekingiin ja Intian Delhiin. Etenkin Aasiassa matkustajia houkuttelevat Japan Airlinesin halvat lennot, ja Euroopassa lentoyhtiö lentää myös Helsinkiin. JAL:n economy-matkustusluokka valittiin Skytrax World Airline Awards 2017 -vertailussa maailman parhaaksi.

Yhteistyökumppaneidensa ansiosta One World -lentoyhtiöallianssiin kuuluva JAL tarjoaa reittejä jopa 570 eri reitillä. Sen yhteistyölentoyhtiöitä ovat esimerkiksi American Airlines, British Airways sekä suomalainen Finnair. Pelkästään Japanissa lentoyhtiöllä on lähes 60 lentokohdetta. Japan Airlinesin omistukseen kuuluu myös alueellinen japanilaislentoyhtiö J-Air.

Lähtöselvitys netissä

Japan Airlinesin omille lennoille on yleensä mahdollista tehdä lähtöselvitys niin tietokoneella lentoyhtiön kotisivuilla kuin JAL:n matkapuhelinsovelluksenkin kautta. Jos kuitenkin kyseessä on JAL:n myymä lento, jonka operoi yhteistyökumppanilentoyhtiöistä American Airlines, British Airways, Finnair tai Iberia, online-lähtöselvitys ei ole mahdollinen.

Lähtöselvityksen voi tehdä netissä aikaisintaan 72 tuntia ja viimeistään tunti ennen lennon lähtöä, ja check-inin yhteydessä voit valita itse oman paikkasi. Lähtöselvitystä varten tarvitset passisi tiedot ja lennon varausnumeron. Jos printtaat itse e-lippusi ja maihinnousukorttisi (boarding pass), voit suunnata lentokentällä kätevästi Fast Baggage Drop -matkatavaratiskin kautta suoraan turvatarkastukseen. Jos lennät kansainvälisellä lennolla, mahdolliset matkatavarat on jätettävä Baggage Dropiin viimeistään tunti ennen lennon lähtöä.

Käsimatkatavaroiden rajoitukset

Japan Airlinesin koneiden matkustamoon voi ottaa mukaan yhden käsimatkatavaran, jonka enimmäismitat ovat 55 x 40 x 25 cm. Lisäksi mukaan saa ottaa yhden henkilökohtaisen esineen, kuten pienen käsilaukun. Käsimatkatavaroiden yhteispaino ei saa ylittää 10 kiloa. Mikäli lentoasiakkaan käsimatkatavarat ovat Japan Airlinesin rajoituksia suurempia tai painavampia, voidaan ne joutua kirjaamaan lentokoneen ruumaan. Ruumaan kirjattavien lisämatkatavaroiden hinnat riippuvat lentoreitistä.

Pienille, alle 2-vuotiaille lapsille voi varata matkustamoon vauvankorin, jonka painoraja on 10,5 kg. Alle 3-vuotiaille lapsille on tarjolla JAL:n lennoilla myös ilmaisia lastenistuimia etukäteisvarauksella. Oman lastenistuimen voi tuoda mukanaan, jos se sopii mitoiltaan matkustamoon. Pienikokoisiakaan rattaita ei suositella tuotavaksi matkustamoon, vaan ne tulisi mieluiten kirjata ruumaan.

Ruumaan menevien matkatavaroiden rajoitukset

Japan Airlinesin economy- ja premium economy -luokissa lentävät saavat kirjata ruumaan normaalisti kaksi lennon hintaan kuuluvaa matkatavaraa. Kunkin laukun maksimipaino on 23 kg. Ykkös- ja business-luokassa ruumaan kirjattavia matkatavaroita kuuluu lennon hintaan kolme, ja niiden kunkin painoraja on 32 kg. Ruumaan menevien matkatavaroiden enimmäismitta (pituus, korkeus ja leveys yhteensä) on 203 cm. Jos lapsimatkustajalle on varattu oma paikka, noudattaa hän kyseisen matkustusluokan normaaleja matkatavararajoituksia. Esimerkiksi lasten rattaat, matkasängyt ja turvaistuimet voi kirjata ruumaan ilmaiseksi.

Lisä- ja erikoismatkatavaroiden kuljetushinta riippuu Japan Airlinesin lentoreitistä. Esimerkiksi musiikki-instrumenteista ja urheiluvälineistä osa voidaan laittaa ruumaan normaaleina matkatavaroina, mutta esimerkiksi surffilaudoista ja pyöristä peritään lisämaksu. Liikuntaesteisten ja muiden matkustajien, joilla on erityistarpeita, on mahdollista saada avustusta koneeseen siirtyessä ja lennon aikana. Erityistarpeista on kuitenkin informoitava lentoyhtiötä varauksen yhteydessä.

Tietoa lentoyhtiöstä

  • Lentoyhtiön nimi: Japan Airlines
  • IATA-koodi: JL
  • Perustamisvuosi: 1951
  • Päämaja: Tokio, Japani
  • Nettisivu: jal.com

Nauti japanilaisesta tyylistä ja erinomaisesta asiakaspalvelusta Japan Airlinesin lennoilla. Varaa Japan Airlinesin lennot Travellinkin kautta jo tänään!

Muita suosittuja lentoyhtiöitä

Tarjouksia suosituimpiin kohteisiin