Denmark (DKK)
Norway (NOK)
Sweden (SEK)

Varaa TAP Portugal-lentoja Travellinkin kautta

��
Q
Miksi kannattaa varata Travellinkin kautta?
Halpoja lentoja yli 450 lentoyhtiön joukosta
Fiksut lentoyhdistelmät
Meiltä saat kaiken yhdellä kertaa matkaasi varten

Parhaat TAP Portugal-lentotarjoukset

Porto - Funchal
Porto - Funchal
paluulento alkaen 73€
Dublin - Marrakech
Dublin - Marrakech
paluulento alkaen 296€
Bryssel - Banjul
paluulento alkaen 470€
Faro - Barcelona
paluulento alkaen 194€
Faro - Lissabon
paluulento alkaen 78€
Lissabon - Horta
paluulento alkaen 179€
Näytä lisää

TAP Portugal

Lentoyhtiöstä TAP Portugal

Portugalin suurimman lentoyhtiön TAP Portugalin päämaja ja lentoliikenteen tukikohta sijaitsee Lissabonissa Portelan lentoasemalla. TAP Portugalin lennot kulkevat yli 76 kohteeseen kaikkiaan 29 maassa. Lentoyhtiö on Star Alliance -lentoyhtiöallianssin jäsen, minkä ansiosta TAP tarjoaa kattavasti lentoyhteyksiä ympäri maailmaa. Lentoyhtiö on palkittu muun muassa vuonna 2014 ja 2015 matkailualan World Travel Awards -palkinnolla Euroopan parhaana Afrikkaan ja Etelä-Amerikkaan lentävänä lentoyhtiönä.

TAP Portugalin halvat lennot kuljettavat matkustajia vilkkain yhteyksin esimerkiksi Afrikan mantereelle sekä Etelä- ja Pohjois-Amerikkaan. Suosittuja kohteita ovat muun muassa Marokon Tanger, Brasilian Belo Horizonte ja São Paulo, Kap Verden Boa Vista ja Ghanan Accra. Pohjois-Amerikassa TAP Portugalin siivin voi lentää vaikkapa New Yorkiin tai Miamiin. Portugalin sisäisiin kohteisiin ja lähialueille, esimerkiksi Espanjaan ja Ranskaan, liikennöi pääasiassa TAP Portugalin omistama alueellinen lentoyhtiö TAP Express.

Lähtöselvitys netissä

Portugalilaislentoyhtiön lennoille on mahdollista tehdä lähtöselvitys netissä 36 tuntia ennen lennon lähtöä joko lentoyhtiön nettisivuilla tai TAP-matkapuhelinsovelluksen kautta. Yhdysvaltojen lennoille lähtöselvitys on mahdollista tehdä vasta 24 tuntia ennen lähtöaikaa. Online-lähtöselvitys onnistuu esimerkiksi lennon varausnumeron avulla. Lähtöselvityksen voi tehdä ilmaiseksi myös lentokentällä lentoyhtiön check-in-tiskeillä, mutta prosessiin kannattaa tässä tapauksessa varata reilummin aikaa. Lähtöportilla on aina oltava 30 minuuttia ennen lennon lähtöä. Istumapaikan koneesta voi valita check-in-prosessin yhteydessä ja aiempaa paikkavarausta voi myös muuttaa.

Mikäli valitset online-lähtöselvityksen, maihinnousukorttia (boarding pass) ei tarvitse printata, jos se on tallennettu esimerkiksi älypuhelimeen. Boarding passin kanssa voi suunnata suoraan turvatarkastuksen kautta lähtöportille, jos matkatavaroita ei ole. Ruumaan kirjattavat matkatavarat jätetään baggage drop -tiskille. Jos haluat lisätä varaukseesi matkatavaroita, onnistuu se lisämaksusta lentoyhtiön nettisivuilla ennen lähtöselvityksen tekemistä.

Käsimatkatavaroiden rajoitukset

TAP Portugalin kaikissa lentoluokissa matkustamoon saa viedä ainakin yhden käsimatkatavaran. Economy-luokassa lippuun kuuluu normaalisti yksi käsimatkatavara ja Business-luokassa kaksi. Painoraja matkatavaralle on 8 kg ja maksimimitat 55 x 40 x 20 cm. Mukaan matkustamoon saa lisäksi ottaa yhden henkilökohtaisen tavaran, esimerkiksi käsi-, tietokone- tai kameralaukun, jonka painoraja on 2 kg ja kokorajoitukset 40 x 30 x 15 cm. Jos käsimatkatavarat ylittävät rajoitukset, on ne kirjattava ruumaan. Hinta ylimääräisistä matkatavaroista veloitetaan lähtöportilla luottokortilta.

Lentoyhtiön reiteillä lentäviä 2–12-vuotiaita lapsia koskevat samat käsimatkatavarasäännökset kuin aikuisiakin. Alle 2-vuotiaille lapsimatkustajille saa viedä koneeseen heidän lennolla tarvitsemansa ruuat ja muut tarvikkeet. Kokoontaitettavat rattaat tai vauvanistuin voi olla mahdollista ottaa koneeseen käytettävissä olevasta tilasta riippuen. Erityismatkatavaratarpeet kannattaa aina ilmoittaa lentoyhtiölle varausta tehdessä, ja vauvankoppaa voi tiedustella lentoyhtiöltä alle 10 kg:n painoisille vauvoille lennon ajaksi.

Ruumaan menevien matkatavaroiden rajoitukset

TAP Portugalin ruumaan kirjattavien matkatavaroiden rajoitukset vaihtelevat riippuen lentokohteesta ja matkustusluokasta. Economy-luokan edullisimmat tarjousliput esimerkiksi Euroopan lennoille eivät välttämättä sisällä yhtään ruumaan menevää matkatavaraa, mutta matkatavaran voi lisätä varaukseen lisämaksusta. Tarkista matkatavararajoitukset aina omasta varauksestasi. Executive-luokan lentolippuihin kuuluu lähes poikkeuksetta ainakin 2 matkatavaraa ja muiden luokkien lentolippuihin normaalisti 1–2 matkatavaraa.

Ruumaan menevien matkatavaroiden painoraja on normaalisti 23 kg ja kokorajoitus 158 cm (matkalaukun korkeus, leveys ja pituus yhteenlaskettuna). Executive-luokassa matkalaukun painoraja on maksimissaan 32 kg. Urheiluvälineet lasketaan yhdeksi matkatavaraksi, jos ne eivät ylitä paino- ja kokorajoitteita. Muussa tapauksessa niiden kuljettamisesta peritään lisämaksu. Esimerkiksi liikuntaesteisten on mahdollista saada avustusta lentokentälle, mutta avustus on varattava etukäteen lentoyhtiön Contact Centerin kautta.

Tietoa lentoyhtiöstä

  • Lentoyhtiön nimi: TAP Portugal
  • IATA-koodi: TP
  • Perustamisvuosi: 1945
  • Päämaja: Lissabon, Portugal
  • Nettisivu: flytap.com

Oli päämääränäsi sitten Eurooppa, Afrikka tai Amerikka, varaa TAP Portugalin halvat lennot Travellinkin kautta!

Muita suosittuja lentoyhtiöitä

Tarjouksia suosituimpiin kohteisiin

Näytä lisää

TAP Portugal fly
TAP Portugal flyreiser
TAP Portugal flyg