Lennot Hotellit Lento + Hotelli Autonvuokraus
Travellink on nyt käytettävissä seuraavissa maissa:

Varaa Ryanair-lentoja Travellinkin kautta

Miksi kannattaa varata Travellinkin kautta?
  • Palkittu nettimatkatoimisto
  • Halpoja lentoja yli 450 lentoyhtiön joukosta
  • Fiksut lentoyhdistelmät

Parhaat Ryanair-lentotarjoukset

Helsinki - Riika
paluulento alkaen 24€
Helsinki - Nowy Dwor Mazowiecki
paluulento alkaen 38€
Helsinki - Alicante
paluulento alkaen 122€
Helsinki - Venetsia
paluulento alkaen 52€
Helsinki - Kaunas
paluulento alkaen 34€
Helsinki - Poznań
paluulento alkaen 44€
Näytä lisää

Ryanair

Lentoyhtiöstä Ryanair

Euroopan suosituin lentoyhtiö, irlantilainen Ryanair, on tunnettu halpalennoistaan eri puolille maailmaa. Vuonna 2017 lentoyhtiö ylitti ensimmäisenä eurooppalaisena lentoyhtiönä maagisen biljoonan matkustajan rajan, ja 737 lentokoneen laivastollaan irlantilaislentoyhtiö kuljettaa matkustajia yli 200 kohteeseen, jotka sijaitsevat 33:ssä eri maassa. Lentoyhtiön kilpailuvaltti ovat hyvin kilpailukykyiset hinnat, joiden ylläpitämisen mahdollista muun muassa se, että lentoyhtiöllä on tapana käyttää päälentokenttien sijaan hieman syrjäisempiä lentoasemia suosittujen kohteiden läheisyydessä.

Ryanairin lentoliikenteen tärkeimpiä tukikohtia ovat Dublinin lentokenttä sekä Lontoon Stanstedin lentoasema. Vaikka Ryanairin halvat lennot voi napata pääasiassa Euroopan kohteisiin, on lentoyhtiöllä joitakin kohteita myös muissa maanosissa. Ryanairin lennot suuntaavat vilkkain yhteyksin esimerkiksi Bergamoon, Charleroihin, Gironaan, Hahniin, Alicanteen, Madridiin ja Pisaan; suosittuja kohteita on tosin lukuisia muitakin. Suomessa halpalentoyhtiö lentää Tampereelle. Ryanairin halvat lennot ovat valtaosin lentoyhtiön itsensä operoimia, sillä yhtiö ei kuulu suuriin lentoyhtiöalliansseihin, eikä sillä toistaiseksi ole merkittäviä yhteistyösopimuksia muiden lentoyhtiöiden kanssa.

Lähtöselvitys netissä

Käsimatkatavaroiden rajoitukset

Ryanairin kaikilla lennoilla pätevät samat käsimatkatavararajoitukset. Kaikille lentoyhtiön Regular fare -lipputyypin matkustajille kuuluu matkustamoon kaksi käsimatkatavaraa. Varsinainen käsimatkatavaralaukku saa painaa enimmillään 10 kg ja sen maksimimitat ovat 55 x 40 x 20 cm. Lisäksi mukaan saa ottaa pienen henkilökohtaisen matkatavaran, esimerkiksi käsilaukun, jonka enimmäismitat ovat 35 x 20 x 20 cm.

Pienen sylilapsen (iältään 8 päivästä 23 kuukauteen) kanssa matkustavat vanhemmat saavat ottaa matkustamoon myös yhden pienen tarvikekassin, jonka maksimipaino on 5 kg. Kassissa voi kuljettaa vauvan lennolla tarvitsemat vaipat, ruuat ja muut tarvikkeet. Rattaat siirretään yleensä viimeistään lähtöportilta lentokoneen ruumaan. Omalla paikallaan matkustavalle lapselle kuuluu yleensä sama matkatavarakiintiö kuin muillekin saman lipputyypin matkustajille. Jos haluat tuoda lapsellesi matkustamoon oman turvaistuimen, se on mahdollista, mikäli istuin on lentoyhtiön vaatimusten mukainen.

Ruumaan menevien matkatavaroiden rajoitukset

Ruuman laitettavat matkatavarat ovat yleensä aina irlantilaislentoyhtiön lennoilla maksullisia. Ruumaan laitettavaksi voi ostaa 15 tai 20 kg:n painoisen matkatavaran, ja edullisimmaksi niiden varaaminen ja maksaminen tulee lentoyhtiön nettisivujen kautta. Kalliimpia vaihtoehtoja ovat matkatavaroiden varaaminen lentokentällä tai lentoyhtiön puhelinpalvelun kautta.

Urheiluvälineiden kuljettamisesta ruumassa lentoyhtiö perii aina lisämaksun, joka riippuu välineen koosta. Lapsiperheet saavat kirjata ruumaan maksutta lastenrattaat sekä lisäksi esimerkiksi turvaistuimen. Lentoyhtiö toivoo, että muun muassa rattaat pakattaisiin matkakassiin kuljetusta varten. Muista mahdollisista pienen lapsen matkatavaroista, joita saa kirjata ruumaan maksimissaan 20 kg:n edestä, on maksettava pieni erillismaksu. Ruumassa kuljetetaan maksutta myös esimerkiksi pyörätuolit ja muut liikkumista avustavat laitteet, mutta niiden mitoista on informoitava lentoyhtiötä viimeistään 48 tuntia ennen lennon lähtöä.

Tietoa lentoyhtiöstä

  • Lentoyhtiön nimi: Ryanair
  • IATA-koodi: FR
  • Perustamisvuosi: 1985
  • Päämaja: Dublin, Irlanti
  • Nettisivu: ryanair.com

Euroopan suosituimman halpalentoyhtiön Ryanairin hintoja on vaikea päihittää, joten nappaa nyt halvimmat lennot Travellinkin kautta!

Muita suosittuja lentoyhtiöitä

Tarjouksia suosituimpiin kohteisiin

Näytä lisää