Lennot Hotellit Lento + Hotelli Autonvuokraus
Travellink on nyt käytettävissä seuraavissa maissa:
Europe
Denmark (DKK)
Norway (NOK)
Sweden (SEK)

Varaa Air France-lentoja Travellinkin kautta

Miksi kannattaa varata Travellinkin kautta?
  • Halpoja lentoja yli 450 lentoyhtiön joukosta
  • Fiksut lentoyhdistelmät
  • Meiltä saat kaiken yhdellä kertaa matkaasi varten

Parhaat Air France-lentotarjoukset

Helsinki - Bordeaux
paluulento alkaen 197€
Helsinki - Nizza
paluulento alkaen 150€
Helsinki - Lyon
paluulento alkaen 166€
Helsinki - Casablanca
paluulento alkaen 223€
Helsinki - Ljubljana
paluulento alkaen 143€
Helsinki - Tunis
paluulento alkaen 165€
Näytä lisää

Air France

Lentoyhtiöstä Air France

Ranskan kansallisella lentoyhtiöllä Air Francella on kotimaassaan kaksi tärkeää lentoliikenteen tukikohtaa: Pariisissa sijaitsevat Orlyn lentoasema ja Charles de Gaullen lentoasema. Kaiken kaikkiaan lentoyhtiöllä on noin 320 lentokohdetta 118 eri maassa. Air France kuuluu samaan konserniin alankomaalaisen KLM-lentoyhtiön kanssa, ja KLM onkin yksi sen tärkeimmistä yhteistyökumppaneista. Air France on saanut monia palkintoja, ja esimerkiksi vuonna 2015 sen Economy-luokka nimettiin World Travel Awardseissa Euroopan parhaaksi.

Air France on SkyTeam-lentoyhtiöallianssin jäsen, minkä ansiosta lentoyhtiön tarjonnasta on helppo löytää käteviä lentoreittejä ympäri maailmaa. Ranskalaislentoyhtiö tekee paljon yhteistyötä muun muassa Deltan, Korean Airin ja Aeromexicon kanssa. Pelkästään Ranskan sisällä Air Francen lennot liikennöivät 25 kaupunkiin, kuten suosittuun Nizzaan. Lisäksi Air Francen halvat lennot suuntaavat esimerkiksi Aasiassa Shanghaihin, Afrikassa Johannesburgiin ja Etelä-Amerikassa Rio de Janeiroon. Kohdemahdollisuuksia on kaikilla mantereilla Euroopan suosittuja kaupunkikohteita unohtamatta.

Lähtöselvitys netissä

Nettilähtöselvityksen Air Francen lennoille voi tehdä joko lentoyhtiön nettisivuilla tai sen matkapuhelinsovelluksen kautta. Prosessia varten tarvitset lennon varausnumeron. Halutessasi voit itse valita istumapaikkasi lentokoneessa. Monilla lentoreiteillä on mahdollista käyttää matkapuhelimeen tallennettavaa elektronista maihinnousukorttia (boarding pass), joka käy usein lentokentillä sellaisenaan matkustusdokumentiksi. Joillekin reiteille boarding pass on kuitenkin yhä printattava paperille. Kun online-lähtöselvitys on tehty, voit suunnata lentokentällä maihinnousukortin kanssa suoraan turvatarkastukseen. Mahdolliset matkatavarat on tosin ensin jätettävä lentoyhtiön baggage drop -tiskille.

Mikäli jätät lähtöselvityksen mieluiten kentällä tehtäväksi, ranskalaislentoyhtiö kannustaa matkustajia käyttämään ensisijaisesti monilta lentokentiltä löytyviä lähtöselvitysautomaatteja. Asiakkaita palvelevat myös lentoyhtiön check-in-tiskit. Jos haluat lisätä matkatavaroita varaukseesi, kannattaa se hinnan vuoksi tehdä ensisijaisesti lentoyhtiön nettisivun kautta eikä viime hetkellä lentokentällä.

Käsimatkatavaroiden rajoitukset

Ranskalaislentoyhtiön lennoille voi viedä mukanaan 1–2 käsimatkatavaraa, riippuen matkustusluokasta, eli tarkista omista lentotiedoistasi oman matkustusluokkasi käsimatkatavarasäädökset. Käsimatkatavaran kokorajoitukset ovat aina 55 x 35 x 25 cm. Lisäksi mukaan saa ottaa yhden pienen henkilökohtaisen matkatavaran, kuten käsilaukun, jonka enimmäismitat ovat 30 x 40 x 15 cm. Painoraja varsinaiselle käsimatkatavaralle ja pienelle henkilökohtaiselle tavaralle on yhteensä 12–18 kg matkustusluokasta riippuen. (Economy-luokan matkustajia koskee yleisimmin 12 kg:n rajoitus).

Jos matkustat pienen lapsen kanssa, matkustamoon voi ottaa esimerkiksi kokoontaitettavat rattaat tai turvaistuimen, mikäli niiden mitat sopivat lentoyhtiön vaatimuksiin. Lapselle voi olla sallittua ottaa lennolle myös pieni tarvikekassi (paino alle 10 kg) vaippoineen ja tarpeellisine ruokineen ja juomineen. Ruokien on hyvä olla alkuperäispakkauksissaan. Alle 10 kg:n painoiselle vauvalle voi pyytää lentoyhtiöltä matkustuskoppaa, joka on tilattava etukäteen.

Ruumaan menevien matkatavaroiden rajoitukset

Ruumaan menevien matkatavaroiden rajoitukset riippuvat matkustusluokasta, lipputyypistä ja lentokohteesta, eli oman lennon matkatavarasäädökset kannattaa tarkistaa hyvissä ajoin lentotiedoista. Yhden matkatavaran maksimikoko on aina 158 cm (leveys, korkeus ja pituus yhteenlaskettuina). Economy-luokassa matkatavaran painoraja on yleensä 23 kg ja Business-luokassa 32 kg. Euroopan lennoilla edullisimpiin lipputyyppeihin ei välttämättä sisälly yhtään ruumaan kirjattavaa matkatavaraa.

Omalla paikallaan matkustavia lapsia koskevat samat matkatavarasäännökset kuin saman luokan aikuisiakin matkustajia. Sylilapsen osalta ruumaan saa kirjata enimmillään 10 kg:n painoisen matkatavaran, paitsi aikuisen matkustaessa Light-lipulla, johon ruumaan kirjattavia matkatavaroita ei kuulu. Rattaat ja turvaistuin kuljetetaan ruumassa maksutta. Urheiluvälineiden kuljettamisesta on hyvä ilmoittaa lentoyhtiön asiakaspalveluun 48 tuntia ennen lentoa, samoin kuin esimerkiksi pyörätuolin kuljettamisesta ja mahdollisesta avustustarpeesta lentokentällä.

Tietoa lentoyhtiöstä

  • Lentoyhtiön nimi: Air France
  • IATA-koodi: AF
  • Perustamisvuosi: 1933
  • Päämaja: Pariisi, Ranska
  • Nettisivu: airfrance.com

Air France vie sinut tyylillä satoihin suosittuihin matkakohteisiin, joten buukkaa edulliset lentoliput jo tänään Travellinkin kautta!

Muita suosittuja lentoyhtiöitä

Tarjouksia suosituimpiin kohteisiin

Näytä lisää

Air France fly
Air France flyreiser
Air France flyg