Denmark (DKK)
Norway (NOK)

Varaa Aeroflot-lentoja Travellinkin kautta

��
Q
Miksi kannattaa varata Travellinkin kautta?
Halpoja lentoja yli 450 lentoyhtiön joukosta
Fiksut lentoyhdistelmät
Meiltä saat kaiken yhdellä kertaa matkaasi varten

Aeroflot

Lentoyhtiöstä Aeroflot

Venäjän kansallinen lentoyhtiö Aeroflot kuuluu maailman vanhimpien lentoyhtiöiden joukkoon. Sen lentoliikenteen tärkein solmukohta sijaitsee Moskovassa, Šeremetjevon kansainvälisellä lentoasemalla, ja Aeroflotin lennot suuntaavat kaikkiaan 50 maahan maailmalla. Pelkästään Venäjän sisällä lentoreittejä on 50. Aeroflotin reittejä lentää yhtiön yli sadan koneen laivasto. Vuonna 2016 Aeroflot sai Skytrax World Airline Awards -palkinnon Itä-Euroopan parhaana lentoyhtiönä viidettä kertaa peräkkäin.

Aeroflot on osa maailman toiseksi suurinta lentoyhtiöallianssia, SkyTeamia, mikä mahdollistaa kätevien lentoyhteyksien tarjoamisen ympäri maailmaa. Lisäksi lentoyhtiöllä on lentojen operoinnissa yhteistyökumppaneina esimerkiksi AirEuropa ja Air France. Aeroflotin halvat lennot vievät lentomatkustajia suosittuihin kohteisiin paitsi Venäjällä ja Itä-Euroopassa myös Yhdysvalloissa, esimerkiksi Washingtonissa, New Yorkissa ja Los Angelesissa, sekä Lähi-idässä, muun muassa Dubaissa, ja Aasiassa aina Hong Kongista Phuketiin ja Souliin. Myös Euroopassa lentokohteita on lukuisia alkaen suosituista matkailukaupungeista, kuten Amsterdam, Helsinki, Rooma ja Pariisi.

Lähtöselvitys netissä

Useimmille Aeroflotin operoimille lennoille on mahdollista tehdä lähtöselvitys netissä. Lähtöselvitysmahdollisuus aukeaa 24 tuntia ennen matkaa ja sulkeutuu kohteesta riippuen 45–60 minuuttia ennen lennon lähtöä. Check-in-vaiheessa matkustaja voi valita koneesta itselleen mieleisen paikan. Tietokoneella lähtöselvitystä tekevän on printattava maihinnousukortti (boarding pass) paperille itse, ja jos ruumaan kirjattavia matkatavaroita ei ole, voi kentällä suunnata suoraan boarding passin kera turvatarkastukseen. Ruumaan menevät matkatavarat jätetään lentoyhtiön baggage drop -tiskille.

Lähtöselvityksen voi tehdä ilmaiseksi myös lentoyhtiön check-in-tiskeillä lentokentällä. Esimerkiksi lemmikkien kanssa matkustavien on aina tehtävä lähtöselvitys henkilökohtaisesti lentoasemalla. Check-in-tiskit avautuvat kaksi tuntia ennen lennon lähtöä ja sulkeutuvat yleensä 40 minuuttia ennen lennon lähtöaikaa. Oman lennon matkatavararajoitukset kannattaa tarkistaa lentovarauksesta hyvissä ajoin esimerkiksi lentoyhtiön nettisivujen kautta, ja ylimääräisiä matkatavaroita on mahdollista ostaa lisämaksusta.

Käsimatkatavaroiden rajoitukset

Käsimatkatavararajoitukset Aeroflotin lennoilla riippuvat matkustusluokasta. Business-luokassa käsimatkatavaran enimmäispaino on 15 kg, kun taas muissa lentoluokissa se on 10 kg. Matkustamoon tuotava matkatavara ei saa missään matkustusluokassa ylittää 55 x 40 x 20 cm kokorajoitusta (yhteensä 115 cm). Jos käsimatkatavara ylittää kokorajoitukset, on se kirjattava ruumaan, jolloin siitä on mahdollisesti maksettava lisämaksu. Varsinaisen käsimatkatavaran lisäksi matkustamoon voi viedä esimerkiksi pienen tietokonelaukun tai käsilaukun

Alle yhden vuoden ikäisen lapsen kanssa matkustavat voivat tiedustella lentoyhtiöltä mahdollisuutta vauvan matkasängyn saamiseksi matkustamoon. Tiedustelu on tehtävä lentoyhtiölle viimeistään 36 tuntia ennen lennon lähtöä esimerkiksi lentoyhtiön Contact Centren kautta. Yli kolmen tunnin pituisille lennoille lapsille voi tilata myös erikoisruuan viimeistään 36 tuntia ennen matkalle lähtöä.

Ruumaan menevien matkatavaroiden rajoitukset

Business- ja Comfort-luokissa matkustavien lipun hintaan kuuluu yleensä ainakin kaksi ruumaan kirjattavaa matkatavaraa. Economy-luokassa matkustaville lippuun sisältyy ainakin yksi matkatavara. Esimerkiksi kaukolennoilla matkatavaroita voi kuitenkin kirjata ruumaan jopa 2–3 kohteesta riippuen, joten oman lennon matkatavarasäädökset kannattaa tarkistaa ennen kentälle suuntaamista. Business-luokassa ruumaan menevän matkatavaran painorajoitus on 32 kg, muissa matkustusluokissa puolestaan 23 kg.

2–12-vuotiaille lapsimatkustajille kuuluu sama määrä ruumaan kirjattavia matkatavaroita kuin aikuisillekin. Alle 2-vuotiaille, aikuisten sylissä matkustaville lapsille puolestaan kuuluu yksi maksimissaan 10 kg:n painoinen ruumaan kirjattava matkatavara. Myös yhdet enintään 20 kg:n painoiset lastenrattaat tai matkasängyn voi kuljettaa ruumassa ilmaiseksi. Monet urheiluvälineet lasketaan yhdeksi matkatavaraksi. Myös pyörätuoli kuljetetaan koneessa veloituksetta, ja lentoyhtiö avustaa kentillä ja koneessa mahdollisuuksien mukaan liikuntarajoitteisia matkustajia. Erityisavun tarpeesta on informoitava lentoyhtiötä mieluiten jo varausta tehdessä.

Tietoa lentoyhtiöstä

  • Lentoyhtiön nimi: Aeroflot
  • IATA-koodi: SU
  • Perustamisvuosi: 1923
  • Päämaja: Moskova, Venäjä
  • Nettisivu: aeroflot.com

Perinteikäs Aeroflot kuljettaa reissaajia edullisesti ympäri maailmaa. Muista varata halpa lentosi Travellinkin kautta jo tänään!

Muita suosittuja lentoyhtiöitä

Tarjouksia suosituimpiin kohteisiin

Näytä lisää

Aeroflot fly
Aeroflot flyreiser