Varaa Severstal aircompany-lentoja Travellinkin kautta

Miksi kannattaa varata Travellinkin kautta?
Halpoja lentoja yli 450 lentoyhtiön joukosta
Fiksut lentoyhdistelmät
Meiltä saat kaiken yhdellä kertaa matkaasi varten

Severstal aircompany

Lentoyhtiöstä Severstal aircompany

Venäläisen lentoyhtiön Severstal Aircompanyn kotikaupunki on Vologdan alueella sijaitseva Tšerepovets, jonka lentokenttä toimiikin lentoyhtiön liikenteen tärkeimpänä solmukohtana. Lentoyhtiöllä on niin reitti- kuin charter-lentojakin kohteisiin Venäjällä ja Itä-Euroopassa – etenkin niin kutsutun Itsenäisten valtioiden yhteisön alueella. Lentoyhtiön laivasto on pienehkö, sillä siihen kuuluu noin kuusi lentokonetta, jotka ovat pääasiassa Bombardier CRJ200LR -mallisia lentokoneita.

Severstal Aircompanyn halvat lennot liikennöivät suosittujen matkailukaupunkien, kuten Moskovan ja Pietarin, lisäksi esimerkiksi Krimin Simferopoliin, Mineralnyje Vodyn kylpyläkaupunkiin, Kirgisian Sovetskiyyn, Mustanmeren rannikolla sijaitsevaan Gelendžikiin ja Bulgarian Burgasiin. Mikäli mielessä on edullinen loma Venäjällä tai itäisen Euroopan alueella, Severstal Aircompanyn lennot kannattaa tutkia tarkkaan. Venäläislentoyhtiö on nostettu useissa vertailuissa yhdeksi kotimaansa täsmällisimmistä lentoyhtiöistä. Suuriin lentoyhtiöalliansseihin yhtiö ei ainakaan toistaiseksi kuulu, mutta se tekee yhteistyötä muun muassa Belavia Belarussian Airlinesin kanssa.

Lähtöselvitys netissä

Online-lähtöselvitys on käytössä monilla Sevestral Aircompanyn käyttämillä kentillä, esimerkiksi Kaliningradissa, Murmanskissa, Tšerepovetsissä, Pulkovossa ja Domodedovossa. Jos nettilähtöselvitys onnistuu lähtökentälläsi, se on mahdollista tehdä aikaisintaan 24 tuntia ennen lennon lähtöä ja viimeistään neljä tuntia ennen lentoa. Lähtöselvitysvaiheessa voit myös valita itsellesi istumapaikan koneesta. Printtaa prosessin päätteeksi maihinnousukortti (boarding pass) mukaan lentokentälle. Sen tulostaminen onnistuu myös lentokentän check-in-tiskeillä viimeistään 50 minuuttia ennen lentoa.

Vaikka olisitkin tehnyt lähtöselvityksen netissä, on matkatavarat jätettävä baggage drop -tiskille ja muut lentokentän muodollisuudet hoidettava viimeistään 40 minuuttia ennen lennon lähtöä. Jos lennät ulkomaille, on kentällä esitettävä yleensä passi ja muut matkustusdokumentit, esimerkiksi viisumi. Halutessasi voit jättää koko check-in-prosessin kentällä tehtäväksi.

Käsimatkatavaroiden rajoitukset

Matkustamoon saa tuoda Severstal Aircompanyn lennoilla yhden varsinaisen käsimatkatavaran, jonka enimmäispaino on 5 kg ja maksimimitat 55 x 40 x 20 cm. Lisäksi matkustamoon saa ottaa esimerkiksi päällystakin, ohuen peiton, lukemista, sateenvarjon, vauvan kantokopan (kunhan sen mitat sopivat matkustamoon) ja vauvan lennolla tarvitsemat ruuat ja vaipat. Myös liikkumisapuvälineet, esimerkiksi kainalosauvat, voi luonnollisestikin ottaa mukaan lennolle. Tilaa voi olla myös kokoontaitettavalle pyörätuolille.

Alle 2-vuotias lapsi saa matkustaa lennoilla aikuisen sylissä, mutta 2–12-vuotiaalle lapselle on varattava koneesta oma paikka. Omalla paikalla matkustavaa lasta koskevat myös samat matkatavararajoitukset kuin muitakin saman luokan matkustajia. Jos tuot vauvalle matkustamoon matkakopan, muista, että nousun ja laskun aikana vauvan on aina oltava aikuisen sylissä.

Ruumaan menevien matkatavaroiden rajoitukset

Ruumaan laitettavien matkatavaroiden rajoitukset riippuvat Severstal Aircompanyn lennoilla lentoreitistä sekä matkustusluokasta, eli tarkat matkatavararajoitteet kannattaa tarkistaa aina ennen lentokentälle suuntaamista lentotiedoista. Matkan hintaan kuuluu yleensä Economy-luokassa enintään 15–20 kg:n painoinen matkatavara ja Business-luokassa normaalisti enintään 30 kg:n painoinen matkatavara. Lisämaksusta matkatavaroita voi kuljettaa ruumassa enemmänkin.

Alle 2-vuotiaalle lapselle ei kuulu ruumaan kirjattavia matkatavaroita lainkaan, mutta 2–12-vuotias lapsi saa kuljettaa ruumassa 10–20 kg:n matkatavaran (reitistä ja matkustusluokasta riippuen). Lentokoneen ruumaan saa kirjata ilmaiseksi myös lastenrattaat. Mikäli matkustat esimerkiksi suurikokoisen urheiluvälineen kanssa, kannattaa sille varata paikka lentokoneesta etukäteen. Urheiluvälineen kuljetuksesta voidaan periä lisämaksu. Pyörätuoli kuljetetaan ruumassa ilmaiseksi, mutta sen mitoista on informoitava lentoyhtiötä etukäteen.

Tietoa lentoyhtiöstä

  • Lentoyhtiön nimi: Severstal Aircompany
  • IATA-koodi: D2
  • Perustamisvuosi: 1955
  • Päämaja: Tšerepovets, Venäjä
  • Nettisivu: severstal-avia.ru

Severstal Aircompany vie lentomatkailijat edullisesti Venäjän ja Itä-Euroopan aarteiden äärelle. Buukkaa omat lentosi jo tänään Travellinkin kautta!

Muita suosittuja lentoyhtiöitä

Tarjouksia suosituimpiin kohteisiin