Travellink on nyt käytettävissä seuraavissa maissa:

Varaa Lot Polish Airlines-lentoja Travellinkin kautta

Miksi kannattaa varata Travellinkin kautta?
  • Halpoja lentoja yli 450 lentoyhtiön joukosta
  • Fiksut lentoyhdistelmät
  • Meiltä saat kaiken yhdellä kertaa matkaasi varten
clock icon

Parhaat Lot Polish Airlines-lentotarjoukset

Varsova München
01 lokakuuta WAW - MUC
04 lokakuuta MUC - WAW
193€
Tallinna Zagreb
13 lokakuuta TLL - ZAG
15 lokakuuta ZAG - TLL
222€
Krakova Praha
03 lokakuuta KRK - PRG
06 lokakuuta PRG - KRK
158€
Gdańsk Varsova
08 lokakuuta GDN - WAW
12 lokakuuta WAW - GDN
92€
Chișinău Varsova
12 lokakuuta KIV - WAW
15 lokakuuta WAW - KIV
233€
Varsova Zagreb
12 lokakuuta WAW - ZAG
15 lokakuuta ZAG - WAW
204€

Parhaat Lot Polish Airlines-lentotarjoukset

MUC
01 lokakuuta - 04 lokakuuta
Varsova München
€193
ZAG
13 lokakuuta - 15 lokakuuta
Tallinna Zagreb
€222
PRG
03 lokakuuta - 06 lokakuuta
Krakova Praha
€158
WAW
08 lokakuuta - 12 lokakuuta
Gdańsk Varsova
€92
WAW
12 lokakuuta - 15 lokakuuta
Chișinău Varsova
€233
ZAG
12 lokakuuta - 15 lokakuuta
Varsova Zagreb
€204

Lot Polish Airlines

Lentoyhtiöstä Lot Polish Airlines

LOT Polish Airlines on Puolan kansallinen lentoyhtiö. Sen lentoliikenteen tärkein tukikohta sijaitsee Varsovassa, Frédéric Chopinin kansainvälisellä lentoasemalla. Lentoaseman kohdekarttaan kuuluu yli 60 lentokohdetta paitsi Puolassa ja muualla Euroopassa, myös Lähi-idässä, Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa. Etenkin Itä- ja Keski-Euroopan välisillä reiteillä lentoyhtiö liikennöi vilkkaasti. LOT Polish Airlinesin lennot operoi yhtiön nuorehko laivasto, johon kuuluu noin 50 lentokonetta.

OAS Rankingissa puolalaislentoyhtiö on rankattu Euroopan täsmällisimpien lentoyhtiöiden joukkoon ja Skytraxin vuoden 2017 lentoyhtiövertailuissa se on puolestaan nostettu Itä-Euroopan toiseksi parhaaksi lentoyhtiöksi. LOT on maailman tunnetuimpiin kuuluvan lentoyhtiöallianssin Star Alliancen jäsen, minkä ansiosta sen lennot kuuluvat maailmanlaajuiseen lentoverkostoon. LOT Polish Airlinesin halvat lennot ovatkin osittain, tietyiltä osuuksilta, sen yhteistyökumppaneiden – esimerkiksi Aeroflotin, Air Balticin, Air Canadan, Air Chinan, Lufthansan, SAS:n ja United Airlinesin – operoimia.

Lähtöselvitys netissä

Nettilähtöselvitys on mahdollista tehdä alkaen 36 tuntia ennen lennon lähtöä LOT:n nettisivuilla. Online-lähtöselvitys sulkeutuu 120 minuuttia ennen lennon suunniteltua lähtöaikaa. Lähtöselvityksen aikana voit valita itsellesi myös sopivan istumapaikan. Kun check-in-prosessi on tehty, voit joko tulostaa itsellesi maihinnousukortin (boarding pass) kentälle vietäväksi tai lähettää sen itsellesi tekstiviestillä matkapuhelimeen. Matkapuhelimeen tallennettu mobiilimaihinnousukortti on käytössä jo monilla maailman lentokentillä.

LOT Polish Airlinesin lennoille on mahdollista tehdä lähtöselvitys myös lentokentällä. Kaikkia Schengen-alueen ulkopuolelle lentäviä ja mannerten välisille lennoille suuntaavia pyydetäänkin tekemään check-in paikan päällä kentällä. Lähtöselvitystiskit ja baggage drop -matkatavaratiskit, joihin myös online-lähtöselvityksenkin tehneiden on jätettävä ruumaan menevät matkatavaransa, sulkeutuvat 30–60 minuuttia ennen lennon lähtöaikaa matkakohteesta riippuen. Jos haluat lisätä lentovaraukseesi matkatavaroita, onnistuu se lentoyhtiön nettisivuilla viimeistään 12–24 tuntia ennen lennon lähtöä riippuen reitistä.

Käsimatkatavaroiden rajoitukset

Käsimatkatavaroiden rajoitukset riippuvat käyttämästäsi lentoluokasta. Yleensä LOT Business Class -luokassa matkustava saa tuoda matkustamoon kaksi matkatavaraa, joista kukin voi painaa enimmillään 9 kg. LOT Premium Economy -luokkaan kaukolennoille saa ottaa myös kaksi käsimatkatavaraa, joiden yhteispaino saa olla enimmillään 12 kg (yhden matkatavaran maksimipaino 8 kg). Saman luokan muille kansainvälisille lennoille kuuluu vain yksi käsimatkatavara enimmäispainoltaan 8 kg. LOT Economy Class ja LOT Economy Simple -luokkien rajoitus on yksi enimmillään 8 kg:n painoinen käsimatkatavara. Enimmäismitat käsimatkatavaralle ovat aina 55 x 40 x 23 cm.

Matkustamoon saa ottaa ilmaiseksi kaikissa matkustusluokissa myös pienen käsilaukun tai tietokonelaukun. Pienen lapsen kanssa matkustavat saavat ottaa mukaan myös kokoontaitettavat rattaat, mikäli rattaiden mitat soveltuvat matkustamoon. Muussa tapauksessa ne kuljetetaan maksutta ruumassa.

Ruumaan menevien matkatavaroiden rajoitukset

Ruumaan kirjattavien, lennon hintaan kuuluvien matkatavaroiden rajoitukset vaihtelevat paitsi matkustusluokan myös lentokohteen mukaan, eli oman lennon matkatavararajoitukset kannattaa aina tarkistaa lentotiedoista. Joillakin kansainvälisillä lennoilla käytössä olevaan LOT Economy Simple -lippuun ei sisälly yhtään ruumaan laitettavaa matkatavaraa, mutta matkatavaran voi yleensä liittää varaukseen lisämaksusta. Muille Economy-luokassa matkustaville kuuluu yleensä 1–2 matkatavaraa (maksimipaino 23 kg), Premium Economy -luokan matkustajille yleensä kaksi matkatavaraa (maksimipaino 23 kg) ja Business-luokan matkustajille normaalisti kolme matkatavaraa (maksimipaino 32 kg)

Alle 2-vuotiaan sylilapsen osalta ruumaan saa yleensä kirjata alle 23 kg:n painoisen matkatavaran (poikkeuksena LOT Economy Simple -lipulla matkustavat aikuiset lapsineen). Pyörätuoli kuljetetaan ruumassa aina ilmaiseksi, samoin kuin muutkin liikuntarajoitteisten apuvälineet. Urheiluvälineistä suuri osa kulkee normaalin matkatavarakiintiön puitteissa, mutta joistakin urheiluvälineistä on maksettava lisämaksu.

Tietoa lentoyhtiöstä

  • Lentoyhtiön nimi: LOT Polish Airlines
  • IATA-koodi: LO
  • Perustamisvuosi: 1929
  • Päämaja: Varsova, Puola
  • Nettisivu: lot.com

Itä-Euroopan lentoyhtiöiden parhaimmistoon kuuluva LOT Polish Airlines kuljettaa matkailijat laadukkaasti maailmalle. Buukkaa lentosi Travellinkin kautta!