Lennot Hotellit Lento + Hotelli Autonvuokraus
Travellink on nyt käytettävissä seuraavissa maissa:
Europe
Denmark (DKK)
Norway (NOK)
Sweden (SEK)

Varaa Air Malta-lentoja Travellinkin kautta

Miksi kannattaa varata Travellinkin kautta?
  • Halpoja lentoja yli 450 lentoyhtiön joukosta
  • Fiksut lentoyhdistelmät
  • Meiltä saat kaiken yhdellä kertaa matkaasi varten

Parhaat Air Malta-lentotarjoukset

München - Malta
paluulento alkaen 122€

Air Malta

Lentoyhtiöstä Air Malta

Maltan kansallinen lentoyhtiö Air Malta lentää ennen kaikkea eurooppalaisiin kohteisiin. Kaiken kaikkiaan yhtiöllä on 35 kaupunkikohdetta Euroopan alueella, monet niistä Välimeren tuntumassa. Air Maltan lennot vievät matkustajia muun muassa Italian Milanoon, Roomaan ja Palermoon, Saksan Berliinin ja Frankfurtiin, Britannian Lontooseen ja Manchesteriin, Ranskan Pariisiin ja Lyoniin sekä Itävallan Wieniin, monien muiden kohteiden lisäksi. Yhtiön lentoliikenteen tärkein tukikohta sijaitsee Luqan ja Gudjan kylien tuntumassa Maltan kansainvälisellä lentokentällä, joka on ainoa Maltan saaria palveleva lentokenttä.

Maltalaislentoyhtiön oman laivaston koko on noin kahdeksan lentokonetta, jotka ovat Airbus 319- ja 320-mallisia. Air Maltan halvat lennot palvelevat laajalti Maltalle ja muihin Euroopan kohteisiin suuntaavia matkustajia, ja tiettyjen reittien operoinnisssa lentoyhtiön apuna ovat tärkeät yhteistyökumppanit, kuten Brussels Airlines, Czech Airlines, Emirates, Etihad Airways, KLM ja Lufthansa.

Lähtöselvitys netissä

Air Maltan lennoille on mahdollista tehdä lähtöselvitys joko netissä, eli lentoyhtiön kotisivuilla, lentoyhtiön matkapuhelinsovelluksen avulla tai paikan päällä lentokentällä. Online-lähtöselvitys onnistuu nettisivuilla viimeistään tuntia ennen lennon lähtöä, ja lähtöportilla matkustajien on oltava 45 minuuttia ennen lennon starttaamista. Lähtöselvitysvaiheessa matkustaja voi valita itselleen lentokoneesta haluamansa istumapaikan. Kun check-in on tehty, lentokentälle printataan mukaan viivakoodilla varustettu maihinnousukortti (boarding pass). Jos käytössä ei ole tulostinta, onnistuu printtaaminen yleensä myös lentokentän baggage drop -matkatavaratiskillä, jonne mahdolliset ruumaan menevät matkatavarat on jätettävä ennen turvatarkastukseen ja lähtöportille suuntaamista.

Mobiili-check-in toimii samalla aikataululla kuin nettilähtöselvityskin, eikä boarding passia ole pakko printata, vaan sen voi tallentaa puhelimeen kentällä näytettäväksi. Mobiilimaihinnousukortti ei kuitenkaan ole käytettävissä kaikilla lentokentillä. Lentokentän check-in-tiskeillä lähtöselvityksen voi tehdä ilmaiseksi. Paikalla on hyvä olla mahdollisten jonojen vuoksi kaksi tuntia ennen lennon lähtöä. Jos haluat liittää varaukseesi ylimääräisiä matkatavaroita, voi sen tehdä neljä tuntia ennen lennon lähtöä lentoyhtiön kotisivuilla.

Käsimatkatavaroiden rajoitukset

Air Maltan lennoilla käsimatkatavaroiden rajoitukset riippuvat lentoluokasta. Economy-luokassa matkustamoon saa tuoda enimmillään 10 kg:n painoisen matkatavaran, Club Malta -luokassa taas 15 kg:n painoisen matkatavaran. Maksimimitat ovat kummassakin luokassa seuraavat: 20 x 40 x 55 cm. Käsimatkatavaran on mahduttava matkustamon matkatavaralokeroihin.

Air Maltan koneeseen voi yleensä tuoda lisäksi esimerkiksi pienen tietokonekotelon, päällystakin, kameralaukun tai muun vastaavan pienen matkatavaran, mutta aina useampia matkatavaroita ei lennoille sallita. Käsimatkatavarat olisikin hyvä organisoida niin, että ne mahtuvat tarvittaessa yhden matkalaukun tai kassin sisään. Jos alle 2-vuotiaalle lapselle varataan oma paikka, voi hänelle tuoda matkustamoon oman turvaistuimen. Lentoyhtiötä on kuitenkin informoitava istuimen mitoista viimeistään 24 tuntia ennen lennon lähtöä.

Ruumaan menevien matkatavaroiden rajoitukset

Lentolipun hintaan sisältyvien matkatavaroiden määrä riippuu hankkimastasi lipputyypistä. Simply Fly ja Best Value -lipputyyppeihin kuuluu yksi kappale ruumaan kirjattavia matkatavaroita, jonka enimmäispaino on 20 kg. Spoil Yourself, Business Class ja Business Value -lippuihin ruumaan laitettavia matkatavaroita kuuluu kaksi kappaletta, niistä kunkin paino maksimissaan 20 kg. Business Anytime -lipulla ruumaan saa laittaa kaksi enintään 32 kg:n painoista matkatavaraa.

Alle 2-vuotiaiden lasten osalta ruumaan saa kirjata enintään 10 kg:n painoisen matkatavaran. Kokoontaitettavat rattaat lentoyhtiö kuljettaa maksutta. Muun ikäiset lapset saavat laittaa ruumaan saman verran matkatavaroita kuin muutkin saman lipputyypin matkustajat. Urheiluvälineiden kuljetuksista peritään yleensä lisämaksu. Pyörätuolit ja muut liikkumisapuvälineet kuljetetaan maksutta, mutta niiden mitoista ja matkustajan mahdollisesta avuntarpeesta kentällä on hyvä informoida lentoyhtiötä viimeistään 48 tuntia ennen lentoa.

Tietoa lentoyhtiöstä

  • Lentoyhtiön nimi: Air Malta
  • IATA-koodi: KM
  • Perustamisvuosi: 1973
  • Päämaja: Luqa, Malta
  • Nettisivu: airmalta.com

Eurooppa on ulottuvillasi Air Maltan siivin – varaa edullinen lento mahdollisimman pian Travellinkin avulla.

Muita suosittuja lentoyhtiöitä

Tarjouksia suosituimpiin kohteisiin

Näytä lisää