Denmark (DKK)

Varaa Braathens Regional Airlines-lentoja Travellinkin kautta

��
Q
Miksi kannattaa varata Travellinkin kautta?
Halpoja lentoja yli 450 lentoyhtiön joukosta
Fiksut lentoyhdistelmät
Meiltä saat kaiken yhdellä kertaa matkaasi varten

Braathens Regional Airlines

Lentoyhtiöstä Braathens Regional Airlines

Ruotsalaislentoyhtiö BRA – eli Braathens Regional Airways – keskittyy ennen kaikkea alueellisiin lentoreitteihin ja tarjoaa lentoja 13 kohteeseen eri puolilla Ruotsia ja sen lähialueita. Lentoyhtiön tukikohta sijaitsee Tukholmassa, Bromman vilkkaasti liikennöidyllä lentoasemalla, josta suuri osa yhtiön lennoista lähtee liikkeelle. Bran lennot ponnistavat muun muassa Malmöön, Visbyyn, Uumajaan, Göteborgiin, Norrköpingiin ja Suomen puolella Helsinkiin. Ruotsalaislentoyhtiön tärkempiin yhteistyökumppaneihin kuuluukin suomalaislentoyhtiö Finnair. Suuriin lentoyhtiöalliansseihin yhtiö ei ainakaan toistaiseksi kuulu.

Alueellisten reittien lisäksi Bran halvat lennot pitävät sisällään myös charter-lentoja eri puolelle Eurooppaa. Omia koneita lentoyhtiön käytössä on kaikkiaan 11 kappaletta, ja sen laivasto muodostuu AVRO RJ 100 ja AVRO RJ 85 -lentokoneista. BRA on ylpeä täsmällisyydestään, ja tilastojen valossa noin 93 prosenttia sen lennoista saapuukiin määränpäähänsä ajallaan. Pienehkö lentoyhtiö lupaa asiakkailleen myös varmasti henkilökohtaista palvelua.

Lähtöselvitys netissä

Käsimatkatavaroiden rajoitukset

Matkustamoon on aina sallittua ottaa mukaan yksi varsinainen käsimatkatavara, jonka enimmäismitat ovat 50 x 40 x 25 cm ja maksimipaino 8 kg. Tämän käsimatkatavaran lisäksi koneeseen saa tuoda esimerkiksi kannettavan tietokoneen, naisten käsilaukun, päällystakin, kameralaukun, kirjan tai pari lehteä, vauvanruokaa (lennolla syötäväksi) tai matkustamon mittoihin sopivat liikkumisapuvälineet (esimerkiksi kainalosauvat). Kaikkien tavaroiden on mahduttava matkatavaralokeroihin tai edessä olevan penkin alle.

Yli 2-vuotiaita lapsia koskevat samat käsimatkatavarasäädökset kuin aikuisiakin. Alle 2-vuotiaiden sylilasten osalta koneeseen ei saa tuoda omaa käsimatkatavaraa. Rattaita ei voi kuljettaa matkustamossa, vaan ne on aina kirjattava ruumassa vietäviksi. Lentoyhtiö muistuttaa matkailijoita pakkaamaan käsimatkatavaroihin tärkeimmät lääkkeet, joita matkustaja voi tarvita esimerkiksi lennon viivästyessä.

Ruumaan menevien matkatavaroiden rajoitukset

Ruumaan menevien matkatavaroiden rajoitukset ovat samat niin kotimaan lennoilla kuin kansainvälisillä reiteilläkin. Matkatavararajoitteet riippuvat aina matkustajan valitsemasta lipputyypistä. Extra-lippuun matkatavaroita kuuluu kaikkiaan 30 kg, Bas-lippuun 20 kg, Fast-lippuun 20 kg ja muihin lipputyyppeihin 20 kg. Matkatavaran enimmäiskoko on aina 158 cm (pituus, leveys ja korkeus yhteenlaskettuina). Matkatavaroita voi lisätä varaukseen lisämaksusta, mutta yksittäisen ruumaan hyväksyttävän matkatavaran enimmäispaino on aina 32 kg.

Yli 2-vuotiaita lapsia koskevat myös ruumaan laitettavien matkatavaroiden osalta samat säännökset kuin aikuisiakin. Alle 2-vuotiaiden sylilasten osalta ruumaan ei saa laittaa yhtään matkatavaraa. Ruumassa voi kuljettaa lastenrattaat ilmaiseksi, mutta pyörät on irrotettava paikoiltaan ja rattaat on pakattava kuljetuslaukun sisälle vahinkojen välttämiseksi. Polkupyörät kuljetetaan lennolla ilmaiseksi, jos ne sopivat painoltaan normaalien matkatavaroiden raameihin.

Tietoa lentoyhtiöstä

  • Lentoyhtiön nimi: Braathens Regional Airways
  • IATA-koodi: TF
  • Perustamisvuosi: 1976
  • Päämaja: Trollhättan, Ruotsi
  • Nettisivu: flygbra.se

Elämykset eivät aina ole kaukana! BRA kuljettaa edullisesti pohjoismaisiin suosikkikaupunkeihin, joten varaa nyt halvat lennot Travellinkin kautta!

Muita suosittuja lentoyhtiöitä

Tarjouksia suosituimpiin kohteisiin

Näytä lisää

Braathens Regional Airlines fly