SAS

SAS

 

  SAS Light

 • Eurobonuspisteitä
 • Lehtiä, kahvia ja teetä
 • 24 tunnin avoin kauppa

  SAS Go

 • Eurobonuspisteitä
 • 23 kg:n matkatavara
 • Lehtiä, kahvia ja teetä
 • 24 tunnin avoin kauppa

  Vielä enemmän SAS-lennolla: SAS Plus

 • Enemmän Eurobonuspisteitä
 • Kaksi 23 kg:n matkatavaraa
 • Ruokaa ja juotavaa lennon aikana
 • Fast Track -lähtöselvitys
 • Lounge
 • Muutos- ja hyvityskelpoinen lentolippu
Eurobonus

Eurobonus on Pohjoismaiden suurin kanta-asiakasohjelma. Se tekee matkustamisesta helpompaa ja mukavampaa. Jäseneksi liittyminen on maksutonta, joten saat pelkkiä etuja.

Kun liityt Eurobonus-jäseneksi, voit ansaita pisteitä lentomatkoista, hotelliyöpymisistä, autonvuokrauksesta ja päivittäisistä ostoksistasi. Voit käyttää ansaitsemasi pisteet lentomatkoihin, paremmassa luokassa matkustamiseen, hotelliyöpymisiin, lahjakortteihin ja kumppaneidemme moniin muihin erikoistarjouksiin. Se on helppoa. Mitä enemmän lennät, sitä enemmän etuja saat.

Ansaitset Eurobonus-pisteitä myös kumppaneidemme lennoilta, hotelliyöpymisistä sekä Hertz- ja Avis-autovuokraamoista. Jos sinulla on Eurobonus Kulta -kortti, loungemme ovat käytettävissäsi ja saat lukuisia muita etuja.

Kanta-asiakkaana sinulle kertyy nopeasti etuja, joten matkustat mukavammin ja helpommin.

Mitä enää odotat?

Liity jäseneksi saman tien

Se ei maksa mitään.

Destinations

SAS lentää yli 100 kaupunkiin Pohjoismaissa, Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa. Saat runsaasti valinnan varaa, koska teemme yhteistyötä 27 Star Alliance™ -lentoyhtiön kanssa. Käytössäsi on 1300 kohdetta kaikkialla maailmassa. SAS tarjoaa lennon pituudesta ja kohteesta riippuen erilaisia ateriakokonaisuuksia sekä mahdollisuuden tehdä ostoksia lennon aikana.

Star Alliance

Star Alliance on SASin globaalin strategian tärkeä osa. Sen ansiosta asiakkaat ja matkustajat saavat laajan valikoiman matkustamiseen liittyviä palveluita sekä tuotteita kaikkialla maailmassa.

Kun Star Alliance perustettiin 14.5.1997, SAS oli yksi perustajista. Star Alliance oli ensimmäinen globaali yhteistyöliittouma, joka pystyy tarjoamaan asiakkaille koko maailman kattavan reittiverkoston. Nykyiset 27 jäsentä ovat Air China, Aegean Airlines, Air Canada, Air New Zealand, ANA, Asiana Airlines, Austrian, Avianca, Brussels Airlines, Copa Airlines, Egyptair, Ethiopian Airlines, EVA Air, LOT Polish Airlines, Lufthansa, Scandinavian Airlines, Shenzhen Airlines, Singapore Airlines, South African Airlines, SWISS, TAP Portugal, Thai Airways International, Turkish Airlines ja United.

Star Alliance -lentoyhtiöt kuljettavat vuosittain yli 618 miljoonaa matkustajaa yli 1300 kohteen välillä 192 maassa. Star Alliancen ja siihen kuuluvien lentoyhtiöiden ansiosta matkustat helpommin, joustavammin, koordinoidummin ja laadukkaammin. SAS Eurobonus -jäsenyytesi muuttuu arvokkaammaksi, koska ansaitset ja voit käyttää pisteitä jokaisen 27 jäsenlentoyhtiön lennoilla. Lisäksi pääset nauttimaan yksittäisten lentoyhtiöiden perinteistä ja kulttuurista.

Simple Trip

Kun valintasi on SAS, saat useita omatoimisia lähtöselvitysvaihtoehtoja, joten vältät pitkät jonot. Tee lähtöselvitys ja valitse istumapaikka verkossa tai SAS-mobiilisovelluksen avulla jo ennen kuin lähdet kotoa. Jos hoidat kaiken mieluummin lentokentällä, käytä itsepalveluautomaattejamme.

Saat SAS-mobiilisovelluksesta laitteeseesi boarding-kortin, jotta voit mennä suoraan turvatarkastukseen. Helppoa ja nopeaa!