Varaa Avion Express-lentoja Travellinkin kautta

��
Q
Miksi kannattaa varata Travellinkin kautta?
Halpoja lentoja yli 450 lentoyhtiön joukosta
Fiksut lentoyhdistelmät
Meiltä saat kaiken yhdellä kertaa matkaasi varten

Avion Express

Lentoyhtiöstä Avion Express

Avion Express on Vilnassa päämajaansa pitävä liettualainen lentoyhtiö, jonka toiminta perustuu lentopalvelujen tarjoamiseen muiden lentoyhtiöiden käyttöön. Lentoyhtiö tarjoaa siis leasing-palveluita, joihin sisältyvät pelkän lentokonevuokran lisäksi muutkin lennoilla tarvittavat palvelut. Tällä hetkellä lentoyhtiö operoi noin 16 Airbus-lentokoneen voimin, ja sen päämajassa Vilnassa työskentelee noin 90 työntekijää.

Avion Expressin lennot suuntaavat tarpeen mukaan kaikkialle maailmaan, ja siitä onkin tullut yksi alansa ykkösyhtiöistä koko maailman mittakaavassa. Yhtiön koneita ja palveluita käytetään myös charter-lennoilla. Avion Expressin halvat lennot voi napata vaihtuviin kohteisiin, sillä sen koneet ovat vaihtuvasti eri lentoyhtiöiden käytössä. Liettualaisyhtiön lentokonein ovat lentäneet esimerkiksi lomalentoyhtiö Condor, WOW Air ja Thomas Cook Airlines.

Lähtöselvitys netissä

Lähtöselvitysehdot Avion Expressin lennoilla riippuvat lentoyhtiöstä tai matkanjärjestäjästä, joka vuokraa Avion Express -lentoyhtiön lentokoneet ja palvelut käyttöönsä. Vaikka lennon operoija olisi liettualaislentoyhtiö, pätevät sen operoimille lennoille yleensä samat lähtöselvitysmahdollisuudet kuin muillekin lentoliput myyneen lentoyhtiön lennoille. Tarkista siis lähtöselvitysehdot lentolippujen myyjäyhtiöltä.

Joissain tapauksissa netissä tehtävä online-lähtöselvitysmahdollisuus ei ole tarjolla niille lennoille, jonka operoijana on jokin yhteistyölentoyhtiö. Lähtöselvitys on kuitenkin tässä tapauksessa aina mahdollista tehdä lentokentällä, joko lähtöselvitysautomaateilla tai perinteisesti check-in-tiskillä.

Käsimatkatavaroiden rajoitukset

Jos lennät Avion Expressin operoimalla lennolla, on mahdollista, että lipun myyneen lentoyhtiön normaaleihin käsimatkatavarasäädöksiin tulee joitakin muutoksia (johtuen esimerkiksi Avion Expressin käytössä olevasta konetyypistä). Jos lennon operoija on eri kuin lentolipun myynyt lentoyhtiö, tarkista aina erikseen, minkälaiset käsimatkatavarasäädökset kyseiselle lennolle on voimassa. Mikäli lipun myynyt lentoyhtiö takaa matkustajilleen yhden ilmaisen matkatavaran, pätee sääntö varmasti, vaikka operoijana olisi jokin toinen lentoyhtiö, esimerkiksi Avion Express.

Ruumaan menevien matkatavaroiden rajoitukset

Mikäli lentosi operoija on Avion Express, pyrkii lentoliput myynyt lentoyhtiö kunnioittamaan lentoyhtiön normaaleja ruumaan kirjattavien matkatavaroiden rajoituksia. Joskus muutokset ovat kuitenkin mahdollisia riippuen esimerkiksi lennolla käytettävästä lentokonetyypistä. Oman lennon matkatavarasäädökset kannattaakin tarkistaa suoraan lentoyhtiöltä hyvissä ajoin ennen pakkauksen aloittamista ja lentokentälle suuntaamista.

Tietoa lentoyhtiöstä

  • Lentoyhtiön nimi: Avion Express
  • IATA-koodi: X9
  • Perustamisvuosi: 2005
  • Päämaja: Vilna, Liettua
  • Nettisivu: flyavex.com

Avion Expressin laatulennot vievät perille turvallisesti ja varmasti. Nappaa nyt yhtiön operoimat lennot Travellinkin kautta!

Muita suosittuja lentoyhtiöitä

Tarjouksia suosituimpiin kohteisiin

Näytä lisää