Lennot Hotellit Lento + Hotelli Autonvuokraus
Travellink on nyt käytettävissä seuraavissa maissa:

Varaa Emirates-lentoja Travellinkin kautta

Miksi kannattaa varata Travellinkin kautta?
  • Halpoja lentoja yli 450 lentoyhtiön joukosta
  • Fiksut lentoyhdistelmät
  • Meiltä saat kaiken yhdellä kertaa matkaasi varten

Parhaat Emirates-lentotarjoukset

Brisbane - Christchurch
paluulento alkaen 502€

Emirates

Lentoyhtiöstä Emirates

Yhdistyneiden Arabiemiirikuntien suosituimpiin lentoyhtiöihin kuuluvan Emiratesin tukikohta sijaitsee matkailijoiden suosimassa Dubaissa. Skytraxin lentoyhtiövertailussa lentoyhtiö rankattiin vuonna 2017 maailman neljänneksi parhaaksi lentoyhtiöksi, eli lentoyhtiön asiakkaat luottavat sen laadukkaisiin palveluihin. Dubailaislentoyhtiöllä on maailman suurin laivasto Airbus A380 ja Boeing 777 -lentokoneita; kaiken kaikkiaan noin 230 konetta. Emiratesin lennot kulkevat maailmalla 150:een eri kohteeseen Lähi-idässä, Aasiassa, Afrikassa, Euroopassa ja Amerikan mantereella.

Emirates ei kuulu mihinkään suureen lentoyhtiöallianssiin, mutta se tekee yhteistyötä monien lentoyhtiöiden kanssa lentojen operoinnissa. Emiratesin halvat lennot tehdään tietyillä etapeilla yhteistyössä muun muassa Air Mauritiuksen, Bangkok Airwaysin, Flyben, Japan Airlinesin, Korean Airin, TAP Portugalin ja lukuisien muiden tunnettujen lentoyhtiöiden kanssa. Hyppää Emiratesin lennoille esimerkiksi Bahrainiin, Abu Dhabiin, Kuala Lumpuriin tai Delhiin. Eksoottisissa kohteissa valinnanvaraa on pilvin pimein.

Lähtöselvitys netissä

Emiratesin lennoille voi tehdä kätevästi lähtöselvityksen netin kautta aikaisintaan 48 tuntia ja viimeistään 90 minuuttia ennen lennon lähtöä. Lähtöselvityksen aikana voit varata oman istumapaikkasi koneesta ilman lisäkustannuksia, ja kun check-in-prosessi on saatu päätökseen, voit joko printata maihinnousukorttisi (boarding pass) mukaan kentälle tai tallentaa sen matkapuhelimeesi mobiiliversiona. Jos haluat lisätä varaukseesi lisää matkatavaroita, tulee se edullisemmaksi nettisivujen kautta tehtynä kuin paikan päällä lentokentällä.

Vaikka online-lähtöselvitys olisi tehty, lentoyhtiö pyytää matkustajia olemaan lentokentällä aina viimeistään 90 minuuttia ennen lennon lähtöä mahdollisten matkatavaroiden kirjaamiseksi ruumaan. Turvatarkastukseen pyydetään siirtymään tuntia ennen lentoa ja lähtöportille 45 minuuttia ennen lennon lähtöaikaa. Lähtöselvitys on mahdollista tehdä myös kokonaisuudessaan lentokentän lähtöselvitystiskeillä, mutta tässä tapauksessa lentoyhtiö pyytää matkustajia saapumaan kentälle jopa kolme tuntia ennen lentoaikaa.

Käsimatkatavaroiden rajoitukset

Käsimatkatavararajoitukset Emiratesin lennoilla riippuvat ennen kaikkea matkustusluokasta, joten varmista rajoitukset omista lipputiedoistasi. Ensimmäisessä luokassa ja Business-luokassa matkustamoon sallitaan normaalisti kaksi käsimatkatavaraa: yksi kova matkalaukku (enimmäismitat 45 x 35 x 20 cm) ja yksi kangaskassi (enimmäismitat 55 x 38 x 20 cm). Kukin käsimatkatavara saa painaa enintään 7 kg. Economy-luokassa matkustamoon saa viedä yhden käsimatkatavaran, jonka enimmäismitat ovat 55 x 38 x 20 cm ja maksimipaino 7 kg.

Pienen lapsen kanssa matkustavat saavat ottaa mukaansa vauvan kantokopan tai kokoontaitettavat rattaat, jos niille on tilaa matkustamossa. Pienelle vauvalle voi varata matkustamoon matkakopan. Voit myös tuoda matkustamoon lentoyhtiön vaatimuksiin soveltuvan turvaistuimen, jos olet varannut lapsellesi oman paikan. Vauvalle voi tuoda matkustamoon lisäksi enimmillään 5 kg:n painoisen tarvikekassin.

Ruumaan menevien matkatavaroiden rajoitukset

Ruumaan kirjattavien matkatavaroiden rajoitukset riippuvat lentoreitistä ja matkustusluokasta. Economy-luokan lipputyypeillä (Special, Saver, Flex ja Flex Plus) lentävät saavat kirjata ruumaan yleensä 20–35 kg:n edestä matkatavaroita. Business-luokassa ruumaan laitettavien matkatavaroiden kiloraja on yleensä 40 ja ensimmäisessä luokassa 50. Kilorajat pätevät lähes kaikilla lennoilla Kanadan sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikan kohteita lukuun ottamatta. Tarkat matkatavararajoitukset voi tarkistaa omista lentotiedoista.

Pienen lapsen kanssa matkustava saa tavallisesti kirjata ruumaan normaalien matkatavaroidensa lisäksi 10 kg:n lisämatkatavaran sekä lisäksi esimerkiksi lastenrattaat. Urheiluvälineet voi kuljettaa toisinaan matkatavarakiintiöön kuuluvina toisinaan taas lisämaksusta riippuen niiden koosta ja lentoreitistä. Ruumassa kuljetettavasta pyörätuolista on hyvä informoida lentoyhtiötä 48 tuntia ennen lentoa.

Tietoa lentoyhtiöstä

  • Lentoyhtiön nimi: Emirates
  • IATA-koodi: EK
  • Perustamisvuosi: 1985
  • Päämaja: Dubai, Yhdistyneet arabiemiirikunnat
  • Nettisivu: emirates.com

Maailman laadukkaimpiin lentoyhtiöihin kuuluvan Emiratesin lennot takaavat unohtumattoman matkan. Varaa nyt lentosi Travellinkin kautta!